pries pora dienu vienas buvo islindes, bet paskui jo nebeliko . jauciu numiro . o va siandien kita pastebejau . tai dabar jau saugau labai, pagal visas instrukcijas vedinu ir purskiu
vienas labai idomus kaktuselis islindo . sejau kaktusu mixa, viena sekla buvo baisiai keista , balta, o forma kaip suploto zirnio . tai vat sitas ir man isdygo pries kelias dienas. du ilgi stori lapai islindo, spalva rausva . dabar idomu pasidare kas ten toks galetu buti
vienas labai idomus kaktuselis islindo . sejau kaktusu mixa, viena sekla buvo baisiai keista , balta, o forma kaip suploto zirnio . tai vat sitas ir man isdygo pries kelias dienas. du ilgi stori lapai islindo, spalva rausva . dabar idomu pasidare kas ten toks galetu buti
Kiek suprantu skaitydama forume,kad daug ismanai apie kaktusus.Pamokyk neismanele.Vakar nusipirkau kaktusiuku seklu-mixiuka.Pasejau i kakt.zeme,bet dabar pas mus vesu,nera saulutes,as uzdegiau paprasta staline lempa ir pastaciau padekliukus.Ar gerai?
Aciu aciu aciu uz atsakyma.Dar vienas klausimas,uzdengiau juos virtuvine plevele,ar gerai ir kada pradet vedinti,kai sudygs ar ir dabar,kol dar nesudyge?As gyvenu LONDONE gal reiks kokios pagalbos -sakykit
Nežinau tiksliai ką reiškia terminas "virtuvinė plėvelė" Bet aš uždengiu saviškiu paprastu celofaniniu maišeliu. Tai vėdinu kokius du kartus per dieną. Po pusvalandį. Nes pelėsis gali įsimest, jei sėklų nedezinfekavai
Tai jei plėvelė, tai tinka, palik Šviežios ir geros kokybės kaktusų sėklos puikiai sudygsta, todėl nereikia jiems kažkokių ypatingų sąlygų. Kur kas sunkiau po to iš mažiukų tikrus kaktusus užaugint