Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IV

QUOTE(bertė @ 2006 11 11, 23:24)
Barone, kaip tu jautiesi? Kaip 'ieini' i tiroksina?

labas 4u.gif Nieko, jaučiuosi neblogai, tik vat vis pamirštu tiroksiną išgerti, prisimenu po pietų tik dažniausiai. Jau buvau įėjusi į ritmą, o po jodo kažkaip vis nepataikau doh.gif Nieko, tik miego vis norisi, atrodo kad ištisai nemiegojusi būčiau. Po jodo dar virškinimas sutriko, mano skrandis ir taip jautrus, o po jodo visai negerai, pavalgius dažnai skauda unsure.gif Tai va, pas mane tokios naujienos unsure.gif Dar vis miegu atskirai, bet jau rytoj dvi savaitės kaip po jodo, tai jau turbūt grįšiu pas šeimyną į miegamąjį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2006 11 12, 13:06)
labas 4u.gif Nieko, jaučiuosi neblogai, tik vat vis pamirštu tiroksiną išgerti, prisimenu po pietų tik dažniausiai. Jau buvau įėjusi į ritmą, o po jodo kažkaip vis nepataikau doh.gif Nieko, tik miego vis norisi, atrodo kad ištisai nemiegojusi būčiau. Po jodo dar virškinimas sutriko, mano skrandis ir taip jautrus, o po jodo visai negerai, pavalgius dažnai skauda unsure.gif Tai va, pas mane tokios naujienos unsure.gif Dar vis miegu atskirai, bet jau rytoj dvi savaitės kaip po jodo, tai jau turbūt grįšiu pas šeimyną į miegamąjį  rolleyes.gif

Sveika. Niu tikėkimės, kad viskas tau atsistos į savo vėžes mirksiukas.gif O tyroxiną aš irgi kartais pamirštu išgert doh.gif Galėtų tabletės būti sužymėtos kaip kontraceptinės, dienom kaip nors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2006 11 12, 18:33)
Sveika. Niu tikėkimės, kad viskas tau atsistos į savo vėžes  mirksiukas.gif O tyroxiną aš irgi kartais pamirštu išgert doh.gif Galėtų tabletės būti sužymėtos kaip kontraceptinės, dienom kaip nors lotuliukas.gif

as tai prie lovos prie zadintuvo vaistus + vandeni pasidedu, tada kazkaip ryte rutiniskai; nuspaudi zadintuva, isgeri vaistus ir pirmyn...
Sekmes, merginos, laikykimes
Atsakyti
Sveikos. Žinau, kad paklausiu tokios kvailystės, bet vistiek ax.gif Man sausio mėnesį nusimato skrydis lėktuvu, o aš nesu skridusi dar gyvenime doh.gif Kažin, ar nebus man ten be skydliaukės kokių nors didesnių nesklandumų, nei sveikiems žmonėms? blush2.gif Kažkada sapnavau, kad skridau ir taip pradėjo mane dusinti lotuliukas.gif Tai dabar bijau, nors ir šiaip labai bijau, nebegėja aš ekstymų doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2006 11 13, 10:38)
Sveikos. Žinau, kad paklausiu tokios kvailystės, bet vistiek ax.gif  Man sausio mėnesį nusimato skrydis lėktuvu, o aš nesu skridusi dar gyvenime doh.gif Kažin, ar nebus man ten be skydliaukės kokių nors didesnių nesklandumų, nei sveikiems žmonėms? blush2.gif Kažkada sapnavau, kad skridau ir taip pradėjo mane dusinti lotuliukas.gif  Tai dabar bijau, nors ir šiaip labai bijau, nebegėja aš ekstymų doh.gif  blush2.gif

Russne, labas, as skridau praejus 2 savaitem po operacijos ir su visokiais persedimais, t. y. per diena buvo trys pakilimai ir tiek pat nusileidimu - jokiu problemu del skydliaukes. Paskui dar skridau. Tavo baimes ir naujumo problema - kitas reikalas. Bet tai geriausiai gydo vyno taure lektuve.
Tarp kitko, neseniai pasikeite bagazo tvarka, pasiskaityk internete ko ir kiek galima imti rankiniame bagaze.
Sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertė: 13 lapkričio 2006 - 11:34
Detox galima nusipirkti Kaune,vaistažolių vaistinėje,Rotušės aikštėje-kurios kaunietės.Merginos,kurioms pašalinta skydliaukė,kaip jums šalčio pojūtis?Man tai kažkaip nenormaliai šalta pastoviai.Ir apsirengiu(palyginu su bendradarbėm ,tai prisirengiu kaip meška),vistiek kažkaip šalta.
Atsakyti
QUOTE(silvija.ss @ 2006 11 13, 13:39)
Detox galima nusipirkti Kaune,vaistažolių vaistinėje,Rotušės aikštėje-kurios kaunietės.Merginos,kurioms pašalinta skydliaukė,kaip jums šalčio pojūtis?Man tai kažkaip nenormaliai šalta pastoviai.Ir apsirengiu(palyginu su bendradarbėm ,tai prisirengiu kaip meška),vistiek kažkaip šalta.

Aciu, Silvija.ss, issiaiskinsiu, ar galima, tada ieskosiu - pirmiausia Vilniuje.
O del salcio, man tai priesingai - silta, vis noriu nusirengti ir kuo daugiau gryno oro - vedinu ir vedinu namus.
Atsakyti
QUOTE(silvija.ss @ 2006 11 13, 12:39)

man tai ir nuolat salta. dar norejau paklaust,ar jum prakaitavimas nepadidejes?kai pradejau gert tiroksina,prakaituoju dazniau nei anksciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelli @ 2006 11 09, 19:25)
intoksikacija vadinas, ne taip pati parasiau  smile.gif  buvau mieguista, visada silpna buvo, nervingumas padidejes, nesinorejo valgyti, pradejau sirgt tai sloga amzinai tai gerkle, nors vitaminu papildomai gal keliu rusiu geriau,nes pati nesupratau kas daros. na zodziu nuolatos silpnuma jauciau, o tau gal ir kas panasaus yra? padidinau vel doze, bet lyg ir nieko nesidaro  g.gif

Aš maniau, kad intoksikacija pasireiškė kaip ūmus koks nors negalavimas. Bet tu manęs nelabai paguodei, nes jaučiuosi labai panašiai kaip ir tu, tik slogos ir peršalimai nepuola (tfu, tfu, tfu,). Bet silpnumas, mieguistumas, nervingumas tai rodos tampa mano pastovia būsena.
Beje kokie tyrimai parodė intoksikaciją, kur reikėtų kreiptis?
Papildyta:
Na šiaip jau teoriškai, tai padidėjęs prakaitavimas ir karščio jausmas - hyperfunkcijos simptomai. O jeigu vis šalta, tai panašiau į hypofunkciją.
Atsakyti
QUOTE(Hedera @ 2006 11 14, 12:51)
Na šiaip jau teoriškai, tai padidėjęs prakaitavimas ir karščio jausmas - hyperfunkcijos simptomai. O jeigu vis šalta, tai panašiau į hypofunkciją.

O jei prakaituoji ir labai salta (o kai dar suprakaituoji tai visai doh.gif , gerai kad namie silta) biggrin.gif ?
Atsakyti
Noriu jūsų paklausti, kada jau reiktų kreiptis į medikus dėl skydliaukės, kokie simptomai ? Man būna kartais, kad spaudžia gerklę, na lyg gumulas stovėtų. Ar jau turėčiau susirūpinti?
Atsakyti
QUOTE(audrona @ 2006 11 14, 15:00)
Noriu jūsų paklausti, kada jau reiktų kreiptis į medikus dėl skydliaukės, kokie simptomai ? Man būna kartais, kad spaudžia gerklę, na lyg gumulas stovėtų. Ar jau turėčiau susirūpinti?

Sveika. Pavyzdžiui aš beveik nieko nejaučiau, kol eilinio patikrinimo metu gydytoja pačiuopė kaklą ir pasakė, kad lyg yra mazgelis. Tada pradėjau tyrimus.
Atsakyti