QUOTE(Upytė @ 2007 01 01, 15:45)
Sveikos naujais metais
Aš irgi vis pažiūrėdavau, kad skyrelyje ramu...pagalvojau, gal jau visos sveikos

Gerai būtų
Joliuke, o kiek tu to tyroxino geri? Aš dabar 125 mg+0,25 mg thybono. Labai prašau, parašykit, kas jį gėrėt (nes tikrai atsimenu, kad skaičiua apie jį, bet tada dar aktualu nebuvo

) ir kiek gėrėt. Ar jį nuolat reiks gert?
Man preaeitą šeštad buvo ištikus kokia tai pooperacinė krizė - iki tol jaučiausi pakankamai gerai, o tada - kojos linksta, rankos dreba, širdis makaluojasi. Pasiskambinau Kazanavičiui, nuvariau, tai sakė per mažai hormonų (gėriau po 100 mg), be to, organizmas pratinasi prie naujo hormonų kiekio - gaudavo daug, dabar minimumą. Dabar jau daug geriau...
Kaip Jūs laikotės, brangiosios?
SU NAUJAISIAIS ! Aš geriu dar mažiau - 100 mg tiroksino ir 0,25 mg thybono. Esu neaukšta ir smulkaus sudėjimo. Kazanavičius sakė, kad galima apsieiti ir be thybono. Tai tas pats tiroksinas, tik kai kuriems jis geriau pasisavinamas ar kažkas pan. Sakė, kad galima pabandyti jo negerti ir pažiūrėti ar yra skirtumas. Tiesą pasakius aš dar nežinau nuo ko ta savijauta kartais būna prastesnė, kartais geresnė,manau, kad kaip ir anksčiau, gal nuovargis gal oras veikia. Kartais ji visai puiki. Kai manęs paklausia per konsultaciją, kaip jaučiuosi, tai nežinau ir kuo labai pasiskųsti, nes ryškių negalavimų nėra. O šiaip tai mane truputį nervina tas tablečių dalinimas, pvz. į 4 dalis, gaila, kad nėra tiroksino įvairiomis dozėmis