Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IV

Sveikos, norėčiau bendrauti. Perskaičiau visus Jūsų pasisakymus. Labai džiaugiuosi Jus atradusi. Man gera, kad Jūs esate, bet graudu, kad kenčiate. Bet kartu viskas drąsiau. Prieš mėn. antrą kartą išoperavo skydliaukę. Pirmą kartą operavo kai buvau 24 m. Tada pastojau, bet negalėjau išnešioti. Ginekologė sakė, kad kol neišsioperuosiu skydliaukės, negalėsiu išnešioti. Tada skydliaukės nešalino, tik pašalino augliuką. Po 16 m. skydliaukė ataugo. Po to dar 6 m. Kauno klinikose vis kasmet tikrinausi, gėriau tiroksiną. Jau pernai norėjo operuoti, bet pavasarį turėjau ginekologinių problemų. Tad atidėjom šiam rudeniui. Ir štai laukimo rezultatai - vėžys. Nors buvo ir punktavimų, ir kaskart echoskopijos. Net tuoj po operacijos sakė, kad nieko blogo. Dabar ketvirtadienį vyksiu pas Baranauską pirmam vizitui. Dėka Jūsų visa tai bus drąsiau, nes tik kelios savaitės kaip turiu susigyventi su tokia diagnoze. Vis dar esu pasimetusi. Beje, endokrinologė minėjo, kad jei kas turi skydliaukės problemų, tai anksčiau ar vėliau turės ir ginekologinių problemų, kas man ir įvyko. Dabar visoms patarčiau operuotis. Sėkmės visoms. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Kas paskiria TG tyrimą? Ar tai daro Baranauskas, ar endokrinologas ar šeimos gydytojas? Po operacijos pas endokrinologą dar nebuvau, vyksiu prieš šventes. Šeimos gydytoja tokio tyrimo neskiria, nes mūsų gydymo įstaiga tokio tyrimo neatlieka. Liepė ieškoti kur kitur pasidaryti. Kiek jis kainuoja, gal mums turi atlikti nemokamai? Russne, Barone, Joliuke, esu Jūsų kraštietė. Esu kilusi iš Radviliškio. Penki metai gyvenu Šiauliuose. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2006 12 05, 22:15)
Sveikos, norėčiau bendrauti.
Dabar ketvirtadienį vyksiu pas Baranauską pirmam vizitui. Dėka Jūsų visa tai bus drąsiau, nes tik kelios savaitės kaip turiu susigyventi su tokia diagnoze. Vis dar esu pasimetusi. Beje, endokrinologė minėjo, kad jei kas turi skydliaukės problemų, tai anksčiau ar vėliau turės ir ginekologinių problemų, kas man ir įvyko. Dabar visoms patarčiau operuotis. Sėkmės visoms. 4u.gif
Russne, Barone, Joliuke, esu Jūsų kraštietė. Esu kilusi iš Radviliškio. Penki metai gyvenu Šiauliuose.  rolleyes.gif

Sveika prisijungusi, kai mūsų daugiau bus lengviau 4u.gif Ir kaip faina, gal kada susibėgsim, juk vienam mieste mirksiukas.gif
Kai važiuosi pas Baranauską, paprašyk, kad jodą paskirtų vasario 20d. Aš irgi tą dieną važiuosiu antram kartui, tai dviese bus smagiau
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2006 12 06, 13:45)
Sveika prisijungusi, kai mūsų daugiau bus lengviau  4u.gif Ir kaip faina, gal kada susibėgsim, juk vienam mieste mirksiukas.gif
Kai važiuosi pas Baranauską, paprašyk, kad jodą paskirtų vasario 20d. Aš irgi tą dieną važiuosiu antram kartui, tai dviese bus smagiau
mirksiukas.gif

Ačiū. Būtinai prašysiu. Būtų smagu susitikti. Grįžus tuoj pat parašysiu. Iki. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2006 12 06, 11:07)
Sveiki. Kas paskiria TG tyrimą? Ar tai daro Baranauskas, ar endokrinologas ar šeimos gydytojas? Po operacijos pas endokrinologą dar nebuvau, vyksiu prieš šventes. Šeimos gydytoja tokio tyrimo neskiria, nes mūsų gydymo įstaiga tokio tyrimo neatlieka. Liepė ieškoti kur kitur pasidaryti. Kiek jis kainuoja, gal mums turi atlikti nemokamai? Russne, Barone, Joliuke, esu Jūsų kraštietė. Esu kilusi iš Radviliškio. Penki metai gyvenu Šiauliuose.  rolleyes.gif

Sveika. Kažkaip įdomiai čia, jei Šiauliuose ir neskiria tyrimo g.gif Jei apie tą tyrimą kalbu, kur iš kraujo nustato koks ten hormonų kiekis, kiek reikia gerti thyroksino ir pan, tai man siuntimą pas endokrinologę duodavo šeimos gydytoja, o endokrinologė duodavo siuntimą tyrimui, kurį konsultacinėj poliklinikoj (respublikinėj ligoninėj) darydavo nemokamai. Ir taip kas tris mėnesius, kol , anot endokrinologės, thyroksino dozė buvo nustatyta tinkama. Va toks ratas ir gaudavosi: šeimos gyd-endokrinologė-tyrimas-šeimos gyd-tada jau suutyrimo atsakymas vėl pas endokrinologę-vėl naujas tyrimas ir t.t. Tik kad aš geriu kol kas pagal Baranauską thyroksiną- 175 mg, o ne pagal endokrinologę-200 mg. Šioje vietoje visada jų nuomonės skiriasi, nes jis skaičiuoja pagal svorį, o ji - pagal kraujo tyrimus g.gif
O pas kokią endokrinologę eini? Nes aš savo nebenoriu, o nežinau ką pasirinkti. Reikėtų kokį kartą kraujo tyrimus pasidaryti, nes pas Baranauską tai tik kas metai važiuoju doh.gif Bet nežinau pas ką eiti, kuri ten normalesnė, nors kiek žinau, pas mus nelabai yra iš ko rinktis smile.gif
Atsakyti
o kaip man geriau patartumėt - hormonus išsitirti prieš punkciją ar po jos?
ir kur Kaune galima tyrimus be siuntimų pasidaryti? ta prasme, kad ateinu, nuleidžia kraują, susimoku ir po dienos ar kiek ten atsakymai?
ir kokios kainos (domina Kaunas)?
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2006 09 17, 19:49)
Sveikos 4u.gif Atidarau naują temelę, nes senoji jau pilna. Kveičiu registruotis tongue.gif

o gal gali paaiskint kaip i ja registruotis?
Atsakyti
QUOTE(lelli @ 2006 12 06, 14:44)

tongue.gif Joje nereikia registruotis, čia tik malonus kvietimas su mumis bendrauti mirksiukas.gif

O aš ką tik grįžau po echoskopijos, kartu ir skydliaukę patikrino, išėjau laiminga, nes krūtyse nieko nerado, sakė viskas gerai, be pakitimų yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2006 12 06, 15:09)
tongue.gif Joje nereikia registruotis, čia tik malonus kvietimas su mumis bendrauti mirksiukas.gif

O aš ką tik grįžau po  echoskopijos, kartu ir skydliaukę patikrino, išėjau laiminga, nes krūtyse nieko nerado, sakė viskas gerai, be pakitimų  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Smagu,Barone,girdėti geras naujienas.Valio. rolleyes.gif Į Vilnių aš turiu važiuoti sausio viduryje.Taigi kaip ir nesusitiksim.Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2006 12 06, 00:15)
Sveikos, norėčiau bendrauti. Perskaičiau visus Jūsų pasisakymus. Labai džiaugiuosi Jus atradusi. Man gera, kad Jūs esate, bet graudu, kad kenčiate. Bet kartu viskas drąsiau. Prieš mėn. antrą kartą išoperavo skydliaukę. Pirmą kartą operavo kai buvau 24 m. Tada pastojau, bet negalėjau išnešioti. Ginekologė sakė, kad kol neišsioperuosiu skydliaukės, negalėsiu išnešioti. Tada skydliaukės nešalino, tik pašalino augliuką. Po 16 m. skydliaukė ataugo. Po to dar 6 m. Kauno klinikose vis kasmet tikrinausi, gėriau tiroksiną. Jau pernai norėjo operuoti, bet pavasarį turėjau ginekologinių problemų. Tad atidėjom šiam rudeniui. Ir štai laukimo rezultatai - vėžys. Nors buvo ir punktavimų, ir kaskart echoskopijos. Net tuoj po operacijos sakė, kad nieko blogo. Dabar ketvirtadienį vyksiu pas Baranauską pirmam vizitui. Dėka Jūsų visa tai bus drąsiau, nes tik kelios savaitės kaip turiu susigyventi su tokia diagnoze. Vis dar esu pasimetusi. Beje, endokrinologė minėjo, kad jei kas turi skydliaukės problemų, tai anksčiau ar vėliau turės ir ginekologinių problemų, kas man ir įvyko. Dabar visoms patarčiau operuotis. Sėkmės visoms. 4u.gif

labas, Silma, blogai, kad sergi, bet gerai, kad prisijungei prie forumo - daug lengviau kartu viska istverti, o ir ziniomis pasidalyti reikia. Sekmes, laikykis.

Papildyta:
QUOTE(lelli @ 2006 12 06, 16:44)

As irgi tarp kitko nezinau, kaip pereiti i nauja tema - paaiskinkite. Sitame tinklalapyje man kazkokia klampi sistema. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2006 12 06, 17:09)
O aš ką tik grįžau po  echoskopijos, kartu ir skydliaukę patikrino, išėjau laiminga, nes krūtyse nieko nerado, sakė viskas gerai, be pakitimų  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Tikrai labai šaunu. Žinia verta atšvęsti drinks_cheers.gif . Barone, ar echoskopiją darė poliklinikoje ar mūsų onkologinėje ligoninėje? Jei onkologiniame, pas kokį daktarą eini? Ar ilgai reikėjo laukti eilėje echoskopijai?
Atsakyti
QUOTE(bertė @ 2006 12 06, 19:23)
Papildyta:
Sitame tinklalapyje man kazkokia klampi sistema. Aciu

Ačiū, Berte, už palaikymą. 4u.gif
Atsakyti