Įkraunama...
Įkraunama...

Kada prasidėjo gimdymas?

Apklausa: kiek buvo nestumo savaiciu kada jus pagimdet? (825 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kai gimdžiau pirmąjį, tai pernešiojau ir gimė 42 savaičių, o antrojo nedanešiojau kelių dienų- gimė 39 savaitę.
Atsakyti
mano maze atejo lygiai 40savaite. tiksliai ta diena kaip apskaiciavau pagal paskutiniu menesiniu pirma diena smile.gif kaip laikrodukas
Atsakyti
Mano vyresnelis,vandenis isspyre 39-ta savaite (sedejo vyriokas),o antrasis irgi issikapste dviem dienom likus iki termino. Abu labai netiketai,net issigast nespejau rolleyes.gif
Atsakyti
Maniškė aštuoniomis dienomis pavėlavo, gerai turbūt jai buvo pilvelyje. thumbup.gif
Sakė būtų leidę dešimt dienų laukti virš termino, o tada būtų krapštę lauk. mad.gif
Atsakyti
Manoji gime 40sav. + 2 dienos
Atsakyti
O manoji visiskai neskubejo islysti,jai ir ten buvo thumbup.gif .Mano terminas buvo lapkricio 6d.,o pagimdziau 16d blink.gif ,kaip sakant jau krapste per prievarta rolleyes.gif ,bet nebuvo pernesiota...Suprask kaip nori g.gif ,isvada pastojau veliau negu buvo apskaiciuota....
Atsakyti
o M iglute mano pilvuki uzsibuvo ti viena diena ilgiau, turejo gimti lapkricio 17 d o gime 18. Na bet jau tos paskutines dienos kaip ilgai ejo doh.gif tuo labiau kad daktare nuo 36 savaites sakydavo kad jau tureciau gimdyti tongue.gif na bet sulaukiau... thumbup.gif
Atsakyti
na o manoji tai visai neaisku.Pirmas terminas buvo Liepos 13d., paskui kita daktare sake 22, ligonineje kai gulejau tai 22-26, o pagimdziau 29, nors sake kad nepernesiojau.Tai va ir nesuprasi kaip ten buvo.O pagal mano paskaiciavimus tai turejo gimti 23d. vadinasi pagimdziau 41 savaite biggrin.gif
Atsakyti
nu va pati paskelbiau kazkada sita tema o dabar galiu pasakyti kad mano pacios gimdymas prasidejo 39sav 4 diena 4u.gif
Atsakyti
Mano mazius gime 38sav - 3600g, 51cm 4u.gif
Atsakyti
mane priziurejusi gydytoja sake,kad tik bent iki 36savaiciu istemciau blink.gif ,o pagimdziau 41sav.+3dienos thumbup.gif mergyte gime 4500kg ir 55cm.
Atsakyti
Tu parasei mano atsakyma. Pataisa (berniukas)
Atsakyti