Sveikos, Jonavoje gimdziau pries 4 men. Galiu pasakyti, kad likome viskuom patenkinti. Gimdziau prie akuseres Diliunienes ir gydytojos Balasevicienes. Super moterys! Visas skyriaus personalas buvo labai malonus ir paslaugus, dirbantys savo darba. Man po gimdymo, praejus kelioms valandom, pasidare labai silpna. Tai personalas apie mane sokinejo. Daznai uzsukdavo ir vis klausinedavo kaip as jauciuosi. Pirma diena daznai keite patalyne ir naktinius, nes as juos iskraujuodavau. Sake nesijaudink, mes to gero daug turim.
Mums pasitaike proga pasiimti komercine palata. Likome labai patenkinti del jos. Palata nebrangi, 50 lt uz para. Mums teko pabuti 3 paras. Palata turi daug privalumu: esi vienas, ramu, erdvu, kudikelio verksmas niekam netrukdo, dusas ir tualetas palatoje.
Antra vakeli gimdyciau tik Jonavoje.
Beje su ligonines personalu man teko susipazinti dar pries gimdyma. 28 nestumo savaite as vaiksciojau i dienos stacionara. Tai dauguma ten dirbanciu seseliu mane atsimine, nes jos man tikrindavo kudikelio toniukus.
Nestumo metu lankiausi pas Kraptaviciene. Man ji liuks gydytoja. Visada maloni, atsakydavo i visus mano klausimus. Kai ateidavau man sakydavo: cia sita megina, kuri visada sypsosi

. Gal kada tu esi malonus ir su tavimi maloniai elgiasi.