jei vyras būtų dirbęs, būčiau greituškę kvietusis, apie taksi nė minties

mes lekem su greitaja manau taip yra saugiau,o jai dar masinoj viskas prasides

nu taxi as bijociau kviesti
mane ves MB,o gyvenam 5 min nuo kliniku
samoningai pasirinkom tengimdyti,kad bet kuriuo metu butu patogu vaziuoti,o ir lankyti vyrui bus arti
mano gine juokauja,kad blogiausiu atveju pestute daeisiu

Dar negirdėjau, kad kas gimdyt su greituke važiuotų
Gimdymas gi neprasideda iš niekur per minutę. Dar ir su savu transportu atvažiavus po apžiūros neretai išsiunčia namo, sako "pasimatysim tada, kai sąrėmiai kas 5 - 7 minutes kartosis". O ką darytumėt, jei namo siųstų su greituke atvažiavus? Net grįžt neturėtumėt kaip. Jau geriau tegu vyras/mama/sesuo/draugė savo mašiniuku vežaq. Bent parveš, jei pasirodys, kad sąrėmiai buvo tik paruošiamieji (netikras aliarmas) arba gimdos kaklelis dar gimdymui nepasiruošęs.

Mane gimdyt nuvežė vyras
Apie kitą važiavimo būdą net negalvojau
Greitoji reikalinga tuomet, kai gimdyvė jaučiasi prastai.

QUOTE(akinorev @ 2007 06 25, 15:14)
Mane gimdyt nuvežė vyras
Apie kitą važiavimo būdą net negalvojau

Na, kaip čia pasakius. Gimdyvė, ypač pirmakartė, visada jaučiasi ne itin maloniai. Gimdymas man su gera savijauta nesiasocijuoja

Žinoma, kad gimdymas nėra malonumas . Aš tik norėjau pasakyti, kad man greitosios pagalbos neprireikė, bet ne visoms taip pasiseka....
QUOTE(glinglingas @ 2004 09 17, 09:49)
sveikutes,
norejau suzinoti jusu nuomone ar verta prasidejus saremiams kviestis greita ir su ja vaziuoti gimdyt
su kokiu transportu jus vaziavote gimdyti ? ar su savo mashina ar greitoji, o gal taxi?
aciu visoms pasisakiusioms
norejau suzinoti jusu nuomone ar verta prasidejus saremiams kviestis greita ir su ja vaziuoti gimdyt

aciu visoms pasisakiusioms

na mes neturejom savo masinos, tai reko kviesyis greitaja

2k su greituke,nes neturejom masinos,o 1k turejau apziura ir nusprende guldyt

mane vyras nuvežė

mes skambinom greitajai,bet neprisiskambinom tai veze vyras
bet jau tokiu greiciu ir per visas raudonas turbut pervaziavo,nes labai bijojo kad nepagimdyciau masinoj

mane vežė vyras su mašina pirma į klp gimdymo namus o ten apžiūrėjo ir mes išvažiavom į kauno klinikas nes buvom nusprendę ten gimdyt, sarėmiai buvo kas 6 min, davažiavom puikiai