Įkraunama...
Įkraunama...

Jonava

QUOTE(vyvytė @ 2010 11 15, 11:11)
as abu vaikiukus gimdziau JONAVOJE. prie Kraptavicienes ir kriunienes. prieziura patenkinta, kolektyvas super. tik jei vaikiukui kas butu negerai is karto vestu i Kauna, buna kad mama lieka Jonavoje o vaikiuka isveza. Tai cia vienintelis dalykas kurio niekam nelinkiu

mano draugės vaikui buvo stipriai užkilęs bilirubinas,tai abu į klinikas vežė g.gif
Atsakyti
Kas žinot, kokie gydytojai priima gimdymus? Žinau Rupšienę, Balasevičienę, Dulinską. Kokie dar? g.gif
Atsakyti
Kiek prisimenu, dar Borkys yra, Žeba... yra tu gydytoju, nepergyvenk, vienos nepaliks smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, pirma savo dukryte gimdziau prie Tumasonienes, akusere buvo Kriuniene, bet teko cezari daryti, tai iskviete Kraptaviciene abi operavo. Viskuo buvau patenkinta prieziura irgi buvo gera, tik nepatiko, kad po gimdymo palatoje gulejome dviese. Anra dukryte gimdziau vel Jonavoje tik jau buvo planine operacija, operavo Rupsiene, viskas tiesiog buvo puiku, gulejau komercinej palatoj, tai labai patenkinta buvau... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingsiz @ 2010 12 08, 14:32)
Sveikutes, pirma savo dukryte gimdziau prie Tumasonienes, akusere buvo Kriuniene, bet teko cezari daryti, tai iskviete Kraptaviciene abi operavo. Viskuo buvau patenkinta prieziura irgi buvo gera, tik nepatiko, kad po gimdymo palatoje gulejome dviese. Anra dukryte gimdziau vel Jonavoje tik jau buvo planine operacija, operavo Rupsiene, viskas tiesiog buvo puiku, gulejau komercinej palatoj, tai labai patenkinta buvau...  thumbup.gif

o kas cia tokio, kad ne viena? zinoma smagiau kai viena
pirmas dvi mergytes gimdziau prie vyru, pirmaji gimdyma prieme Dulinskas, antraji Salasevicius, o treciaji Rupsiene
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2010 12 08, 21:48)
o kas cia tokio, kad ne viena? zinoma smagiau kai viena
pirmas dvi mergytes gimdziau prie vyru,  pirmaji gimdyma prieme Dulinskas,  antraji Salasevicius, o treciaji Rupsiene

Na man tai visai nepatiko, kad buvau ne viena, nes pati buvau po cezario sunkiai ne tik vaikscijau, bet ir atsikelt galejau, o pas kita gimdyve tai ne tik vyras pastoviai budavo, bet dar ir su trims pagerusiais draugais ateidavo... na nezinau gal kam ir patiktu? g.gif
Atsakyti
sveikos.gal kam yre teke jonavoje daryti 3 cezario pjuvi.labai lauksiu atsiliepimu
Atsakyti
Sveikos,

Gal patartumėt, į kurią kliniką užsirašyti pas ginekologę: Juodmenos šeimos kliniką ar Rimkų sveikatos centrą? ax.gif
Ar reikia mokėti vien už konsultaciją? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 02 19, 18:46)
Sveikos,

Gal patartumėt, į kurią kliniką užsirašyti pas ginekologę: Juodmenos šeimos kliniką ar Rimkų sveikatos centrą?  ax.gif
Ar reikia mokėti vien už konsultaciją?  4u.gif

Man atrodo kad Rimkų centre seniai nėra ginekologo g.gif Girdėjau daug gerų atsiliepimų apie Juodmenos kliniką, bet pati nebuvau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belwesta: 03 kovo 2011 - 22:46
QUOTE(Belwesta @ 2011 03 03, 22:45)
Man atrodo kad Rimkų centre seniai nėra ginekologo  g.gif Girdėjau daug gerų atsiliepimų apie Juodmenos kliniką, bet pati nebuvau  ax.gif

o kodėl nėra? Gydytojas Dulinskas dirba 4u.gif tik grafiko nežinau, juk yra ir kabinetas su visa įranga ax.gif dar jis ir ligoninėj dirba 4u.gif už konsultacijas mokėti nereikia,jei registruota Rimkų šeimos klinikoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2011 03 04, 00:34)
o kodėl nėra? Gydytojas Dulinskas dirba  4u.gif tik grafiko nežinau, juk yra ir kabinetas su visa įranga  ax.gif dar jis ir ligoninėj dirba  4u.gif už konsultacijas mokėti nereikia,jei registruota Rimkų šeimos klinikoje  4u.gif

Ačiū, mergaitės thumbup.gif

Tai žodžiu Rimkų sveikatos centre dirba tik vienas ginekologas - Dulinskas? ax.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif uzsukau i temute, bet jau pusmeti jokiu naujienu cia nera. gal nestukiu siame mieste sumazejo ar kiti GN nukonkuravo siuos.. kazin ar pokyciu pacioje ligonineje yra, ar pasikeite personalas, prieziura ax.gif
Atsakyti