QUOTE(Zanetux @ 2007 01 04, 22:08)
labas, mergaitės
tai va, pradėjau savo žygius operacijos link... dar tik pati pradžia, bet... ji padaryta...
Su talonais problema tiek poliklinikoj, tiek KMUK, bet aš ėjau be talono. P-koj, kadangi buvau su mažyliu, priėmė ir netgi pačią pirmą, nors jau laukė pirmieji 2 talonėliai. Išrašė siuntimą į KMUK, o ten registratūroj "buria", kad dabar tik kovo mėnesiui talonai
Sakau, bandysiu nueiti pas gydytoją ir susitart, tai nuėjau

Sako "šiandien priimti negaliu, bet užrašysiu vėlesnei dienai". Ir užrašė sausio 11d, o ne kovo mėnesiui kaip reg... sakė
Tai va, kitą ketvirtadienį mane nukreips pas chirurgą ir paaiškės, kada bus TA diena
tik iš p-kos endokrinologės supratau, kad turėtų šalinti dešinę skydliaukės pusę

o aš galvojau, kad tik cistą...
ai, žiūrėsim, ką chirurgas pasakys.
o kada po operacijos galim apradėt sportuot (sporto klube)?
nes mano šių metų planas šiek tiek pasportuot
Manau, jei geai jausies, tai sportuot gali pradeti po koki poros men po operacijos, bet cia tik as taip manau, nezinau, ka gydytojai mano siuo klausimu
o del puses skydliaukes salinimo, tai nu nezinau, bet kaip buvo musu Baronei ir dar esu girdejusi kitiems, kad po t kiek laiko prireikia salinti visa skydliauke, t.y. reikia antros operacijos

bet nelabai zinau tavo situacijos

jei ten ne mazgelis, jei cista ir nera galimybes, kad ji piktybine, tuomet gal ir geriau, kad tik puse skydliaukes isoperuoja
Sekmes