Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip keliavote į ligoninę?

Savo patirties dar neturiu, bet mamos klausiau:
As gimiau kaime, tai ligonine prie pat namu buvo
O vat kai mama gimde sese jau Vilniuje, tai kviete greitaja, tai tik paklause, kelintas vaikas, kai suzinojo, kad antras - atvaziavo per kelias minutes

As tikiuosi, kad vyras bus pasoneje kai reikes, jei ne - skambinsiu visais varpais ir vaziuosiu su tuo kas bus pirmas, niekas juk nezino, kada cia viskas vyks ir kaip viskas apsisuks, jau geriau ligonineje ilgiau pabuti, bet nerizikuoti taip laukiamu mazgiumi smile.gif
Atsakyti
Aš jau gulėjau ligoninėj kai prasidėjo gimdymas, nes seniai buvo praėjęs terminas rolleyes.gif wink.gif
Atsakyti
Man atrodo kad tik su greitaja jausciausi saugi maza kas nutiktu ten juk specelistai kaip ne kaip. Jokiam takse sededama nesijausciau patikimose rankose, o ramybe tuo metu yra svarbiausia.
Atsakyti
mano pazistama kviete greitaja vaziuoti gimdyti, bet jai ne ekstra atvejis, o siaip normalus gimdymas prasidejo, tai labai nenoriai jie vaziavo, sako mes ne taksi.
o jeigu kokios problemos, kiek zinau greitoji turi labai greit sureaguoti, nes cia toks reikalas, kad laukti negalima, bent jau taip mums aiskino ligoninej
Atsakyti
man abu kartus ir minties nekilo apie taxi arba greituke. taxi kvietem mano broliui, kad atvazhiuotu vyresnelio padabot, kai vazhiavau antro gimdyti wink.gif
abu kartus i gn mane nuvezhe vyras wub.gif
Atsakyti
Vazhiavom su savo mashina, ir jokiu kitu minchiu nebuvo. Nors saremiai prasidejo nakti, bet nebuvau tuo tikra, ir vyrui nieko nesakiau. Tik jam jau ishejus i darba, supratau, kad tikrai........ Parashiau per kompa, kad atrodo jau gimdau. O jis: palauk, dabar ish darbo isheiti negaliu. Nu, ash ka - palaukiau..... 3 val. Tada vel klausiu - dabar jau gali? Tada jau atvazhiavom i ligonine (o kur vazhiuoti, kur mashina statyti ir kur iejimas - buvom ish anksto apsizhiureje). Kazhkaip viskas labai ramiai vyko, ash visai nepanikavau, tik vyrui dabar prisiminus plaukai shiaushiasi ohmy.gif
Atsakyti
Mane tai vyras veze, kazkaip nakti pabudes dar nesuprato kas vyksta, ir tik beveik prie gimdymo namu atsitokejo ir pradejo jaudintis.
Atsakyti
Abu kartus gimdyti veze vyras, nes labai jau nepatikimai ta greitoji su savo vezio tempais atrodo tongue.gif
Atsakyti
vežė vyras, bet jei neturint mašinos, tai manua, kad reiktų kviestis greitąją
Atsakyti
veze vyras smile.gif
Atsakyti
Mane irgi vežė vyras biggrin.gif Su mašina vos į laiptinę neįvažiavo, rankos ir kojos drebėjo iš susijaudinimo... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kadangi mes savo masinos neturime,tai kvietem greitaja,nes saremiai jau atsirado,kai tik pramerkiau akis(plius dar anksciau termino viskas prasidejo).dar pora valandu kentejau,maniau gal praeis,bet jau kai pamaciau krauja,tai staigiai vyrui emiau zviegti kad kviestu greitaja,ir viskas super nuveze i priimamaji,o paskui dar karta su greitaja iki Kauno pasivazinejau thumbup.gif
Atsakyti