Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip keliavote į ligoninę?

Mes ne minties neturejom kviestis greitaja, kai jau buvo laikas nuveze su masina, ir tai ilgai teko paguleti palatoje kol prasidejo visas "smagumas" doh.gif
Atsakyti
As kvieciau greitaja, nes buvau isitikinusi, jog nubego vandenis, o pasirode tai ne vandenys buvo schmoll.gif . Bet tik ilipus i greitaja pagalvojau, kokio velnio as ja kvieciau. Kaip pradejo kratyti is visu pusiu, galvojau kad ta masina sprogs gerai kad saremiu dar nebuvo rolleyes.gif Gal taip man tik atsitiko, kad teko su tokiu dranduletu vaziuoti, as nieko pries GP neturiu, vis tiek ramiau negu su taxu tik jokiu patogumu
Atsakyti
ajajai kaip baisu... mes tai kaip ir neturim masinos (na turim siokia tokia, bet vyras neturi teisiu), o seses arba tevo tai as tikrai nekviesiu... arba svogerio blink.gif
tai ka teks su taksi vaziuot... tikiuosi greitosios neprireiks.

kas vaziavot su taksi, pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
Na man irgi prasidejo saremiai, bet kadangi nezinojau ar cia tikri tai su vyru nuvaziavome su masina tik "pasiziureti", o pagulde is karto i gimdykla biggrin.gif ir po 4 val gime mazyle thumbup.gif
Atsakyti
man atrodo, jei piko valandos ir jau tikrai zinai, kad gimdai, geriau kviesti greitaja, nes su sviesom gal lengviau prasigrusti pro kamscius, nors ir tai negarantuotai. Jei su vyru striksi kokiam kamsti, jis nei per raudonas nei priespriesinio juostomis nepavazines.
nors siaip noreciau, kad vyras nuveztu...
Atsakyti
Man neteko gimdant skubeti i gimd namus, buvau paguldyta pries diena. Bet saremiai su pirmu prasidejo kas 3 min. Gydytoja netikejo tuo, lauzesi, kol priprasiau kakleli patikrinti.. Po to su ratukais begte i operacine buvau nuvezta wink.gif
O jei tokie saremiai namie prasidetu? o iki gimdymo namu 40 km nuo manes, per gera pusvalandi ir pagimdzius buciau, jei ne planine operacija wink.gif)
Galvoju, gal geriau gimdyt greitukej, su felcerem, nei su isigandusiu taksistu ar alpstanciu vyru smile.gif)
Atsakyti
Mane į gimdymo namus nuvežė vyras mūsų automobiliu. Greitosios net negalvojau kviestis, nes kiek žinau ne visada jos greitai atvažiuoja, ypač kai pasakai, jog važiuoti reikia pas gimdyvę. Nors čia gal ne visur, bet mūsų rajone tai taip.
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2007 08 01, 12:01)
ajajai kaip baisu... mes tai kaip ir neturim masinos (na turim siokia tokia, bet vyras neturi teisiu), o seses arba tevo tai as tikrai nekviesiu... arba svogerio  blink.gif
tai ka teks su taksi vaziuot... tikiuosi greitosios neprireiks.

kas vaziavot su taksi, pasidalinkit  4u.gif

o kodel nenori artimuju prasyti.nu su sese tikrai smagiau butu nei su taksistu blink.gif o beje yra atveju kai taksi atsisako vezti gimdyves.
mes tai su masiniuku lekem,MB veze,gerai kad nakti nes jau vandenys nutekeje buvo biggrin.gif
Atsakyti
as prasysiu MB,nebent jis dirbs,tada kviesiu taksa ir tiu tiu
Atsakyti
Tekop girdėti,kad jeigu vandenys nenubėgę-tai greitukė net nevažiuoja...žinoma,kad važiuočiau su bet kuo,kad tik vežtų,nemenau,kad sarėmių metu sugebėčiau 10 kilų pavairuot...aišku mane slaugo vyrelis ir nuveš jis.
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2007 08 25, 22:46)
Tekop girdėti,kad jeigu vandenys nenubėgę-tai greitukė net nevažiuoja...žinoma,kad važiuočiau su bet kuo,kad tik vežtų,nemenau,kad sarėmių metu sugebėčiau 10 kilų pavairuot...aišku mane slaugo vyrelis ir nuveš jis.

As kiek zinau tai vaziuoja, net jei vandenys nenubege mirksiukas.gif . Uztenka pasakyti kiek jau savaiciu ir yra skausmai tai jie ir veza i priimamaji.
Atsakyti
Mes su vyru kartu nuvažiavome mūsų automobiliu.Net negalvojau greitosios kviesti,o jei neturėtume automobilio,tai manu kviestume taksą.
Atsakyti