Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek daug duoda?

Anglų mokiausi mokykloje, paskui dar studijavau 4 metelius...kol kas man ji reikalinga tik tiek, kad skaitau ką noriu užsienio tinklapiuose doh.gif nes darbe manajam jos nereikia g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Man labai reiklinga , be jos mano darbas nevyktų. Todėl nuolat tobulinu .
Atsakyti
sakykit, o ieškant darbo labai užkliūtų jei niekur nebūtų parašyta, kad mokiaus anglų kalbą, nors ja puikiai susišneku ir suprantu be problemų? g.gif

Pirma kalba vokiečių, antra rusų. Anglų mokiaus privačiai ir moku geriau nei tas, kur mokykloj į galvą kemša daugiau nei penkis metus lotuliukas.gif Paskutiniams dviejiems mokslo metams pasiėmiau anglų vietoj rusų, bet jei rusų žinios būtų geresnės, būčiau ją pasilikus, nors vokiečių ir pirma kalba yra ax.gif bet vis tiek įdomu sužinot, kas būtų, jei gu būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pliukšt @ 2007 08 17, 20:06)
sakykit, o ieškant darbo labai užkliūtų jei niekur nebūtų parašyta, kad mokiaus anglų kalbą, nors ja puikiai susišneku ir suprantu be problemų?  g.gif

Pirma kalba vokiečių, antra rusų. Anglų mokiaus privačiai ir moku geriau nei tas, kur mokykloj į galvą kemša daugiau nei penkis metus  lotuliukas.gif Paskutiniams dviejiems mokslo metams pasiėmiau anglų vietoj rusų, bet jei rusų žinios būtų geresnės, būčiau ją pasilikus, nors vokiečių ir pirma kalba yra  ax.gif bet vis tiek įdomu sužinot, kas būtų, jei gu būtų  mirksiukas.gif

man atrodo, visai nesvarbu, kaip tu tą kalbą išmokai. Svarbu, kaip tu ją moki. Aš mokykloj anglų labai neilgai mokiaus ir beveik nieko ir neišmokau, nes mokytojos nuolat keisdavosi, noro jokio mokytis nebuvo (mus labai spaudė vokiečių, sustikrinti mokiaus, tai anglų nelabai išeidavo). Tačiau baigus mokyklą labai daug teko internete angliškų puslapių skaityt, ieškot įvairios info universitetui, galiausiai pas mus studijos nuo 2 kurso vien anglų kalba, o vėliau dar paga; Erasmus išvažiavau. Žodžiu nors realiai neturiu jokių įrodymų, kad tą kalbą moku, tačiau kalbu puikiai, vienu metu net galvot buvau pradėjus pusiau angliškai...
Atsakyti
ačiū už atsakymą bigsmile.gif

beja, aš irgi kartais angliškai užsigalvoju. Kas susiję su PC, tai 75 proc. anglų kalba. Dabar ji man kaip gimoji, bet ne tokia tobula ir išbaigta. Labai noriu tobulint žinias rolleyes.gif Dabar mokėt anglų kalbą ne naujiena, o nemokėt jos - tragedija g.gif
Atsakyti
QUOTE(pliukšt @ 2007 08 19, 23:44)
ačiū už atsakymą  bigsmile.gif

beja, aš irgi kartais angliškai užsigalvoju. Kas susiję su PC, tai 75 proc. anglų kalba. Dabar ji man kaip gimoji, bet ne tokia tobula ir išbaigta. Labai noriu tobulint žinias  rolleyes.gif Dabar mokėt anglų kalbą ne naujiena, o nemokėt jos - tragedija  g.gif

Pritariu. Manau, kad labai padėtų išmokti kalbą lengviau, jei nebūtų filmų ir užsienio laidų įgarsinimo - tik subtitravimas.
Atsakyti
O dar kartais pats įgarsinimas būna tragiškas doh.gif Paskutiniu metu žiūrėdama okną prisigaudžiau rusiškų žodelių, kurie mokykloj niekaip nelipo lotuliukas.gif UK ir USA anglų kalbos truputį skiriasi. Tai prsižiūrėjus CSI serijų per pamoką gavau pastabą, kad labai jau USA tarimą turiu lotuliukas.gif "kent", "ken" niekad nepasakysiu kietai lotuliukas.gif
Atsakyti
Pritariu anglu labai reikalinga - stai zinociau, tikrai geresni darba tureciau!
Bet nu niekaip neatrandu laiko mokslams.
g.gif
Atsakyti
uzsienio kalbos zinios duoda tikrai labai daug smile.gif
Atsakyti
Nustebino personalas SEB banke. Beveik niekas nemoka anglų kalbos pradžiamoksliniame lygyje. Kaip jos gauna darbą tokioje įstaigoje? g.gif Jei geba išversti tik pasitelkusios google vertėją. O tekstas - tradicinis elementarus standartiniame blanke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 17 rugsėjo 2010 - 08:51
kiek teko dirbti, tai anglu kalba reikedavo naudoti dazniau nei rusu, tai manau vertetu ja ismokti bent tiek, kad butu galima susikalbeti su klientais
Atsakyti
As vat anglu sakyciau, neblogai visai moku smile.gif susikalbu, kai man reikia, paskaitau, emailus rasau, radija paklausau, ir filmus be jokiu igarsinimu ir subtitru galiu ziuret. smartass.gif Aisku, mokykloje mokiausi, pradejus dirbt atnaujinau zinias anglu kalbos kursuos, uz kuriuos iki siol esu dekinga superinei destytojai. Be kalbos negaleciau ne zingsnio turbut zengt dabar biggrin.gif Tai vat pasiziurekit www.ebf.lt , jei kam reikia. Aisku, jei motyvacijos nera, tai nieko ir neismoksi, o be to, viska ka ismoksti, reikia uzsieny isbandyt ar ant klientu kailio, taip kaip as blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti