Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IV

QUOTE(Upytė @ 2007 01 02, 18:40)

Klausykit, o Jums po operacijos neiššoko ant  kaklo toks kaip guzas? A la Adomo obuolys... Negražu kažkaip.../

Pas mane buvo guzas pjuvio vietoj, bet paskui viskas susitverkė. O kurioj vietoj pas jus tas guzas?
Atsakyti
Man tas guzas tai virš pjūvio, aš jį tiesiog jaučiu, kai ryju. nemalonu ir labai negražu. O operavo mane lygiai prieš mėn, o keisčiausia tai, kad po operacijos jo lyg ir nebuvo, va tik prieš kokią savaitę išdygo g.gif Kaži kas čia gali būti g.gif Už savaitės eidiu pas Santariškių endokr, tai bus proga paklaust.
Tiesa, akys niekaip "neatsieina", maišai dar vis po akimis, negražu labai, jaučiuosi kaip pagėrus gerokai būčiau.
Tiesa, dar norėjau paklaust (čia aš toks kodėlčiukas blush2.gif ) - ar po operacijos Jums miegas nebuvo sutrikęs? Nes man tai labai... blink.gif
Atsakyti
Sveikutes.
man tai po operacijos aplink randa sukietejimas buvo gan ilgai, bet kazkokio guzo tai nebuvo g.gif tik kaip buvo pries operacija nu tokia "baranka" , tai ir dabar yra, tik gal ne tokia didele. as pati siaip lyg ir nepastebiu, bet kai nuotraukas paziuriu, matosi liktais g.gif
O siaip dabar viskas normaliai, nu jau beveik du metai po operacijos blush2.gif
Atsakyti
labas, mergaitės 4u.gif

tai va, pradėjau savo žygius operacijos link... dar tik pati pradžia, bet... ji padaryta...
Su talonais problema tiek poliklinikoj, tiek KMUK, bet aš ėjau be talono. P-koj, kadangi buvau su mažyliu, priėmė ir netgi pačią pirmą, nors jau laukė pirmieji 2 talonėliai. Išrašė siuntimą į KMUK, o ten registratūroj "buria", kad dabar tik kovo mėnesiui talonai blink.gif
Sakau, bandysiu nueiti pas gydytoją ir susitart, tai nuėjau smile.gif Sako "šiandien priimti negaliu, bet užrašysiu vėlesnei dienai". Ir užrašė sausio 11d, o ne kovo mėnesiui kaip reg... sakė cool.gif
Tai va, kitą ketvirtadienį mane nukreips pas chirurgą ir paaiškės, kada bus TA diena fear.gif

tik iš p-kos endokrinologės supratau, kad turėtų šalinti dešinę skydliaukės pusę sad.gif o aš galvojau, kad tik cistą...
ai, žiūrėsim, ką chirurgas pasakys.

o kada po operacijos galim apradėt sportuot (sporto klube)?
nes mano šių metų planas šiek tiek pasportuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2007 01 04, 22:08)
labas, mergaitės 4u.gif

tai va, pradėjau savo žygius operacijos link... dar tik pati pradžia, bet... ji padaryta...
Su talonais problema tiek poliklinikoj, tiek KMUK, bet aš ėjau be talono. P-koj, kadangi buvau su mažyliu, priėmė ir netgi pačią pirmą, nors jau laukė pirmieji 2 talonėliai. Išrašė siuntimą į KMUK, o ten registratūroj "buria", kad dabar tik kovo mėnesiui talonai blink.gif
Sakau, bandysiu nueiti pas gydytoją ir susitart, tai nuėjau smile.gif Sako "šiandien priimti negaliu, bet užrašysiu vėlesnei dienai". Ir užrašė sausio 11d, o ne kovo mėnesiui kaip reg... sakė cool.gif
Tai va, kitą ketvirtadienį mane nukreips pas chirurgą ir paaiškės, kada bus TA diena fear.gif

tik iš p-kos endokrinologės supratau, kad turėtų šalinti dešinę skydliaukės pusę sad.gif o aš galvojau, kad tik cistą...
ai, žiūrėsim, ką chirurgas pasakys.

o kada po operacijos galim apradėt sportuot (sporto klube)?
nes mano šių metų planas šiek tiek pasportuot ax.gif

Manau, jei geai jausies, tai sportuot gali pradeti po koki poros men po operacijos, bet cia tik as taip manau, nezinau, ka gydytojai mano siuo klausimu g.gif
o del puses skydliaukes salinimo, tai nu nezinau, bet kaip buvo musu Baronei ir dar esu girdejusi kitiems, kad po t kiek laiko prireikia salinti visa skydliauke, t.y. reikia antros operacijos doh.gif bet nelabai zinau tavo situacijos ax.gif jei ten ne mazgelis, jei cista ir nera galimybes, kad ji piktybine, tuomet gal ir geriau, kad tik puse skydliaukes isoperuoja rolleyes.gif
Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2007 01 04, 22:36)
Manau, jei geai jausies, tai sportuot gali pradeti po koki poros men po operacijos, bet cia tik as taip manau, nezinau, ka gydytojai mano siuo klausimu g.gif
o del puses skydliaukes salinimo, tai nu nezinau, bet kaip buvo musu Baronei ir dar esu girdejusi kitiems, kad po t kiek laiko prireikia salinti visa skydliauke, t.y. reikia antros operacijos doh.gif  bet nelabai zinau tavo situacijos ax.gif  jei ten ne mazgelis, jei cista ir nera galimybes, kad ji piktybine, tuomet gal ir geriau, kad tik puse skydliaukes isoperuoja rolleyes.gif
Sekmes  mirksiukas.gif

aš bijau visko... bijau šalini pusę, o visą - dar labiau dry.gif
pakalbėsim su chirurgu ir bus matyti... Vistiek operacijos eigoje jis matys, ar reikia viską pjaut, ar ne...
kol kas pagal visus echoskopus ten yra ištisinė cista ~4.5*2.4cm.
o kairė skydl. skiltis gražutė...

ačiū už atsakymus wub.gif
Atsakyti
sveikos,su naujais visas. tai ka sausio 10d laukiu operacijos, beje kiek davet daktarui ir anesteziologei? bijau lb verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lelli @ 2007 01 05, 13:25)
sveikos,su naujais visas. tai ka sausio 10d laukiu operacijos, beje kiek davet daktarui ir anesteziologei? bijau lb  verysad.gif

pas ką operuosies ir kiek laiko eilės laukei?

aš irgi bijau, nors dar net datos nežinau fear.gif

tikimės, kad viskas praeis gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lelli @ 2007 01 05, 13:25)
sveikos,su naujais visas. tai ka sausio 10d laukiu operacijos, beje kiek davet daktarui ir anesteziologei? bijau lb  verysad.gif

Nebijok tikrai, nieko ten baisaus.
O kur ir pas ką operuosies (tada galiu patart, jei pas tą patį)?
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2006 12 16, 23:55)
O aš apie Baronės chirurgą turiu savo nuomonę. Nu nepatiko jis man siaubingai(manęs neoperavo, bet operavo palatos kaimynę su kuria susidraugavau), tai dabar pasakysiu kodėl:
1. Pas visas paciaentes gydytojai ateidavo po kelis kartus per dieną, o tas gydytojas pasirodė tik sutinkant ir išleidžiant; į perišimus ėjo vieną, pati turėjo viską susirasti
2. Nežinau ar tai sutapimas ar ne, bet tiek mano kaimynė, tiek Baronė apie vėžį sužinojo tik atėjus atsakymams į namus, pirminiai atsakimai buvo neigiami
3. kai turėjo nusiust aprašą, tai jis tikrai nebuvo normalus: nei normalios anamnezės, nei tyrimų išvadų, tik konstaktavo, kad vėžys o daugiau nieko ( Kazanavičius pamatęs tik galvą kraipė)
Išvada : žmogus dirba atmestinai. Aišku tai mano nuomonė, bet ją susidariau iš konkrečių faktų, o ne iš kokių tai simpatijų ar ne. mane operavo Kymantas, man patiko
Papildyta:

Nepergyvenk dėl to svorio, man pavyzdžiui irgi šiek tiek sumažėjo mirksiukas.gif

Sveikos, as ir prie jusu prisijungsiu, problemu su skydliauke turi mano mama ir as sakiau ,kad yra toks skyrelis, kuriame galima visko ir labai naudingo suzinot. Tai pirmiausia norejau suzinot apie koki daktara cia tu rasei, jei nenori skelbt tai parasyk i az. Domiuosi nes ieskau savo mamai geriausio daktaro ir noriu suzinot viska. O jai taip pat Kazanavicius liepe operuotis, apie skydliauke is vis mes tik atsitiktinai suzinojom ir mums buvo labai netįiketa. Po punkcijos lyg ir nieko blogo, bet operuotis liepia. Taip kad reikia griebt jauti uz ragu ir registruotis nes eiles tai nemazos.
Papildyta:
Norejau rast informaciojos apie daktara Kymanta, bet sioj temoj nedaug radau, reiks paieskot ankstesnese, bet suzinojau dar keleta daktaru, kad ir Beisos pavarde. Jei galit parasykite Beisos telefona iaz. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Upytė @ 2007 01 05, 16:33)
Nebijok tikrai, nieko ten baisaus.
O kur ir pas ką operuosies (tada galiu patart, jei pas tą patį)?

smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lelli @ 2007 01 05, 19:36)

Atsakyti
[Norejau rast informaciojos apie daktara Kymanta, bet sioj temoj nedaug radau, reiks paieskot ankstesnese, bet suzinojau dar keleta daktaru, kad ir Beisos pavarde. Jei galit parasykite Beisos telefona iaz. Aciu
[/quote]

Aš nenorėjau patekti pas Beišą, buvau gavusi patarimų nesioperuoti pas jį, nes jis atlieka didelius pjūvius schmoll.gif Ir nesigailėjau patekusi pas Krasauską. Jo telefono nr. turiu. Dažnai ateidavo, labai rūpinosi, viską normaliai aiškino, ir aprašą gerą padarė. Girdėjau, kad daugelis Kymantą laiko geriausiu. Bet kiekvienam turbūt skirtingai, vistiek egzistuoja žmogiškasis faktorius rolleyes.gif

Atsakyti