Vakar b uvau pas Kazanavičių. Įdomumo (keistumo) dėlei pasakysiu, kad konsultacija pabrango (kadangi nelabai atgaminu, kiek kainavo pirmą kartą, nes tik vieną kartą ir tebuvau prpeš tai), dabar su echo kainuoja 100 lt. Dar pliuys tyrimai

Jaučiu, čiuošiu pas "paprastus" daktarus, kai viskas susitvarkys
Dabar noriu paklaust (kurios operuotos):
1. ar "maliavojot" randą kuo nors, kad neliktų žymės? Ar berta?
2. Man akys labai patinę, Kazanavičius sakė, kad čia dėl nesusitvarkiusių hormonų. Per mėn turėtų "atleisti" Kaip Jums buvo?
Tiesa, TSH vakar ps mane buvo 12

Tai gavau dozę 1 mėn - po 100 mg. Kažkaip kaip pamenu, tai Jūs visos kaip ir daugiau geriat

Mano ūgis 170 cm, svoris 60 kg. Ką manot?
Upyte, atsakau: 1) as tai niekuo rando netepiau ir netepu, jis labai neryskus, o ir problemos is to nedarau siuo metu; 2) mano paakiai ir visas veidas buvo pabrin kes pries ir po jodo - kai vaistus nutraukiau. Praeina sitie dalykai greitai; 3) nustatyti tyroxino dozes - daktaru reikalas, nezinau, ka atsakyti. Pagal savo savijauta as manau, kad man 150 - per mazai, bet nekeiciu, praejus 1,5-2 men. po jodo darysiu tyrimus, tada matysime tiksliau.
Merginos su isoperuota skydliauke, noriu jusu paklausti:
1) man jau 4 men. po operacijos, bet kaklas, ypac ta puse, kurioje buvo mazgas, dar aptirpusi. Kaip jums? Ir kaklas patines, ypac padidejes 'adomo obuolys', nezinau, ar moterims irgi taip vadinasi? 2) Rytais jauciu kune lyg ir virpuliuka, silpnuma, paskui praeina, idomu, kas tai, nuo/del ko? Gal zinote?
Aciu, labai padetumete, jeigu pasidalintumete savo 'patirtimi'. Sekmes visoms