Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusų sėklos

biggrin.gif man vienas kaktusas kaip idure ir pirstas supuliavo blink.gif nuo tada meile jiems dingo doh.gif bet paziuret is tolo grazu wub.gif
Atsakyti
sveikos
as irgi sejau smile.gif is 36 seklu isdygo 22, o dabar liko 20 biggrin.gif jiems jau 7 menesiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 21 balandžio 2008 - 06:59
Parodyk kaip atrodo tokio amžiaus bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
siandien jau trecia partija misinuku pasejau siais metais biggrin.gif kitais dviem sejimais nemazai ivairiu pridygo, skirtingu misiniu skirtingi kaktusiukai, bet atpazint dar neimanoma ax.gif , tik po kelis spygliukus o kai kurie dar vis bando dygt 4u.gif
Atsakyti
Merginos smile.gif gal isduosite is kur perkate seklytes( turiu omenyje is uzsienio ) radau keleta puslapiuku kur parduoda, bet vienai siustis neapsimoka brangoka, gal zinote kokiu nebrangiu? smile.gif
Atsakyti
Vasaros pradzioje ermitaze nusipirkau paprastu kaktusu seklu (na tu pigiu, kur lita ar du kainuoja). Visas pasodinau, bet isdygo ir sekmingai auga tik 3 (tfu tfu tfu) biggrin.gif Malonus jausmas, kai savo akimis matau kaip mazieji auga ax.gif Ateinanti pavasari ir vel pasesiu cool.gif
Atsakyti
Oi, mano išdygo beveik visos, gal apie 30 doh.gif Tai dabar jau ketvirtas mėnuo auginu ir džiaugiuosi. Bus galima draugus apdalinti dovanomis - kaktusais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2008 09 24, 18:09)
Oi, mano išdygo beveik visos, gal apie 30  doh.gif  Tai dabar jau ketvirtas mėnuo auginu ir džiaugiuosi. Bus galima draugus apdalinti dovanomis - kaktusais  lotuliukas.gif

Vienas maniskis vis vaikuojasi beprotiskai, man teks jau vaikucius dalinti rolleyes.gif tik pati truputi paauginsiu, graziai isodinsiu ir padovanosiu ax.gif
Atsakyti
Jei kam reikia, tai turiu sėklų šiek tiek. "Naminių". Rebutijos, gymno, weingartijų ir dar kažko atrodo g.gif
Jei kam reikia Kaune drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prieš kelis mėnesius pirkau kažkokio mišinuko, tai sudygo nemažai, bet persodinus atskirai dauguma nebeaugo, tai pasiliko tik du, kitus išmečiau.. Šiandien vėl bandysiu pirkt ir sėt.
Atsakyti
Norėčiau paklausti kokio dydžio turi būti sudygę kaktusėliai, kad būtų galima persodinti?
Atsakyti
QUOTE(*šarka* @ 2009 07 07, 20:42)
Norėčiau paklausti kokio dydžio turi būti sudygę kaktusėliai, kad būtų galima persodinti?

Aš tai persodinu tada, kai jau pradeda ryškėti kaktusėlių forma (pradeda matytis kaip išsidėstę spygliukai, kokie jie bus ir panašiai). Sėdama sėklas stengiuosi nesuberti į krūvą, bet išmėtau tas sėklytes kiek didesniu atstumu viena nuo kitos, tada kaktusėliai gali daugiau paaugti smile.gif
Atsakyti