QUOTE(Sejle @ 2007 03 16, 14:55)
Šaltmėte, teisingai pastebejai, kadangi su kitom neskraidau tai taip ir yra

Bet man rodos kazkaip vistiek tai galioja dazniausiai ilgiems skrydziams.. i kokia Meksika kai skrenda ar dar kur.. nu gal ir klystu
Nei per ryanaira, nei per airbaltic nebus skrydis su persedimu.. visur pirksi kaip atskirus 2 skrydzius. pvz nusipirksi bilieta riga - londonas.. susimokesi.. po to pirksi londonas - almeria vel susimokesi.. (kelioniu agenturoj perkant susisumuos tai nelabai ir suprasi ar atskirai pirkai ar ne

)
Aisku geriausia klaust arba kur pirkai arba oro uoste, pasakys
Ką turėjai omeny, kad galioja ilgiems skrydžiams?

kad reikia, ar kad nereikia atsiimt bagažą? esu pakankamai keliavus, tai tikrai galiu pasakyt, kad ne nuo skrydžio trukmės tai priklauso, o grynai nuo avialinijų..
o per airbaltic tikrai gali būt skrydis su persėdimu
QUOTE(grange @ 2007 03 16, 17:17)

niu aš vėl grįžau, sakiaus intenretu iš airbaltico puslapio, tai gal jau paskaičiavo čia kaip už du viename

nes kai pasirinkau į kur noriu skrist ir iš kur, išmetė,kad nėra tiesioginių (bet tik pirmyn, atgal tiesioginis) ir išmetė šiuos variantus, kad pasikeist kopenhagoj
grange, nusiramink jau tu, tikrai tau to bagažo nereiks atsiimt Kopenhagoj

jei pirkai per Airbaltic puslapį, akivaizdu, kad tai yra skrydis su persėdimu, t.y. via Copenhagen, ir tavo bagažas bus perkeltas iš vieno lėktuvo į kitą, kaip ir manasis, aš irgi skrendu per CPH, tik ne tą pačią dieną..