QUOTE(svete @ 2010 01 02, 13:36)
Maiselis turi buti ne didesnis nei 20x20 ir permatomas. As buvau susidejus i maiseli mazdaug 20x30 dydzio ir turejau daug nemalonumu. Atstovejom tooooooookia eile, kol priejom prie apsaugos, o is tenai mane issiunte atgal pirkti naujo maisiuko, nes tas netinka. Ejau gincytis su menedzeriu, bet jis nesileido i jokias kalbas ir liepe is naujo stot i kokiu 70 zmoniu ilgumo eile. Buciau nespejus i lektuva, nes pirmoj eilej jau buvom atstoveje kokius 40 minuciu. Teko lipt visiems per galvas ir lekt ieskot to maiso, po to (£0.50) vel eiti per apsauga. Su tuo paciu 20x30 maiseliu skridau kokius 10 kartu, niekam nekliuvo, o Liverpuly uzkliuvo.
Tas pats yra ir su rankiniu bagazu - kiek man teko skraidyt pastaruoju metu, visur liepia viska deti i viena ir nesileidzia i kalbas. Tik Lietuvos oro uostuose niekas nekreipia demesio.
Tas pats del skysciu - turi buti ne didesnis nei 50ml BUTELIUKAS, negali buti pustustis taciau didesnis, pvz 75 ml.
Paklausykit oro uosto rekomendaciju, o ne SM patareju ir tada viskas bus gerai ir nereikes gadintis nervu ir gaist laiko oro uostuose

Gero skrydzio!
kiek skraidziau (o nuo naujos taisykles ivedimo, turbut daugiau nei 40 skrydziu buvo, o plius dar vyro darbo keliones) visada dejau i 1galono dydzio maiselius, kurie tikrai yra kaip reikalas didesni, ne karto nebuvo problemu ir ne karto negirdejus, kad kam butu. Tu vienintele - matyt kazkam oro uoste bloga diena ten buvo. 70 zmoniu eile, maiseliai padeti tik eiles gale ir dar mokami - oro uostas ryskiai keleiviu patogumo nepaiso...
Papildyta:
QUOTE(svete @ 2010 01 02, 13:36)
1. man teko skraidyt pastaruoju metu, visur liepia viska deti i viena ir nesileidzia i kalbas. Tik Lietuvos oro uostuose niekas nekreipia demesio.
2. Tas pats del skysciu - turi buti ne didesnis nei 50ml BUTELIUKAS, negali buti pustustis taciau didesnis, pvz 75 ml.
1. oro uostai cia visai ne prie ko, bagazo limitas gi nuo avialiniju priklauso, ir dar kur skrendi. As kai pvz su Lufthansa is Vilniaus i JAV skrendu per Frankfurta tai man visai kitokie (didesni) bagazo limitai yra negu tam paciam lektuve sedintiems, bet skrendantiems tik i Frankfurta ar kita Europos miesta.
2. ne 50ml, o 100ml.