Įkraunama...
Įkraunama...

Žvėrienos paruošimas

QUOTE(uolma @ 2005 12 06, 16:01)
Lotute, tai gali svogūnų ir nedėt, ir pati valgysi.Bet man asmeniškai tai skaniau su jais ir dar netgi daug dedu. O kai taip paruošiu pagal tokį receptą tai ir mano viena draugė nevalganti svogūnų labai skanai suvalgo viską net ir juos.  lotuliukas.gif

Jei daug turi tai porcijomis susišladyk kameroj ir bus kitam kartui.

Arba kepk kepsnių pamarinavusi.

te receptuka tavo tikrai pabandysiu mirksiukas.gif kadangi daug buvo tai likusia gabaliukais idejau i saldikli smile.gif
Atsakyti
o siaubeli, doh.gif doh.gif ryt vyras vel i medziokle isvaziuoja doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pas mane praktiškai visas šaldiklis tik žvėrienos. Kai pasakau vyrui gal jau nevažiuok į medžioklę, nes jau neturiu kur dėt mėsos, tai širsta. Sako džiaugtis turėtum, kad parvežu ko valgyti, o ne zyst. O, kad jau ji man niekur netelpa tai jam neįdomu.

Tiesa mes dar dešras darom kai iš karto turim daug mėsos. Maišom su lašinias kiaulės. Ir labai gerai būna kai reikia kažką greitai paruošti, nes aš jas užšaldau, o kai reik tai iš kart į puodą ir išverdu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2005 12 10, 12:40)
Pas mane praktiškai visas šaldiklis tik žvėrienos. Kai pasakau vyrui gal jau nevažiuok į medžioklę, nes jau neturiu kur dėt mėsos, tai širsta. Sako džiaugtis turėtum, kad parvežu ko valgyti, o ne zyst. O, kad jau ji man niekur netelpa tai jam neįdomu.

Tiesa mes dar dešras darom kai iš karto turim daug mėsos. Maišom su lašinias kiaulės. Ir labai gerai būna kai reikia kažką greitai paruošti, nes aš jas  užšaldau, o kai reik tai iš kart į puodą ir išverdu.  thumbup.gif

aha ar mes darom desras taip pat ir lasinuku idedam, poto vyras isryko, nu labai skanu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Stirnos nugarine

1 stirnos nugarine
druskos,pipiru,150g rukytu lasiniu
1 morka
1 petrazoles saknis
2 saukstai sviesto
0,5citrinos sulciu
1 arb saukstelis garstyciu
0,5 stiklines grietines

nugarine istrinti pipirais ir druska,labai tankiai prismaigstyti supjaustytu lasiniu ir deti i keptuve,prismaigstyta lasiniu puse dedant i apacia.Virsus pridengiamas plonai supjaustytais lasiniais,apdedamas supjaustytomis morkomis ir petrazolemis,uzpilti istirpintu sviestu ir kepama nuolat palaistant.Pusiau iskepes kepsnys apverciamas,palaistomas citrinu sultimis ir grietine ir kepamas laistant,kol suminksteja.Iskepusi nugarine atsaldoma,uzpilama perkostu padazu,i kuri imaisoma garstyciu,supjaustoma ir sudejus i grazia lekste papuosti citrinu griezineliais ir tada jau Skanaus thumbup.gif
Atsakyti
Alma littera išleido knygą "medžiotojų receptai"(berods toks pavadinimas) thumbup.gif
Atsakyti
MAMOS HELP!!!!!!!
Šį kartą prašau, kad pagelbtumėte ir patartumėte ką daryti su zuikiu?Kaip jį būtų galima kepti? Ar dar ką padaryti? 4u.gif
Dėkui iš anksto už pagalbą.
Atsakyti
Iš zuikio lygiai taip pat darau troškinį kaip anksčiau minėjau, pasiskaityk aukščiau mano receptų. Palaikau marinate, išverdu gerai, nuimu nuo kaulų ir t.t....
Atsakyti
QUOTE(laimINGA23 @ 2006 02 10, 19:45)
MAMOS HELP!!!!!!!
Šį kartą prašau, kad pagelbtumėte ir patartumėte ką daryti su zuikiu?Kaip jį būtų galima kepti? Ar dar ką padaryti? 4u.gif
Dėkui iš anksto už pagalbą.

Vyro mama istūsina, sake tikras skanumelis, apti tai nes bandziusi
Atsakyti
QUOTE(laimINGA23 @ 2006 02 10, 19:45)
MAMOS HELP!!!!!!!
Šį kartą prašau, kad pagelbtumėte ir patartumėte ką daryti su zuikiu?Kaip jį būtų galima kepti? Ar dar ką padaryti? 4u.gif
Dėkui iš anksto už pagalbą.


Dar vienas zuikienos receptukas.Mano šeimyna tai pirštukus laižo biggrin.gif

Taigi reiks:
kiškis
2 morkos
3 svogūnai
4-5 š. aliejaus
2 š. majonezo
0,5 kg pievagrybių
0,5 st. alaus arba balto vyno (aš darau su alumi)

Į puodą sudėti pjaustytas morkas, kubeliais pjaustytą kiškieną ant jų svogūnus, majonezą, ipilti truputi vandens ir troškinti. Kai viskas gerai įkaista įpilti stipraus alaus. Troškinti 2-2,5 val. Iki troškinimo pabaigos likus maždaug 20 min. suberti pjaustytus pievagrybius.

Zuikiena gaunasi su pievagrybiais ir tokiu tirštoku padažu.
SKANAUS rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2006 02 20, 13:13)
Dar vienas zuikienos receptukas.Mano šeimyna tai pirštukus laižo biggrin.gif

Taigi reiks:
kiškis
2 morkos
3 svogūnai
4-5 š. aliejaus
2 š. majonezo
0,5 kg pievagrybių
0,5 st. alaus arba balto vyno (aš darau su alumi)

Į puodą sudėti pjaustytas morkas,  kubeliais pjaustytą kiškieną ant jų svogūnus, majonezą, ipilti truputi vandens ir troškinti. Kai viskas gerai įkaista įpilti stipraus alaus. Troškinti 2-2,5 val. Iki troškinimo pabaigos likus maždaug 20 min. suberti pjaustytus pievagrybius.

Zuikiena gaunasi su pievagrybiais ir tokiu tirštoku padažu.
SKANAUS  rolleyes.gif





Va čia tai niam niam biggrin.gif
Labai patiko visiems. Ačiū už receptuką. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimINGA23 @ 2006 02 23, 15:09)
Va čia tai niam niam biggrin.gif
Labai patiko visiems. Ačiū už receptuką. 4u.gif


Visada prašom bigsmile.gif
Atsakyti