Mane irgi vyras nuveze, nors gimdymo namai uz 5min pestute.. Bet jau taip saldu buvo, kad apie jokius pasivaiksciojimus kalbos buti negalejo:) Apie taxi dar pagalvociau, bet greitosios tikrai nekviesciau.. Manau, kad tokiais atvejais pagalbos kitiems reikia labiau nei man:)
Pasirodžius kažkokių neaiškių išskyrų, bet be skausmų vyras vežė. Atstumas apie 35 km, tad užsukom į degalinę.
Ten kažkoks girtas balvonas prikibo prie vyro, kad jam mašiną stumt. Sakau asile nematai, kad gimdyt važiuoju nėra kada. Tai tas girtas vairuotojas ant manęs visokiais žodžiais
... sakau blin aš tau tuoj talką suorganizuosiu, paskambinau policijai
... finalo nelaukėm, tik pasakiau, kad girtas vairuotojas kabinėjasi ir važiuos su automobiliu ir kuria kryptim nusistūmė.
Na ką , dabar finišo tiesioji, gali tekt kviest greitąją, nes vyrui iš kito Lietuvos krašto gali tekt lėkt arba tyliai poteriaut, kad viskas pagal planą A vyktų
Ten kažkoks girtas balvonas prikibo prie vyro, kad jam mašiną stumt. Sakau asile nematai, kad gimdyt važiuoju nėra kada. Tai tas girtas vairuotojas ant manęs visokiais žodžiais

Na ką , dabar finišo tiesioji, gali tekt kviest greitąją, nes vyrui iš kito Lietuvos krašto gali tekt lėkt arba tyliai poteriaut, kad viskas pagal planą A vyktų

Skaitau, skaitau ir niekaip negaliu apsispresti kuo man vaziuoti taxi ar kviesti greitaja
idomu, kodel jus taip visos esat pries greituke?
Pirma vaika pagimdziau per 1 val 30 min nuo saremiu pradzios, tai man ligoninej pasake, kad kai gimdysiu kita, nesiociausi spaustuka, nes gims dar greiciau nei pirmas. Jei vyras bus darbe ne piko metu jis vaziuoja apie 30min. O dar tiek pat i ligonine. O jei piko metas, vaziuosim i ligonine 1 val 30 min o gal dar ir ilgiau. Jei bus naktis, tai vyras bus su vaiku name, negales nuvezt, tsi gal geriau man butu pagimdyt greitojoj o ne taxi ar namie

Pirma vaika pagimdziau per 1 val 30 min nuo saremiu pradzios, tai man ligoninej pasake, kad kai gimdysiu kita, nesiociausi spaustuka, nes gims dar greiciau nei pirmas. Jei vyras bus darbe ne piko metu jis vaziuoja apie 30min. O dar tiek pat i ligonine. O jei piko metas, vaziuosim i ligonine 1 val 30 min o gal dar ir ilgiau. Jei bus naktis, tai vyras bus su vaiku name, negales nuvezt, tsi gal geriau man butu pagimdyt greitojoj o ne taxi ar namie

QUOTE(Obelėlė @ 2013 11 28, 00:06)
Skaitau, skaitau ir niekaip negaliu apsispresti kuo man vaziuoti taxi ar kviesti greitaja

as nesu pries greitaja,bet atsimine kaip sesuo antra gimde,tai greitoji valanda laiko vaziavo,gal kokiu rimtesniu ligoniu buvo.
man asmeniskai greitosios darbuotoju kultura nepatinka ( buvo kviesta del kitu priezasciu,tai nelabai apsidziauge,kad teks vezti I ligonine)
mane veze vyra,nes guliausi I patalogini, su antru ir tikiuosi su vyru

Abu kartus veze vyras.pirma k iska buvo susiderines su darbais ir studijom savaites pabaigoje.nes vistiek jie buciau negimdzius, but gulde. O su antragime nubego vandenys jau po darbu jam, tai namie patupinejau gera val ir isveze.jei buciau viena, kviesciaus greituke.manau nepaliktu nevestos 

QUOTE(Obelėlė @ 2013 11 27, 17:06)

niekas nera pries greitukes, bet jos ir yra skirtos tiesiogiai tam kaip ir vadinasi - greitajai pagalbai. Vien del to kad nubego vandenys ar saremiai prasidejo, tai nereiskia, kad butina skubi pagalba. Reiktu suprasti, kad kitur gal zmogus mirsta ir neisnaudoti tokiu dalyku kai nera butino atvejo. Aisku jei busima mama jaucia, kad vaikiukas greitai i pasauli verziasi tai net klausimu nera ka rinktis greitaja ar taxi kviestis, mazai kuri manau noretu taksisto uz pribuveja

QUOTE(BituteJ @ 2013 12 02, 18:07)
Pagimdyti per 1 val 30 nuo saremiu pradzios????????
Pvydziu baltu pavydu!!! kaip tai imanoma

Pvydziu baltu pavydu!!! kaip tai imanoma
Visi taip sakydavo kad man tik gimdyt ir gimdyt, bet kaip ir per ilgas, taip ir per greitas gimdymas nėra gerai... Gime mano mergyte labai stresuota, labai jautri,miegodavo tik po 8 val per para ir aš galvoju, kad tai tik greito gimdymo pasekme

Mane nuveze MB, nors tadien pries pora valandu ir pati vairavau. ramiai, nusivalem masina nuo sniego, uzsileidom megstamos muzikos... 
Nesu pries nusiteikusi nei taxi, nei greitaja. Viskas priklauso nuo situacijos. Jei viena namie, neturi masinos ar nenori vairuoti - kvieti taxi, bet jei blogai jautiesi, silpna ar pan - iskart tik greitaja.

Nesu pries nusiteikusi nei taxi, nei greitaja. Viskas priklauso nuo situacijos. Jei viena namie, neturi masinos ar nenori vairuoti - kvieti taxi, bet jei blogai jautiesi, silpna ar pan - iskart tik greitaja.
Nuveze MB
baisiausia keliones atkarpa buvo nuo ivaziavimo i VGN kiema pro vartus iki duru
ten tiek duobiu...