Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IV

Visoms linkiu linksmų švenčių, geros nuotaikos ir stiprios sveikatos! thumbup.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kam jau kam, o šito skyrelio lankytojoms ir jų artoimiesiems linkiu kantrybės, tikėjimo ir normalių hormonų 4u.gif
Ačiū visoms už palaikymą, tikiuosi ir kitais metais nepamiršime vienos kitų.
Atsakyti
Mielosios,
Sveikinu Jus ir Jūsų artimuosius. 4u.gif
Kai tykiai sruvena laukimas gruodyje,
Kai vėl nieko naujo - tik laikas iš naujo ...
ATEINA KALĖDOS!
Būkite laimingi jų sulaukę,
Laiko karuselėje išsisupę,
Su artimaisiais neišsiskyrę,
Ir visada būkite laimingi!

Atsakyti
Su artėjančiomis šventėmis, mielosios 4u.gif Gerų, prasmingų ir geros sveikatos metų 4u.gif Džiaugiuosi, kad turiu jus blush2.gif
Atsakyti
su sventem visas!!!! tikekimes, kad sekantys metai bus sveikesni ir kupini tik geros nuotaikos smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės . Su naujais metais visas. Gerų paršiuko metų biggrin.gif
Kaip laikotės? Kur visos dingusios? Kaip sveikatytės? Aš tai kažko galvoju, kad geriu per daug tyroxino, nes numečiau apie 5kg svorio, tai jaučiu pagal viską reiktų ir dozę mažint g.gif Ką jūs galvojat. Beje, kokie požymiai kai tyroxino per daug. Mėneio pabaigoj tikriausiai reiks darytis tyrimus
Atsakyti
Sveikos naujais metais 4u.gif

Aš irgi vis pažiūrėdavau, kad skyrelyje ramu...pagalvojau, gal jau visos sveikos g.gif smile.gif Gerai būtų rolleyes.gif
Joliuke, o kiek tu to tyroxino geri? Aš dabar 125 mg+0,25 mg thybono. Labai prašau, parašykit, kas jį gėrėt (nes tikrai atsimenu, kad skaičiua apie jį, bet tada dar aktualu nebuvo mirksiukas.gif ) ir kiek gėrėt. Ar jį nuolat reiks gert?
Man preaeitą šeštad buvo ištikus kokia tai pooperacinė krizė - iki tol jaučiausi pakankamai gerai, o tada - kojos linksta, rankos dreba, širdis makaluojasi. Pasiskambinau Kazanavičiui, nuvariau, tai sakė per mažai hormonų (gėriau po 100 mg), be to, organizmas pratinasi prie naujo hormonų kiekio - gaudavo daug, dabar minimumą. Dabar jau daug geriau... rolleyes.gif

Kaip Jūs laikotės, brangiosios?
Atsakyti
Aš geriu vieną dieną 150, kitą 125. Man širdis nesidaužo labai stipriai, tik tiek, kad nuovargis dažniau jaučiasi. Man pradžioja irgi taip buvo, ir širdis daužydavosi ir silpna labai buvo, bet su laiku viskas susitvarkė. nepergyvenk ir tau susitvarkys. 4u.gif O koks tavo ūgis ir svoris ( jei ne palslaptis blush2.gif ), kad tiek mažai geri?
Atsakyti
Panelės, prašau, atsakykit.
Slenka ir suprastėjo plaukai, vitaminai ir šampūnai nepadeda, kraujo tyrimas buvo geras, problema gali slypėti skydliaukėje. Gal jūs iš savo patirties galite pasakyti, kokį tyrimą reikėtų atlikti 4u.gif Norėčiau išsitirti skydliaukę, tačiau ne echoskopu, o kitu būdu, kažkaip hormonus tiria, jei čia susiję dalykai...
Ar savo poliklinikoje turiu iš pradžių kreiptis į šeimos gydytoją, ir tik po to - į endokrinologą, ar galima iš karto pas jį? Kiek žinau, privatininkai nemaži brangininkai, ar ne..?
Ir apskritai, jei bėda skydliaukėje, ar įmanoma ją kažkaip 'sutvarkyt' ir padėt plaukams? Labai neramu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Upytė @ 2007 01 01, 15:45)
Sveikos naujais metais  4u.gif

Aš irgi vis pažiūrėdavau, kad skyrelyje ramu...pagalvojau, gal jau visos sveikos  g.gif  smile.gif Gerai būtų  rolleyes.gif
Joliuke, o kiek tu to tyroxino geri? Aš dabar 125 mg+0,25 mg thybono. Labai prašau, parašykit, kas jį gėrėt (nes tikrai atsimenu, kad skaičiua apie  jį, bet tada dar aktualu nebuvo  mirksiukas.gif ) ir kiek gėrėt. Ar jį nuolat reiks gert?
Man preaeitą šeštad buvo ištikus kokia tai pooperacinė krizė - iki tol jaučiausi pakankamai gerai, o tada - kojos linksta, rankos dreba, širdis makaluojasi. Pasiskambinau Kazanavičiui, nuvariau, tai sakė per mažai hormonų (gėriau po 100 mg), be to, organizmas pratinasi prie naujo hormonų kiekio - gaudavo daug, dabar minimumą. Dabar jau daug geriau... rolleyes.gif

Kaip Jūs laikotės, brangiosios?

SU NAUJAISIAIS ! Aš geriu dar mažiau - 100 mg tiroksino ir 0,25 mg thybono. Esu neaukšta ir smulkaus sudėjimo. Kazanavičius sakė, kad galima apsieiti ir be thybono. Tai tas pats tiroksinas, tik kai kuriems jis geriau pasisavinamas ar kažkas pan. Sakė, kad galima pabandyti jo negerti ir pažiūrėti ar yra skirtumas. Tiesą pasakius aš dar nežinau nuo ko ta savijauta kartais būna prastesnė, kartais geresnė,manau, kad kaip ir anksčiau, gal nuovargis gal oras veikia. Kartais ji visai puiki. Kai manęs paklausia per konsultaciją, kaip jaučiuosi, tai nežinau ir kuo labai pasiskųsti, nes ryškių negalavimų nėra. O šiaip tai mane truputį nervina tas tablečių dalinimas, pvz. į 4 dalis, gaila, kad nėra tiroksino įvairiomis dozėmis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2007 01 02, 13:56)
į 4 dalis, gaila, kad nėra tiroksino įvairiomis dozėmis  g.gif

Kaip tai nėra? g.gif Taigi yra visokių dozių, ar man taip rodos g.gif Bent jau aš pirkau 100 mg, o namie dar vyro radau po 50 mg.
Va thgybono tai turbūt nėra kitokių dozių...
Joliuke, aš esu 170 cm ir apie 60 kg (dabar jau daugiau blush2.gif )
Klausykit, o Jums po operacijos neiššoko ant kaklo toks kaip guzas? A la Adomo obuolys... Negražu kažkaip.../
Ochra, gali "aplenkt" šeimos gyd ir tyrimus pasidaryt privačiai, juolab, kad dažniasiai ir polikl jie mokami. Aš pvz ansčiau darydavausi "geromedoj"(jei Vilniuj) - ir eilių nėra, ir konsultacija pas endokrinologą būdavo 30 lt. O kokie ten ,pagr. tyrimai, tai nežinau...Pasakyk, kad nori skydlaiukės hormonus pasidaryt, pasakys seselės. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upytė: 02 sausio 2007 - 18:44
[Klausykit, o Jums po operacijos neiššoko ant kaklo toks kaip guzas? A la Adomo obuolys... Negražu kažkaip.../
Sveikos, mielosios. Su Naujaisiais ! 4u.gif
Upyte, kada Tave operavo? Man taip pat vis dar yra guzas kakle, tikrai panašu į Adomo obuolį verysad.gif Bet turiu vilties, kad jis prapuls blush2.gif Vienai draugei jau po gero mėnesio buvo lygus kaklas, o man jau du mėnesiai po operacijos. Bet manau, kad viskas susitvarkys rolleyes.gif
Atsakyti