Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

QUOTE(grange @ 2007 03 15, 23:32)
na tai pasiklausinėsiu orouoste, aišku, tik norisi viksą iš anskto žinoti blush2.gif

Aha, pasiklausinek oro uoste ir siaip, kaip jau ir rasiau pirmai, atkreipk demesi ka uzrasys ant to bagazo talono. Nes kazkada MB skrido (cia dar kai pradejo skraidyti ir dar zalias skraidymuose buvo) ir jam kazkas pasake, kad persedant tarpineje salyje reikes atsiimti ir per naujo uzregistruot bagaza, tai jis islipes taip ir dare, lauke savo bagazo, o jo kaip nebuvo, taip nebuvo. Kazkiek laiko pralaukes ejo aiskintis kame reikalas, pasirodo nereikejo ten jam nieko laukti, per ta laukima isskrido jo lektuvas, ko pasekoje sekancio lektuvo teko laukti 2 paras doh.gif Tai poto jam isaiskino, kad tipo reikejo ziureti, kokia salis parasyta ant to talono, vadinasi joje ir atsiimti bagaza. Kaip sakoma, is klaidu mokiniesi. As dabar net ir zinodama, kad tikrai toje saly atsiimsiu bagaza, vistiek atidziai isstudijuoju ka uzklijuoja man ant bilieto mirksiukas.gif
Atsakyti
Svedijos oro uostuose panika jau praejo, niekas skysciu jau netikrina smile.gif

Atsakyti
As kai pirkau bilietus su persedimais man aiskino taip: jei perki viena skrydi nuo tasko A iki tacko C (nesvarbu, kad jame yraB) tada nereikia atsiimti bagazo, taciau jei perki 2 atskirus skrydzius.. pvz... Kaunas - Kopenhaga ir Kopenhaga - Briuselis (rodos tokie buvo) tada reikia.. (tarkim ryanair visada reikes atsiimti.. )

o siaip retai pasitaiko, kad nereiktu atsiimti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sejle: 16 kovo 2007 - 08:28
QUOTE(Sejle @ 2007 03 16, 08:27)
As kai pirkau bilietus su persedimais man aiskino taip: jei perki viena skrydi nuo tasko A iki tacko C (nesvarbu, kad jame yraB) tada nereikia atsiimti bagazo, taciau jei perki 2 atskirus skrydzius.. pvz... Kaunas - Kopenhaga ir Kopenhaga - Briuselis (rodos tokie buvo) tada reikia.. (tarkim ryanair visada reikes atsiimti.. )

o siaip retai pasitaiko, kad nereiktu atsiimti  g.gif

tikrai ne retai, jei skrendi su taip vadinamom normaliom avialinijom, o ne pigiom... mirksiukas.gif

pvz. as po dvieju savaiciu skrendu i Iraklio, su persedimais Kopenhagoje ir Atenuose. Mano bilietas yra Vilnius-Atenai, ir Kopenhagoj nereikes lagamino atsiimti, o va jau Atenuos reiks, nes is Atenu i Iraklio pirkau atskira bilieta..

Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 03 16, 08:27)

o siaip retai pasitaiko, kad nereiktu atsiimti  g.gif

niu kaip čia ne atskiras skrydis, kai sakiaus bilieta buvo Vilnius - Kopenhaga-Briuselis, nes tiesioginio nebuvo, bet mokėjau už tą visą, o ne atskirai...
Ai nu nebesuksiu galvos dabar kai jau nuvažiuosiu į orouostą pasiklausiu ir tada jums pasakysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šaltmėte, teisingai pastebejai, kadangi su kitom neskraidau tai taip ir yra doh.gif Bet man rodos kazkaip vistiek tai galioja dazniausiai ilgiems skrydziams.. i kokia Meksika kai skrenda ar dar kur.. nu gal ir klystu blush2.gif

Nei per ryanaira, nei per airbaltic nebus skrydis su persedimu.. visur pirksi kaip atskirus 2 skrydzius. pvz nusipirksi bilieta riga - londonas.. susimokesi.. po to pirksi londonas - almeria vel susimokesi.. (kelioniu agenturoj perkant susisumuos tai nelabai ir suprasi ar atskirai pirkai ar ne blush2.gif )

Aisku geriausia klaust arba kur pirkai arba oro uoste, pasakys drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 03 16, 14:55)
Nei per ryanaira, nei per airbaltic nebus skrydis su persedimu.. visur pirksi kaip atskirus 2 skrydzius. pvz nusipirksi bilieta riga - londonas.. susimokesi.. po to pirksi londonas - almeria vel susimokesi.. (kelioniu agenturoj perkant susisumuos tai nelabai ir suprasi ar atskirai pirkai ar ne  blush2.gif  )

Aisku geriausia klaust arba kur pirkai arba oro uoste, pasakys  drinks_cheers.gif

blush2.gif niu aš vėl grįžau, sakiaus intenretu iš airbaltico puslapio, tai gal jau paskaičiavo čia kaip už du viename lotuliukas.gif nes kai pasirinkau į kur noriu skrist ir iš kur, išmetė,kad nėra tiesioginių (bet tik pirmyn, atgal tiesioginis) ir išmetė šiuos variantus, kad pasikeist kopenhagoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 03 16, 14:55)
Šaltmėte, teisingai pastebejai, kadangi su kitom neskraidau tai taip ir yra  doh.gif Bet man rodos kazkaip vistiek tai galioja dazniausiai ilgiems skrydziams.. i kokia Meksika kai skrenda ar dar kur..  nu gal ir klystu  blush2.gif

Nei per ryanaira, nei per airbaltic nebus skrydis su persedimu.. visur pirksi kaip atskirus 2 skrydzius. pvz nusipirksi bilieta riga - londonas.. susimokesi.. po to pirksi londonas - almeria vel susimokesi.. (kelioniu agenturoj perkant susisumuos tai nelabai ir suprasi ar atskirai pirkai ar ne  blush2.gif  )

Aisku geriausia klaust arba kur pirkai arba oro uoste, pasakys  drinks_cheers.gif

Ką turėjai omeny, kad galioja ilgiems skrydžiams? g.gif kad reikia, ar kad nereikia atsiimt bagažą? esu pakankamai keliavus, tai tikrai galiu pasakyt, kad ne nuo skrydžio trukmės tai priklauso, o grynai nuo avialinijų..
o per airbaltic tikrai gali būt skrydis su persėdimu mirksiukas.gif

QUOTE(grange @ 2007 03 16, 17:17)
blush2.gif  niu aš vėl grįžau, sakiaus intenretu iš airbaltico puslapio, tai gal jau paskaičiavo čia kaip už du viename  lotuliukas.gif  nes kai pasirinkau į kur noriu skrist ir iš kur, išmetė,kad nėra tiesioginių (bet tik pirmyn, atgal tiesioginis) ir išmetė šiuos variantus, kad pasikeist kopenhagoj  doh.gif

grange, nusiramink jau tu, tikrai tau to bagažo nereiks atsiimt Kopenhagoj mirksiukas.gif jei pirkai per Airbaltic puslapį, akivaizdu, kad tai yra skrydis su persėdimu, t.y. via Copenhagen, ir tavo bagažas bus perkeltas iš vieno lėktuvo į kitą, kaip ir manasis, aš irgi skrendu per CPH, tik ne tą pačią dieną.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2007 03 13, 01:54)
Lagaminuose, priduodamuose į lėktuvo bagažą, galima ir skysčių veštis, ne tik maisto (pvz, kokį vyno butelį - tik reikia įpakuoti ir geriau minkštai įvynioti, kad nesuskiltų ir neaplietų kitų daiktų).

Didžiosios Britanijos Transporto departamentas išplatino viešą pranešimą apie pasikeitusią tvarką Anglijos oro uotuose. Nuo 2006 m. lapkričio mėn. 06 d. nebeleidžiama į oro uostą su savimi įsinešti daugiau nei 100 ml skystųjų medžiagų, įskaitant kvepalus, losjonus po skutimosi, dezodorantus, lūpų blizgesius, nagų lakus ir dantų pastas. Pagal naujausius reikalavimus ir tie 100 leidžiamų mililitrų turi būti supakuoti į permatomą (polietileninį) maišelį, kurio išmatavimai 20 cm x 20 cm. Anksčiau leistą litrą degtinės ne tik lietuvaičiams teks pamiršti. Ir prieš įkeldami koją į Londono oro uostus suskaičiuokite su savimi turimų skystųjų medžiagų lašus. Neduokdie bus lašu daugiau dantų pastos, teks visą tūrį palikt už oro uosto teritorjos ribų. Tai kaip ten su vyno buteliu? lotuliukas.gif
Atsakyti
dekit i lagamina.. suvyniodavau i ranksluosti ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 03 17, 13:08)
Tai kaip ten su vyno buteliu?  lotuliukas.gif

nesupratau??? g.gif Maniskis is LT parsiveze 2L lietuviskos,be jokiu problemu,sukroviau i lagamina ir tiek ax.gif Ar tu cia kalbi apie rankini bagaza?
Atsakyti
Lagamine galima, rankiniame - NE rolleyes.gif
Atsakyti