Labas visoms, po visokiu odiseju atsakymas 'not bad', o tai reiskia, kad skydliaukes lasteliu like kaip ir visoms, ka padarysi. Sake, kad priklausys nuo TG, ar reikes, kaip jie vadina, dar karta stimuliuoti jodu. Bet, aciu Dievui, N0M0 tai dabar tikrai - patikrinta. Neatsimenu, ar sakiau, kad uzsienieciai, kol nepatikrina skenuodami po jodo, raso N0Mx, o tas M - bjaurus dalykas -metastazes. Dabar du menesius liepta gerti tyroksina, tada - kraujo tyrimai TG kontrolei ir tyroxino dozes koregavimui. Tarp kitko, tyroxino man pasake gerti nedaug - po 150. O kaip jums?
Jeigu kam nors idomu, galesiu parasyti, kiek visi tie dalykai kainuoja, kai gausiu saskaita.
Merginos, dabar laiko yra iki kitu tyrimu, mano psichikai tai reikia kokios nors 'sveikatinimo veiklos': taigi parasykite, ka jus geriate, kokius vitaminus ar dar ka nors. As tai galvoju, gal dabar imti gerti tuos visokius naturalius dalykelius, kur Ruolia po operacijos prirase, na, jeigu ir nepades, tai bent nepakenks, o gal suveiks placibo efektas.
Sekmes visoms, sveikite, laikykimes
Papildyta:
QUOTE(lelli @ 2006 12 04, 17:10)
na tai ka, konsultavaus dar su vienu geriausiu lt endikronologu ir nuomones skiriasi, taip kad laukiu operacijos nes mazgas mano nemazas 2.5 cm. tai buvo 4 gydytojas pas kuri lankiaus ir lyg nenusivyliau.
Lelli, as labai skeptiskai is savo patirties ziuriu i tuos 'geriausius' - dabartiniais laikais diagnostikai technika svarbiausia ir mokantys tai, ka ji parodo, skaityti, o ne nukriose pensininkai, kurie ciupineja ciupineja ir nieko neisciupineja.
Ar tau dare punkcijas? ir kuriuo klausimu nesutaria daktarai?
O tavo mazgas tikrai jau nemazas, ko gero, ji vis tiek reikes pjauti - taigi ir pirmyn, bus ramiu paskui gyventi. Juk neispjauna visos skydliaukes, jeigu mazgas gerybinis, taigi gyvensi kaip gyvenusi, tik baimes maziau. Nors pagal statistika (atsiprasau, kad nepaguodziu, bet as skaiciau apie tai), ir ispjovus mazga, kitu supiktybiskejimo procentras lieka tas pats. Bet tuo kartu tikrai ramiau. Laikykis, sekmes
Papildyta:
QUOTE(Upytė @ 2006 12 04, 16:35)
Paskutinę dienelę namie, stogas pamažu važiuoja

Na bet va paskaičiau čia paskutinius pasisakymus, tai ramiau truputuką tapo. Jei ir kažką blogo rastų. Be to, mano mazgiukas nesiekia ir 1 cm. Kaip supratau iš Bertės, čia jau neblogai
Daivija, man irgi Grigonis

Jau rašiau, kaip jis man "leido gimdyti, jeigu jau taip nori". Sušaudyt tokius daktarus. Atleiskit, labai jau nervuota esu.
O aš esu vaikščiojus pas Skuodytę (privačiai :Geromedoj), Cemtro polikl pas Katilienę, pas n daktarų Santariškėse ir pas paskutinį Kazanavičių, kuris ir liepė operuotis.
na gerai, dar kartelį ate. Ačiū už palaikymą
Laikykis, Upyte, viskas bus gerai. Laukiame sugriztancios su geromis ziniomis.