Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IV

Tra lia lia tra lia lia, pas mane viskas gerai, jokių blogybių biggrin.gif

Ir jaučiuosi visia puikiai, gal dar per anksti džiaugtis g.gif Šeštadienį einu pas Kazanavičių, bet jaučiu, vėlaiu šuoliuosi nemėtydama pinigėlių pas Santariškių endokrinologus.

Zanetux, Tau dėl Kauno nieko negaliu patart, man jokių tyrimų nereikėjo, tik nusistatyt kraujo grupę, bet dėl visa ko pasidariau. Sėkmės 4u.gif O va dėl skydliaukės šalinimo ar ne(ar tik to mazgo), tai kaip supratau, chirurgai dabar remiasi tokia nuomone, kad šalinti visą skydliake, nes pakartotina operacija 10 kartų padidina tikimybę pažeisti balso stygas. Kaip tik pas mus palatoj viena moteris gulėjo, kuriai kai antrą kartą operavo, tai pažeidė balso stygas, tai dabar pašnibždom kalba.
Atsakyti
QUOTE(Upytė @ 2006 12 14, 19:02)
Zanetux, Tau dėl Kauno nieko negaliu patart, man jokių tyrimų nereikėjo, tik nusistatyt kraujo grupę, bet dėl visa ko pasidariau. Sėkmės  4u.gif O va dėl skydliaukės šalinimo ar ne(ar tik to mazgo), tai kaip supratau, chirurgai dabar remiasi tokia nuomone, kad šalinti visą skydliake, nes pakartotina operacija 10 kartų padidina tikimybę pažeisti balso stygas. Kaip tik pas mus palatoj viena moteris gulėjo, kuriai kai antrą kartą operavo, tai pažeidė balso stygas, tai dabar pašnibždom kalba.

tai vat man išis neaišku, ar ta cista dešinėj skydliaukės pusėj, ar tiesiog kakle ir dengia dešinę skydliaukės dalį...
nežinau, tikrai nenorėčiau, kad dėl tokio š... kaip cistą šalintų visą skydliaukę ir dar vaistus visą gyvenimą gert...
tada jau geriau kojas dabar pakratyt verysad.gif
Atsakyti
[quote=Zanetux,2006 12 14, 22:26]
... cistą šalintų visą skydliaukę ir dar vaistus visą gyvenimą gert...
tada jau geriau kojas dabar pakratyt verysad.gif

Dauguma is musu, manyciau, galvoja kitaip, gerti vaistus - ne pati didziausia tragedija gyvenime.
O del 'geriau kojas pakratyti dabar' - taigi cia tavo pacios pasirinkimas.
Dziaugiuosi, kad dauguma forumo moteru kovoja uz gyvenima, neisterikuoja ir palaiko viena kita labai sunkiais momentais.
Sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertė: 15 gruodžio 2006 - 09:55
Sveikos, as tai galiu pritarti,kad pasalinus skydliauke gyvenimas tikrai nesibaigia. As,pavyzdziui,jauciuosi visiskai sveiku zmogumi. O del vaistu gerimo visa gyvenima,tai man tik is pradziu atrode baisu, o dabar...........tai juokas,isgeriu ryte kaip kokius vitaminus ir tiek. Be to, ar tai vaistai, hormonai tik, ir nieko tokio,kad pamirsi ir neisgersi viena diena, tikrai nenumirsi.
Sekmes visoms ir su artejanciom sventem 4u.gif
Atsakyti
na taip - dabar su 164-165 8giu sveriu 69-70, tai po vaistų kas bus - 90? ačiū dry.gif
ir, tarp kiūtko, aš neisterikuoju...
tiesiog labai jau mūsų šeimoje juodi debesys sklando - vaikai ištisai serga, dar manęs peilis laukia... na, vienu žodžiu sad.gif

dėkui už nuomones...

IKI 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanetux: 15 gruodžio 2006 - 10:52
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 14, 20:26)
tada jau geriau kojas dabar pakratyt  verysad.gif

Jau tik, dėl cistos kojas kratyt, baik tik. Tai ką tada mums daryti su savo diagnozėm blink.gif

QUOTE(Zanetux @ 2006 12 15, 10:50)
tiesiog labai jau mūsų šeimoje juodi debesys sklando - vaikai ištisai serga, dar manęs peilis laukia... na, vienu žodžiu sad.gif
dėkui už nuomones...

Pas mus irgi ne pati geriausia situacija, irgi vaikai sega, mažasis jau nuo vasaros vos ne ištisai, nu bet ką darysi, gydai, stengiesi kad būtų geriau. Turbūt taip reikia jei taip yra smile.gif Taip kad, brangioji, galvą aukščiau ir į priekį mirksiukas.gif Tuo labiau kad vaikai tavo maži, juk ir užauginti juos reikia, o tu čia su tokiom mintim rolleyes.gif Juk vaikai jaučia visas tavo nuotaikas, taigi, pasistenk ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 15 gruodžio 2006 - 11:27
QUOTE(Baronė @ 2006 12 15, 11:26)
Jau tik, dėl cistos kojas kratyt, baik tik. Tai ką tada mums daryti su savo diagnozėm blink.gif 
Pas mus irgi ne pati geriausia situacija, irgi vaikai sega, mažasis jau nuo vasaros vos ne ištisai, nu bet ką darysi, gydai, stengiesi kad būtų geriau. Turbūt taip reikia jei taip yra smile.gif Taip kad, brangioji, galvą aukščiau ir į priekį mirksiukas.gif Tuo labiau kad vaikai tavo maži, juk ir užauginti juos reikia, o tu čia su tokiom mintim rolleyes.gif Juk vaikai jaučia visas tavo nuotaikas, taigi, pasistenk ir viskas bus gerai  mirksiukas.gif

na, tai iš kažkurios mergaitės posto supratau, kad gali šalinti ir visą skydliaukę... Jei ta cista būtent jos viduje ...
Ai, o mano vyresnėlis, kai pradėjo lankyti lopšelį nuo praeitų metų rugsėjo, tai po mėnesio pradėjo sirgti ir į darželį eina ko gero mažiau nei 50proc. Jam dar ir astmą bronchinę įpaišė verysad.gif

O mažiukas prieš 3 savaites gėrė antibiotikus, o dabar vėl...

Bet ačiū už palaikymą, žinau, kad viskas bus gerai ax.gif na, bent jau turi būti...

tiesiog kažkaip būtent kitą dieną po echo ėmė bloga nuotaika pulti...

kai turėsiu kažkokių naujienų - pranešiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanetux: 15 gruodžio 2006 - 11:36
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 15, 11:34)
na, tai iš kažkurios mergaitės posto supratau, kad gali šalinti ir visą skydliaukę... Jei ta cista būtent jos viduje ...
Ai, o mano vyresnėlis, kai pradėjo lankyti lopšelį nuo praeitų metų rugsėjo, tai po mėnesio pradėjo sirgti ir į darželį eina ko gero mažiau nei 50proc. Jam dar ir astmą bronchinę įpaišė verysad.gif
O mažiukas prieš 3 savaites gėrė antibiotikus, o dabar vėl...
Bet ačiū už palaikymą, žinau, kad viskas bus gerai  ax.gif na, bent jau turi būti...
tiesiog kažkaip būtent kitą dieną po echo ėmė bloga nuotaika pulti...
kai turėsiu kažkokių naujienų - pranešiu 4u.gif

Nu pašalins tai pašalins, geriau laiku negu vėliau. Be to įprasi tiroksiną kasdien gerti ir nebejausi.
mes irgi darželį lankom tik kelis mėnesius per metus, nes tik nueina ir suserga.
Tai va, lauksim žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaitės, o nuo tiroksino storėjama? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanetux: 15 gruodžio 2006 - 11:50
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 15, 10:50)
dėkui už nuomones...

IKI 4u.gif

Nusiramink, visada taip buna - kai kazkas nesiseka tai dar dadeda, bet paskui praeina thumbup.gif . As jau pernai vos isterikuot nepradejau (apie reguliarius nusliumbimus nekalbu), siemet i viska kazkaip linksmiau ziuriu, matyt, ipratau biggrin.gif
Vaikai isaugs, operacija nera sunku, susitvarkys, pamatysi.
Atsakyti
Zanetux,negalvok apie svorį,galvok apie save.Kai truputėlį aprimsi,pati suprasi , jog tai ne taip svarbu.Svoris individualus dalykas.Man truputį padidėjo,bet aš labai mėgstu saldumynus.Kai apstoju juos"ryti",tai ir sijonai šiek tiek laisvėja.Taigi tų priemonių pasireguliuoti svorį yra.Galvok apie sveikatą.Pirmiausiai.
Atsakyti
ačiū, mergaitės, ką aš be jūsų daryčiau...

namie su vaikais sergančiais sėdint nėra su kuo pakalbėt:unsure:

Bandysim viską sutvarkyt ir žiūrėsim kaip bus wub.gif
Atsakyti