Įkraunama...
Įkraunama...

Jonava

QUOTE(plashtake @ 2011 09 16, 11:46)
taip jau buna, kad skauda, o atsiverimo dar nera, o patikrink po keliu minuciu - jau ir buti gali, ir net nemazas (o jus dar i kauna spejote nuvaziuoti). organizmai labai skirtingi, tad daktarai ir nepasakys, kada tiksliai gimdysit. Jonavoje padare viska, ka padarytu kitoje ligonineje ar gimdymo namuose (ir toniukus paklause, ir ant kedes patikrino, ir nuo skausmo vaistu pasiule). kiek cia tos jonavos tera, o namuose skausmus kenteti lengviau nei ligonineje, tai ir isleido. butumete vaziave nei i 2-aja ligonine, o dar karta i jonavos, butu ir cia jau gulde, nes saremius jau butu fiksave, ir atsidaryma. Tad kai gimdysi, drasiai jonavoje gali  biggrin.gif  tik kol laukiames jautriai i viska reaguojame  ax.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif visos mes skirtingos man net pries 8 cm nebuvo skausmu stebejosi jos ten visos kaip as ramiai i saremius reaguoju.... kiek moteru tie skirtingu organizmu tiek ir skirtingu istoriju
Atsakyti
na taip jusu tiesa,tik tiek nustebino,kad net kaune pasake (o ten buvom po pusantros valandos) kaip jusu galejo neguldyti,cia nesamone ir t,t... smile.gif tik tiek,kad visuomet sakiau ir as gimdysiu jonavoje,o dbar kaip taip atsitiko,tik persigandau ir tiek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbrigitelia @ 2011 09 12, 19:55)
sveikos....o as esu nuliudinta siaubingai jonavos... pati esu tik planuojanti...bet mano drauge pagimde pries savaite...kaune antrojoje...Nors turejo Jonavoje gimdyti..ir ka jus manot..penktadienio vakara paskambina drauge sako isejo kamstis ir labai skauda...vezk mane i prijemima.Nuvazevom (po tryju valandu ziauraus skausmo..) prijeme grazei Edita ir kazkoke akusere,malonei,leido net man uzeiti i kabineta kur ja prijunge prie aparato kur skaiciuojami saremei..apie 20min paskaiciavo (jinai ten prasiraite...) ir atejus sako nieko tau cia nera,dar ant kedes pasodino patikrino,sako dar savaite tau...dave paracetamolio (nes jinai jau atsitupus buvo paeit negalejo) ir isleido namo...gryzom jinai sako negaliu nepraeina,susinervinom...susidejom daiktus vazevom i antraja...na ir ka jus manot ten patikrino,JOKIU KALBU guldom iskarto,atsiverus gimda per pirsta ir jau aparatas serumiu tikrinimo naujesnis,parode viska...cia jau buvo apie 1nakties.... as gryzau namo,ryte ji man paskambino,kad nubego vandenys ir po keliu val pagimde...taip,kad labai liudna vienom gerai kitom blogai,bet jau kaip as buvau sale drauges ir maciau viska kaip kas buvo,tikrai labai bijociau gimdyti jonavoje :/ verysad.gif

Vajetau... vargšelė... unsure.gif
gerai, kad viskas gerai baigėsi drinks_cheers.gif
kai gimdžiau pirmąją - važiavau į Kauną, nes 2 sav anksčiau pasibeldė pirmagimė. O antrajį siūlė Dulinskas gimdyti Jonavoje - viskas jau buvo suremontuota gimdymo skyriuje, bet kažkaip pabijojau, nors draugė atsiliepė labai gerai apie JOnavą.
Labai patiko gydytoja E.Rupšienė (lygtais tokia pavardė). Maloni ir rūpestinga gydytoja thumbup.gif
vat prie jos nebijočiau net JOnavoje gimdyti (žinoma jei ji priima ar prižiūri gimdymus) thumbup.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama spam'inti, rašyti temos neatitinkančių žinučių.

Moderatoriai
Atsakyti
abu gimdziau jonavoje. dukryte prie daktares balasevicienes ir akuseres grigaitienes jei neklystu. antraji prie rupsienes ir akuseres diliunienes smile.gif antruoju gimdymu esu patenkinta labiau nei pirmu smile.gif prieziura zymiai geresne buvo
Atsakyti
pries tris menesius teko lankytis jonavoje. ir esu labai patenkinta, ir gimdyciau tik jonavoje. gimdziau prie gydytojos Rupsienes ir akuseres Kriunienes, labai super gydytoja ir akusere labai faina thumbup.gif visa gimdyma kalbejo jos su manim ir mano vyru smile.gif labai svelniai viska daro. akusere net ir pajuokaut sugeba, ir savo darba atlikt kaip priklauso smile.gif sekanti karta tarciausi tik pas Rupsiene ir Kriuniene thumbup.gif
Atsakyti
Pries metus irgi gimdziau prie Rupsienes ir Kriunienes,tai viskas buvo super thumbup.gif ir pats gimdymas,ir prieziura ir bendravimas,jei gimdyti antra tai tik prie siu moteru 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, busimos ir esamos mamytes 4u.gif As noreciau paklausti, ar konsultacines poliklinikos ginekologes priziuri nesciasias, ar tik poliklinikoje Tumasoniene ir Kraptavicine? g.gif
Atsakyti
ten nebent tik dieninio lankytojas. arba su siuntimais i antra lygi. siaip tai reiktu klausti ju paciu gal i kisene dedant ir apziuretu g.gif Rupsiene dirba Juodmenos klinikoj tai ten tik prisirasyt reik o Balaseviciene Jonavoj praktikos neturi g.gif
Atsakyti
Aciu, Freke 4u.gif Na ka, teks registruotis i Juodmenos klinika... As laukiuos, bet labai esu nepatenkinta kraptaviciene ir tumasoniene, nes lankiausi pas jas profilaktiskai ir turedama problemu. Sesuo per nestuma pas kraptaviciene lankesi, tai irgi visokiu kuriozu ten buvo verysad.gif Be to, mano seimos gydytoja ne itin maloni, tai pakeisiu viska iskart biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Mano sesuo Jonavoje pagimde tris vaikus, kas du metus kiekvienas, tai kai kurios sesutes ja jau pazino paskutiniji karta, o atsisveikino mazdaug - tai lauksim sugriztant biggrin.gif Ispudziai patys geriausi, gailiuosi kad anksciau vaziavau gimdyti is Jonavos i Kauna. Tik palatos kaimynei lankytojai buvo prinese stipriai kvepianciu leliju puoksciu, tai kvapas nosi riete, bet sesele is karto paprase isnesti is palatos, tai sesei neteko tuo rupintis. Niekam nieko nemokejo, tik veliau atsidekojo saldumynais. Nors gulejo dvivietej palatoj, bet isplanavimas toks su nisomis, kaip du puskambariai, nera tiesioginio matomumo tarp lovu, tai daugiau duoda privatumo. Personalas labai malonus ir rupestingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinka: 16 sausio 2012 - 13:54
Lankiausi pas Rupsiene, Juodmenos klinikoje.
Likau labai patenkinta thumbup.gif
Del gimdimo, tai dare planini Cezari. Dare Rupsiene, norejau tik jos, akusere Kriuniene.
Viskas praejo labai sklandziai, nepaisant daugybes neigiamu, mano sveikatos, faktoriu.
Apie gydytoja galiu pasakyti tik gera, jeigu reiktu rinktis vel, vel rinkciausi tik ja.
Visas personalas malonus, prieziuros ir demesio tikrai pakanka.
Gulejau 6 dienas, del kudikio geltos, spejau visus "ivertint" biggrin.gif tongue.gif
Nepatiko tik neonatologas, pamirsau pavarde... toks aukstas , liesokas vyriokas.
Kazkoks susiraukelis, nei pasako, nei pataria ka.
O stai neonatologei Palaitienei, esu labai dekinga. Labai rupestinga ir demesinga gydytoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gozė: 30 sausio 2012 - 10:23