Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

QUOTE(forta @ 2007 07 07, 19:17)
g.gif Parasyk tiksliai kada skridai,kadangi cia konkreciai mano sritis....paziuresim kas taip nevykusiai piktnaudziauja schmoll.gif I salona galima nestis skyscius(kas jiems dar priskiriama,jei norit parasysiu)jei ju tara nevirsija 100ml. talpos..gali buti pokas dantu pastos 125ml..,bet puse jos isnaudotos...mesit lauk!!!nes mes nematuojam  likucio schmoll.gif visas systis po 100ml.talpos turi tilpti i standartini 1l.talpos maiseli,kuris turi uzsidaryti

skridau liepos 1d.iš Vilniaus į briuselį su airbaltic....
ai dabar tai jau neberizikuosiu ir dėsiu viską į bagažą. kad ir pudra ar dar kokia kosmetika, bet jei reiktų išmesti, gaila...
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 07 08, 22:32)
mano vaikinas visada turi buteliuka skyscio akiniams valyti, tai pasako, kad cia akiniams, ideda i ta specialu maisiuka ir niekas neklausineja ar cia su receptu ar be...

nu specialiam maišiuke tai tikrai leidžiama ir be jokių klausinėjimų smile.gif
Atsakyti
Man del maisto rankiniame bagaze neaisku. Kada maistas, o kada skystis? Jei suris yra skystis, tai kas tada ne skystis? Noriu pasiimti kazko valgomo, bet to, ko nekonfiskuotu. Pvz. dziovintu bananu, dziovintu sureliu. Turbut dziovinti sureliai yra kontrabanda, nes eks-skystis. Obuoliai turbut visiskas skystis:)smile.gif

Kadangi skrisiu tik su rankiniu bagazu (Ryanair), noriu zinoti savo teises i maista.
Atsakyti
QUOTE(alora2 @ 2007 07 10, 11:50)
Kadangi skrisiu tik su rankiniu bagazu (Ryanair), noriu zinoti savo teises i maista.

Jei su Ryanair, tai turbūt iš Kauno? g.gif
Aš kartą rankiniame turėjau duonos kepaliuką, tai apsaugai užkliuvo - jų ekranuose rodė kaip neaiškų skystį, klausė, ar jokio butelio neturiu. Kai pasakė, kurioje rankinės pusėje, ištraukiau ir parodžiau duoną, viskas ok buvo.
Ir duoną, ir šakočius, ir šokoladą rankiniame bagaže esu ne kartą vežusi, niekada jokių problemų nebuvo.

Vilniaus oro uosto tinklapyje yra regalamentas su paaiškinimais:
http://www.vilnius-a...reglamentas.doc

Skysčiais laikomi:
hermetiškų indų turinys, taip pat vanduo ir kiti gėrimai, sriubos bei sirupai;
skutimosi putos, kitos putos ir kremai, losjonai ir aliejai;
dezodorantai;
kvepalai;
pastos, taip pat dantų pasta;
purškiamieji skysčiai;
skystųjų ir kietųjų medžiagų mišiniai;
geliai, taip pat plaukų ir dušo geliai;
blakstienų dažai;
visos panašios konsistencijos medžiagos.

Taigi labai nustebčiau, jei obuolius pagal šį apibrėžimą priskirtų skysčiams rolleyes.gif
Atsakyti
Is Kauno.
Pagal mane obuoliai papuola i skystuju ir kietuju medziagu misinius:) Kaip ir duona:) Ir zmogus yra labiau skystas nei kietas. Nepamenu kiek, bet rodos 95% musu kuno sudaro vanduo:)
Kitaip sakant, kaip pasienietis nores, taip ir bus:)

Niekad neskridau su Ryanair'u, truputi jo bijau. Sako, bilietuose nera nurodytos sedejimo vietos. Sako, grumiamasi del vietos sau ir rankiniam bagazui. Atrodo, kad boading pass turesiu pati spausdintis, nes pasirinkau Web Check-In.
Nesusidurei?

Papildyta:
Kopijuoju is Ryanair'o www:

The following passengers *cannot use online check in*:
Passengers travelling with checked baggage or on the same reservation as a passenger travelling with checked baggage.

Nesuprantu. Kas cia per zodziu kombinacija?
Atsakyti
The following passengers *cannot use online check in*:
Passengers travelling with checked baggage or on the same reservation as a passenger travelling with checked baggage.

Apytiksliai:

Keleiviai, negalintys registruotis (check in) online (internetu):
Keleiviai, turintys registruota bagaza, ar bilieto rezervacija, kurioje nurodyta kad keleivis tures registruoto bagazo (t.y. tokio kuris atiduodamas i bagazo skyriu).

Cia Ryanair siulo tokia paslauga uzsiregistruoti pries skrydi internetu zmonems, kurie skrenda be bagazo, t.y. tik su hand bag, tada jiems nebereikia registruotis oro uoste ir stoveti eilese.

Saugumas ir patikrinimai cia ne prie ko, cia kalbama apie registracija. Tikiuosi aiskiai cia isdsesciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PopieziausAnuke: 10 liepos 2007 - 22:17
QUOTE(alora2 @ 2007 07 10, 12:43)
Niekad neskridau su Ryanair'u, truputi jo bijau. Sako, bilietuose nera nurodytos sedejimo vietos.  Sako, grumiamasi del vietos sau ir rankiniam bagazui. Atrodo, kad boading pass turesiu pati spausdintis, nes pasirinkau Web Check-In.
Nesusidurei?

Web Check-in naudotis neteko, nes paprastai visada priduodu lagaminą į bagažą. Ištrauką iš Raynair taisyklių PopieziausAnuke jau išvertė.

O apie Ryanair atskira tema yra, pasiskaityk mirksiukas.gif
Dėl grumdymosi - visokių žmonių būna, bet kiek skridau, viskas apynormaliai. Tiesiog būk oro uoste anksčiau ir nežiopsok, tai galėsi gauti lėktuve tokią vietą, kokios norėsi - priekyje ar gale, prie lango ar prie praėjimo. Neteko matyti, kad kam nors netilptų rankinis bagažas - stiuardesės padeda sutalpinti, jei ką mirksiukas.gif

Atsakyti
rytas!
aciu uz pagalba 4u.gif dabar aisku. man tas sakinys apie 'checked baggage' atrode beprasmis ax.gif

mes tik su rankiniu bagazu skrisim.
gal zinot, ar pakanka vieno 'web check-in' pries isskrendant? mat turiu 4 Ryanair'o bilietus: 2 i prieki ir 2 atgal po savaites. ar pries griztant nereiks vel daryti 'web check-in', kad atsispaudintume grizimo billietus? ryanair raso:

'You can save time at the airport, by using our online check in service - Check’N Go to print your own boarding card.
Online check-in is available from 2 days up to 4 hours before the scheduled flight departure time.'

dar klausimas. kai turesiu pacios atsispausdintus bilietus (boarding cards), tai ar daugiau jokiu check-in man nereiks ir ar galesiu Karmelavoj tiesiai verztis pro pasieniecius i sodinimo sale?

tingisi, bet einu paskaityti Ryanair'o temos rolleyes.gif

skrisim i Marseli. esu prisisvaigus apie ji daug daug daug bigsmile.gif

Atsakyti
Helianta, aciu uz instrukcija apie priority atsisakyma. si karta jau saukstai po pietu - pirkau priority nors ir nenorejau jos schmoll.gif bet kita karta atsiras kitu uz mane kvailesniu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(alora2 @ 2007 07 11, 08:02)
gal zinot, ar pakanka vieno 'web check-in' pries isskrendant? mat turiu 4 Ryanair'o bilietus: 2 i prieki ir 2 atgal po savaites. ar pries griztant nereiks vel daryti 'web check-in', kad atsispaudintume grizimo billietus? ryanair raso:

'You can save time at the airport, by using our online check in service - Check’N Go to print your own boarding card.
Online check-in is available from 2 days up to 4 hours before the scheduled flight departure time.'

dar klausimas. kai turesiu pacios atsispausdintus bilietus (boarding cards), tai ar daugiau jokiu check-in man nereiks ir ar galesiu Karmelavoj tiesiai verztis pro pasieniecius i sodinimo sale?

Tavo įdėtos citatos vertimas:
'Galite sutaupyti laiko, naudodami mūsų registravimosi internetu (online check-in) paslaugą - Check'N Go atsispausdinti savo įsodinimo kortelę.
Online check-in galimas likus nuo 2 dienų iki 4 valandų iki tvarkaraštyje numatyto išvykimo laiko'.
Taigi jei atgalinis skrydis už savaitės, tai dabar gali spausdintis tik skrydžio pirmyn įsodinimo korteles.

Deja, Karmėlavoje pro pasieniečius negalėsi veržtis. Nes ten, kitaip nei kituose oro uostuose, pirmiausia praeini apsaugą, o tada registruojiesi skrydžiui. Taigi ten visi stovi eilėje prie apsaugos, tau irgi teks joje stovėti.
O va grįžtant atgal, jei būsi atsispausdinusi boarding card'us, galėsi eiti tiesiai pro apsaugas, nelaukdama eilėje prie registracijos.

Na bet čia jau nukrypom nuo temos, kuri yra apie rankinį bagažą, o ne Ryanair ax.gif
Atsakyti
Su rynair'u kiek skridau visad buvo viskas gerai - lėktuvai visada nauji, geri ir patikimi... O jei baiminates, kad teks kovoti del vietos (nors jeigu turit bilieta stovėti tikrai neteks net ir jei ateisit paskutinė), tai nuspirkit "priority bording" kai darysit rezervacija ir jus pastatys i pati preiki ir galesit viena iš pirmųjų rinktis vietas lėktuve... tongue.gif
Atsakyti

4u.gif Geriausia pries skrendant paskambinite aviacinio saugumo darbuotojams ir viska konkreciai issiaiskinsite.Musu darbo tel.nera jokia paslaptis,jie skelbiami visu oro uostu tinklapiuose.Per para mes sulaukiam simtus skambuciu ir visuomet atsakome i klausimus bigsmile.gif
Mes neturime tikslo is keleivu atimti ju daiktus schmoll.gif ,bet yra tokios taisykles,ne mes jas sukurem,kai kurios mums patiems atrodo mirksiukas.gif mirksiukas.gif ...keistos...,bet ir teroristai nesedi sudeja ranku...
Atsakyti