Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

QUOTE(Lexy @ 2007 10 12, 09:26)
Sveikos ax.gif
Noriu isitikinti kad gerai supratau - jei skrendu tik su rankiniu bagazu, is Vilniaus, tai turimus skyscius iki 100 ml sudelioju kazkur atskirai, kad oro uoste galeciau sudeti i specialu maiseli, kuri man ten duos. Taip? bigsmile.gif 
O ta maiseli duos kur, prie registracijos? g.gif
Pirma kart su rankiniu tiktai zadu skristi, tai atsiprasau uz kvailus klausimus blush2.gif

Gali ir namuose susipakuoti viska i maiseli(as visada taip darau) ir nereikia oro uoste kuistis.
Atsakyti
sveiki. reik patarimo ar paaiskinimo...
as skrendu su vaiku is vln i ispanija kita sav. misinuka tikrai lektuve nores gert (misinukas + miegas butent skrydzio metu pagal grafika). nelaikau misinio paruosto, nes gali prarugt, atsalt. visad naudoju termusa su siltu vandeniu. taip ir galvojau - desios i rankini bagaza termusa ir misinuko indeli viena porcija...termusas 500 ml pas mane... tai kaip cia daba bus? sad.gif

ir dar i rankini bagaza galiu pisidet vaikisku koseliu keleta indeliu? nu pvz rank bagazas: dokumentai ten visi, fotikas, telefas, kokie 7 indeliai maistelio, termusas, indelis su miltukais, mano receptiniai vaistai nuo migrenos (recepto neturiu), bonkute maziuko, pampersas... tiesiog nenoriu viso maistelio sukraut i bagaza - bijau kad nesudauzytu man indeliu sad.gif tai va i rankini patogiau...jie uzvakuoti. tai gal irgi juos man reiks supakuot ? bet ju turis 120-200 gr sad.gif
Atsakyti
Dėl maistelio ir vaistų ai nemanau kad bus problemos, tuo labaiu su vaiku, tai matys kad masito reikia, bet va dėl vandens tai kaži ar galėsi. tieisog miletlius pasiimsi, o vandnes gali ir lėktuve paprašyt šilto atneš tikrai. nebent orosuoste leistų įsinešti nežinau čia to g.gif
Atsakyti
na, jei lektuve be problemu silto gaut normalaus - tada jokiu problemu smile.gif
tada termusa su vandeniu i lagamina isidesiu - kad ten visa diena tureciau jei prireiktu smile.gif
o maisteli va ir rizikuosiu i rankini bagaza detis... dar vyras sako tarp rubu sudek... tai jau sakau jei kur trinktels ir netycia iskils, tai bus tiem rubam biggrin.gif
aciu labai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 10 12, 23:22)
na, jei lektuve be problemu silto gaut normalaus - tada jokiu problemu smile.gif
tada termusa su vandeniu i lagamina isidesiu - kad ten visa diena tureciau jei prireiktu smile.gif
o maisteli va ir rizikuosiu i rankini bagaza detis... dar vyras sako tarp rubu sudek... tai jau sakau jei kur trinktels ir netycia iskils, tai bus tiem rubam biggrin.gif
aciu labai wink.gif

nu aš kažkada mačiau kai nešė stiklinę šilto irgi vaikui su mama, tai negi jom ten gaila, juk karštą arbatą dalina tai ir šilto turės, o kai su viaku tai tikrai.
nu nesuduš gal taip lengvai, aš gi visada kokius butelius vežu, gėrimų, tai nei karto nebuvo nieko..
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 10 12, 13:26)
sveiki. reik patarimo ar paaiskinimo...
as skrendu su vaiku is vln i ispanija kita sav. misinuka tikrai lektuve nores gert (misinukas + miegas butent skrydzio metu pagal grafika). nelaikau misinio paruosto, nes gali prarugt, atsalt. visad naudoju termusa su siltu vandeniu. taip ir galvojau - desios i rankini bagaza termusa ir misinuko indeli viena porcija...termusas 500 ml pas mane... tai kaip cia daba bus? sad.gif

ir dar i rankini bagaza galiu pisidet vaikisku koseliu keleta indeliu? nu pvz rank bagazas: dokumentai ten visi, fotikas, telefas, kokie 7 indeliai maistelio, termusas, indelis su miltukais, mano receptiniai vaistai nuo migrenos (recepto neturiu), bonkute maziuko, pampersas... tiesiog nenoriu viso maistelio sukraut i bagaza - bijau kad nesudauzytu man indeliu sad.gif tai va i rankini patogiau...jie uzvakuoti. tai gal irgi juos man reiks supakuot ? bet ju turis 120-200 gr sad.gif

vandens tau duos lektuve kiek tik nori ir kokio nori karstumo... kad 7 indelius maisto leistu pasiimt tai kazkaip abejoju. Nes aisku bet kam, kad skrydzio metu vaikas tiek nesuvalgys.... jei gerai supakuosi tai tikrai nesudus niekas bagaze. idek tyrele i maisiuka jei jau bijai, kad neistempu ir tada tarp rubu ir tiek. jei nesilies prie isoriniu lagamino sienu, o bus tarp daiktu ideta, tai tikrai nesusidauzys, ypac tokie indeliai kaip tyreliu.
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 10 13, 12:31)
na, jei vienas i kita indeliai netycia susitrenks - gali tikrai suduzt sad.gif
zodziu - skambinu klaust...

Dėk kaip ir patarė jau anksčiau kažkas mirksiukas.gif į maišelius viską mirksiukas.gif jei bus tarp rūbų ar kitų minkštų daiktų tai tada tarpusavy nesitrankys 4u.gif Arba į kokią dėžutę sudėk i perskirk kuom nors ax.gif
Atsakyti
Į priekį skridau su NIVEA dezodorantu kuprinėj...nieko nesakė. Atgal su dantų pasta, didesne nei 100 ml, irgi nieko nesakė, tik kad Talino oro uoste, jeigu kam teks ten pabūvot, nusiteikit išsirengt prie detektorių lotuliukas.gif Ten tai vaizdelių užmačiau....išrengia iki apatinių net doh.gif tik tada nepypsi.
Ir dar - rankinio bagažo didelio neimkit, velnias, mano kuprinė į Flylal saabo spintelę vos susigrūdo, o per tą grūdimą savo kontaktinių lęšių skystį išliejau cray.gif Beje, visiška diskriminacija skrendant vieniems hihihi.gif Kadangi sėdėjau lėktuve, kur iš šono po vieną sėdynę kairėj, tai virš manęs nebuvo spintelės ir niekur negalėjau savo kuprinės ir striukės pasidėt, kol neatėjo stiuardesė ir nepagailėjo manęs, įsidėjo mano daiktus pas save console.gif Vat tokie nuotykiai su tuo rankiniu bagažu - nieko ten griežto nėr irnesakyk.gif Tik niekad neatleisiu, kai prieš pora metų skrendant iš Vilniaus atėmė žirkles mano vaikystės cray.gif Taip kad juokių žirklučių, dildučių ir panašiai nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 10 13, 19:05)
tik kad Talino oro uoste, jeigu kam teks ten pabūvot, nusiteikit išsirengt prie detektorių lotuliukas.gif Ten tai vaizdelių užmačiau....išrengia iki apatinių net doh.gif tik tada nepypsi.

Taip kad juokių žirklučių, dildučių ir panašiai nono.gif

blink.gif blink.gif nu čia tai nesąmonė, nesutikčiau taip dirbtis schmoll.gif tegu susitvarko tuos detektorius pirmiau...

o dėl aštrių daiktų tai čia jau aišku, gi pavojingi.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 10 13, 12:05)
Vat tokie nuotykiai su tuo rankiniu bagažu - nieko ten griežto nėr irnesakyk.gif

taip taip, kad Talino oro uoste pro pirstus praziurejo, nereiskia, kad ir kitose Europos salyse tas pats. iskrate mus rugpjuti Paryziui kaip reikiant. Net persedant is vieno lektuvo i kita, neleido vandens buteliuko gauto vienam lektuve i kita pasiimt. Taip kad... ziurint koks oro uostas dar.

Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 10 13, 18:28)
na tikrai nepergyvenkite dėl tų indelių, taigi tarp rūbų galima ikišt... kad ir mažas lagaminas, bet juk nebūtina visų dūžtančių daiktų vieną prie kito dėt. Aš po 5-6 vyno bonkes kaskart lauktuvių parvežu ir nė karto nesudužo niekas 4u.gif

tai taip, kisim biggrin.gif
bet va dar variantas - o jei kur prapuls lagaminas? visas maistas tiu tiuuu
gal jum juokinga, bet as pirma karta ir dar su mazu skrendu tai ziauriai bijau del visko sad.gif noriu kad viskas butu gerai...
gerai kad pasiskaitinejau (viena galeciau na ura viska daryt, bet daba jau kitaip...), tai ramiau zymiai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 10 13, 19:20)
taip taip, kad Talino oro uoste pro pirstus praziurejo, nereiskia, kad ir kitose Europos salyse tas pats. iskrate mus rugpjuti Paryziui kaip reikiant. Net persedant is vieno lektuvo i kita, neleido vandens buteliuko gauto vienam lektuve i kita pasiimt. Taip kad... ziurint koks oro uostas dar.

Nu nežinau. Laukimo salėj mačiau Transfer Check-in. Tai ten jei skrendi su persėdimu, ane? Tai vat, nebuvo jokių detektorių, nebent jūs iš naujo ėjot kontrolę....
Atsakyti