Darėme šernienos tušonkę. Ir pirmas blynas neprisvilo

Supjausčiau šerno mėsytę gabalėliais (vidutiniais - nei per mažais, nei per dideliais), paskaninau druskyte ir juodaisiais pipirais. Į stiklainiukus įdėjau po lauro lapą ir po pora kvapniųjų pipirų, ir pilnus pilnutėlius prikišau mėsytės (nei vienas neiššaudė). Užsukiau dangtelius ir į tą puodą (kur su slėgiu), užpili vandeniu, ai tiesa, dar į puodo dugną dėjom kartono. O toliau MB darbas, kiek žinau slėgį reikia pakelti iki 4 atmosferų ir viskas.
Kai atvėsta, išimti stiklainiukus iš puodo. Tada stiklainyje matosi, kad mėsytė skystyje, bet nesibaiminkit. Per keleta valandų, šaldytuve sustingo į drebučius. Mums labai skanu

Tikrai darysim dar