Įkraunama...
Įkraunama...

Kada prasidėjo gimdymas?

Apklausa: kiek buvo nestumo savaiciu kada jus pagimdet? (825 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE (uups @ 2004 09 20, 21:49)
Lygiai 43 savaites septinta diena. Spejau dar pagimdyt kol 44 savaite neprasidejo cool.gif

Argi taip buna?nesuklydai nieko cia rasydama - 43 savaite ohmy.gif ...as apakus huh.gif

Manoji panele turejo gimt 14, o pasibelde 20.d wink.gif
Atsakyti
41 savaitę.
Atsakyti
QUOTE (mazule2 @ 2004 09 20, 20:15)
Argi taip buna?nesuklydai nieko cia rasydama - 43 savaite ohmy.gif ...as apakus huh.gif

Manoji panele turejo gimt 14, o pasibelde 20.d wink.gif

tfu,rimtai biski perlenkiau blush-anim-cl.gif, dabar susiskaiciavau,- pagal gydytoju prognozes buvo 42 savaites ir 6 dienos, o pagal mano pacios (tiksliai zinojau pastojimo data),- 42 savaites ir 1 diena rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 21 rugsėjo 2004 - 08:28
Prasidejo 38 sav ir 4 diena... wink.gif
Atsakyti
as pagimdziau prasidejus 39 savaitei pagal gydytoju skaiciavimus, o pagal mano tuo metu ir turejau pagimdyti biggrin.gif
Atsakyti
Pirma gimdziau 38 savaiciu, antras 37 savaiciu, ir treciasis 2.gif pasauli isvydo 41 savaites ir 5 dienu.
Atsakyti
BUvo 40 savaiciu ir 2 dienos-zodziu iki termino pabaigos dar spejom.. biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi prieš pat gimdymą teko atsigulti į ligoninę, tai ir gimdžiau kai pasakė gydytojai. Paklausė: "Kada terminas?" Sakau: "Rytoj." "Tai rytoj ir gimdysite." Dabar kai prisimenu, tai įdomu pasidaro kada iš tiesų būčiau pagimdžiusi g.gif
Atsakyti
Saremiai prasidejo ta diena, kada pagal visus paskaichiavimus ir turejau gimdyti, zodziu dukryte punktualiai pasibelde laugh.gif , bet gime kitos dienos ryta.
Atsakyti
40sav+5d., gime lygiai 9menesiu nuo pradejimo laugh.gif diena dienon smile.gif
Atsakyti
hm, man data buvo balandzio 5, bet islaukiau iki savo sesers gimtadienio (14) ir tada pagimdziau.
O dar sesuo labai prase kad negimdyciau per jos gimce, nes mazyte tada sako visa gimce sugadins biggrin.gif laugh.gif laugh.gif Bet kai pagimdziau, sako oj sesute, patigeriausia dovana man wub.gif 2.gif
11 dienu virs termino:)
Atsakyti
terminas pagal mmm buvo rugsejo 17d. pagal echo 19d. pagimdziau 20d. su siokiu tokiu skatinimu. bet gydytoja sake, kad ir taip buciau pagimdzius gal tik kokia diena veliau smile.gif
Atsakyti