Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip keliavote į ligoninę?

jei vyras būtų dirbęs, būčiau greituškę kvietusis, apie taksi nė minties schmoll.gif
Atsakyti
mes lekem su greitaja manau taip yra saugiau,o jai dar masinoj viskas prasides doh.gif
Atsakyti
nu taxi as bijociau kviesti biggrin.gif mane ves MB,o gyvenam 5 min nuo kliniku biggrin.gif samoningai pasirinkom tengimdyti,kad bet kuriuo metu butu patogu vaziuoti,o ir lankyti vyrui bus arti biggrin.gif mano gine juokauja,kad blogiausiu atveju pestute daeisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar negirdėjau, kad kas gimdyt su greituke važiuotų blink.gif Gimdymas gi neprasideda iš niekur per minutę. Dar ir su savu transportu atvažiavus po apžiūros neretai išsiunčia namo, sako "pasimatysim tada, kai sąrėmiai kas 5 - 7 minutes kartosis". O ką darytumėt, jei namo siųstų su greituke atvažiavus? Net grįžt neturėtumėt kaip. Jau geriau tegu vyras/mama/sesuo/draugė savo mašiniuku vežaq. Bent parveš, jei pasirodys, kad sąrėmiai buvo tik paruošiamieji (netikras aliarmas) arba gimdos kaklelis dar gimdymui nepasiruošęs.
Atsakyti
Mane gimdyt nuvežė vyras smile.gif Apie kitą važiavimo būdą net negalvojau tongue.gif
Greitoji reikalinga tuomet, kai gimdyvė jaučiasi prastai.
Atsakyti
QUOTE(akinorev @ 2007 06 25, 15:14)
Mane gimdyt nuvežė vyras  smile.gif Apie kitą važiavimo būdą net negalvojau  tongue.gif
Greitoji reikalinga tuomet, kai gimdyvė jaučiasi prastai.

Na, kaip čia pasakius. Gimdyvė, ypač pirmakartė, visada jaučiasi ne itin maloniai. Gimdymas man su gera savijauta nesiasocijuoja schmoll.gif
Atsakyti
Žinoma, kad gimdymas nėra malonumas . Aš tik norėjau pasakyti, kad man greitosios pagalbos neprireikė, bet ne visoms taip pasiseka....
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2004 09 17, 09:49)
sveikutes,

norejau suzinoti jusu nuomone ar verta prasidejus saremiams kviestis greita ir su ja vaziuoti gimdyt  smile.gif    su kokiu transportu jus vaziavote gimdyti ?  ar su savo mashina ar greitoji, o gal taxi?

aciu visoms pasisakiusioms  heart.gif

na mes neturejom savo masinos, tai reko kviesyis greitaja smile.gif
Atsakyti
2k su greituke,nes neturejom masinos,o 1k turejau apziura ir nusprende guldyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-oncek: 16 liepos 2007 - 16:16
mane vyras nuvežė mirksiukas.gif
Atsakyti
mes skambinom greitajai,bet neprisiskambinom tai veze vyras smile.gif bet jau tokiu greiciu ir per visas raudonas turbut pervaziavo,nes labai bijojo kad nepagimdyciau masinoj biggrin.gif
Atsakyti
mane vežė vyras su mašina pirma į klp gimdymo namus o ten apžiūrėjo ir mes išvažiavom į kauno klinikas nes buvom nusprendę ten gimdyt, sarėmiai buvo kas 6 min, davažiavom puikiai
Atsakyti