QUOTE(bertė @ 2006 12 06, 17:23)
Papildyta:
As irgi tarp kitko nezinau, kaip pereiti i nauja tema - paaiskinkite. Sitame tinklalapyje man kazkokia klampi sistema. Aciu
As irgi tarp kitko nezinau, kaip pereiti i nauja tema - paaiskinkite. Sitame tinklalapyje man kazkokia klampi sistema. Aciu
Kol kas niekur nereikia pereiti. Kai prikalbėsim 50 psl šią temelę uždarys ir kažkas atidarys naują. O tada kaip visada matysis užrašas, tik jau ne skydliaukės problemos IV, o skydliaukės problemos V ar panašiai. Tikiuos paaiškinau

Papildyta:
QUOTE(Silma @ 2006 12 06, 11:07)
Sveiki. Kas paskiria TG tyrimą? Ar tai daro Baranauskas, ar endokrinologas ar šeimos gydytojas? Po operacijos pas endokrinologą dar nebuvau, vyksiu prieš šventes. Šeimos gydytoja tokio tyrimo neskiria, nes mūsų gydymo įstaiga tokio tyrimo neatlieka. Liepė ieškoti kur kitur pasidaryti. Kiek jis kainuoja, gal mums turi atlikti nemokamai? Russne, Barone, Joliuke, esu Jūsų kraštietė. Esu kilusi iš Radviliškio. Penki metai gyvenu Šiauliuose. 

Sveikute. Smagu kažką sutikti kilusį iš tokio mažo ir mielo miestelio kaip Radviliškis

Šiaip tai manau hormonų tyrimų net nebūtina daryt, nes Baranauskas paskaičiuos kiek gert ir reikalaus, kad laikytumeisi jo nurodymų, kad ir ką kiti gydytojai sakytų. Rekomenduočiau pasidaryt tiroglobulino tyrimus, nes tada matysi kaip veikia jodas. Sėkmės. Ir nepergyvenk, viskas bus gerai