Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IV

QUOTE(bertė @ 2006 11 16, 12:53)
Parasiau tau, laikykis, viskas bus tik geriau.

o tai jai jum mate kad nepyktybinis,tai del kokiu priezasciu siunte operuotis? beje man daktaras sako,kad operuotis nereikia nes kitoje vietoje atsiras,kad operacija, ne gydimo budas, nors pats pripazista kad su vaistas as jo neissigydisiu.vienu apsilankimu sako reiktu operuotis,o kitu ne.eisiu pas kita daktara konsultuotis,nes esu didelej nezinioj unsure.gif atrodo issioperuosiu ir bus rami galva,bet jei jie vel man atsiras,tai ir...o po operacijos reikia tyroxina visa laika gert,nors ir yra nepiktybinis ir nereikia jodo proceduru?
Papildyta:
QUOTE(lelli @ 2006 11 16, 15:09)
o tai jai jum mate kad nepyktybinis,tai del kokiu priezasciu siunte operuotis? beje man daktaras sako,kad operuotis nereikia nes kitoje vietoje atsiras,kad operacija, ne gydimo budas, nors pats pripazista kad su vaistas as jo neissigydisiu.vienu apsilankimu sako reiktu operuotis,o kitu ne.eisiu pas kita daktara konsultuotis,nes esu didelej nezinioj  unsure.gif  atrodo issioperuosiu ir bus rami galva,bet jei jie vel man atsiras,tai ir...o po operacijos reikia tyroxina visa laika gert,nors ir yra nepiktybinis ir nereikia jodo proceduru?

beje kazkur skaiciau kad piktybiniai augliai buna 3 proc. taip kad turiu vilties,kad pas mane nepiktybinis
Atsakyti
QUOTE(lelli @ 2006 11 16, 16:16)
o tai jai jum mate kad nepyktybinis,tai del kokiu priezasciu siunte operuotis? beje man daktaras sako,kad operuotis nereikia nes kitoje vietoje atsiras,kad operacija, ne gydimo budas, nors pats pripazista kad su vaistas as jo neissigydisiu.vienu apsilankimu sako reiktu operuotis,o kitu ne.eisiu pas kita daktara konsultuotis,nes esu didelej nezinioj  unsure.gif  atrodo issioperuosiu ir bus rami galva,bet jei jie vel man atsiras,tai ir...o po operacijos reikia tyroxina visa laika gert,nors ir yra nepiktybinis ir nereikia jodo proceduru?
Papildyta:

beje kazkur skaiciau kad piktybiniai augliai buna 3 proc. taip kad turiu vilties,kad pas mane nepiktybinis

lelli, tu pasiskaityk pirmesnius forumus, ten labai daug informacijos ir www saitu. O nuomoniu yra visokiu apie supyktybiskejima, procentus, ataugima ir pan. Taigi jeigu zinotum, kur griusi, pagalve pasikistum, t. y. niekas po peiliu nesigultu, jeigu butu garantuotas, kad ...
sekmes
Atsakyti
Sveikos, merginos, 4u.gif

gal kuri iš jūsų buvo su tokia problema susidurus? Neseniai gulėjau ligoninėje del tirotoksikozės. Išgydė mane, dabar išrašė Metizolį gerti. Bet man nuo tų harmonų (bent jau taip aš manau, kad nuo jų) labai išdidėjo ta skydliaukė, kaklas išstorėjo baisiausiai, ir tai per kokias 2 savaites. Jau beveik smakro nesimato doh.gif unsure.gif Ar čia normalu taip?
Atsakyti
QUOTE(lelli @ 2006 11 16, 14:16)
o tai jai jum mate kad nepyktybinis,tai del kokiu priezasciu siunte operuotis?

Punkcijos metu ne visada gali aptikti supiktybėjusias ląsteles, bet jei yra nors mažiausias įtarimas ar pakitimas, liepia operuot. Man irgi sakė, kad nepiktas, bet liepė operuot, o operascija parodė ką kita
Atsakyti
Merginos, ar gali buti skydliauke kalta jei dusulys, svetimkunio jausmas gerkleje, sunkumas krutineje? Ar cia kazkas kita? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2006 11 16, 22:01)
Merginos, ar gali buti skydliauke kalta jei dusulys, svetimkunio jausmas gerkleje, sunkumas krutineje? Ar cia kazkas kita? g.gif

Manau, kad gali, tokie ir skydliaukes mazgu, etc. ligu pozymiai. + dar visokiu pozymiu atsiranda, cha
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2006 11 16, 18:15)
Sveikos, merginos,  4u.gif

gal kuri iš jūsų buvo su tokia problema susidurus?  Neseniai gulėjau ligoninėje del tirotoksikozės. Išgydė mane, dabar išrašė Metizolį gerti. Bet man nuo tų harmonų (bent jau taip aš manau, kad nuo jų) labai išdidėjo ta skydliaukė, kaklas išstorėjo baisiausiai, ir tai per kokias 2 savaites. Jau beveik smakro nesimato  doh.gif  unsure.gif Ar čia normalu taip?

Nelabai suprantu. Kaip ir kuo tave išgydė. Ir jeigu išgydė, tai kam Metizolis. Juk Metizolis ir yra gydymas.
Dėl kaklo storėjimo, tai net nežinau, gal čia kokia pradinė reakcija į Metizolį. Gal jis sukelia kokį nors uždegimą ar alerginę reakciją. Sunku net kažką patarti, gal bandyk echoskopiją pasidaryt. Pasitark su gydytoju, gal tau geriau tiktų kiti vaistai.
Parašyk, ką išsiaiškinsi, nes ši problema ir man labai rūpi.
Atsakyti
QUOTE(Hedera @ 2006 11 17, 09:25)
Nelabai suprantu. Kaip ir kuo tave išgydė. Ir jeigu išgydė, tai kam Metizolis. Juk Metizolis ir yra gydymas.
Dėl kaklo storėjimo, tai net nežinau, gal čia kokia pradinė reakcija į Metizolį. Gal jis sukelia kokį nors uždegimą ar alerginę reakciją. Sunku net kažką patarti, gal bandyk echoskopiją pasidaryt. Pasitark su gydytoju, gal tau geriau tiktų kiti vaistai.
Parašyk, ką išsiaiškinsi, nes ši problema ir man labai rūpi.

ligoninėje mane gydė dideliu kiekiu metizolio, plius dar sauja kitu harmonu blink.gif kai tyrimai pasidare geri, mane isleido, bet vistik metozoli sumazinta doze liepe gerti dar 2 metus. g.gif eisiu pirmadieni i privacia klinika, tai ziuresiu, ka sakys. parasysiu paskui. mirksiukas.gif
Atsakyti
Va cia radau LT statistika, ka domina zinios apie skydliaukes Ca. Tik neiskapstau internete straipsnio lietuviskai. Statistika laaaabai paguodzianti. Sekmes visoms

http://www.mtp.lt/20...s_burneckis.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertė: 17 lapkričio 2006 - 12:10
Neduokdie skydliaukės problemų doh.gif
Atsakyti
Labukas,kaip yra atliekamas hormonu tyrimas?
Atsakyti
QUOTE(migdolė @ 2006 11 19, 20:22)
Labukas,kaip yra atliekamas hormonu tyrimas?

Paima kraują iš venos. O toliau musiet jau atitinkamais regentais naudojasi smile.gif
Atsakyti