QUOTE(pliukšt @ 2007 08 17, 20:06)
sakykit, o ieškant darbo labai užkliūtų jei niekur nebūtų parašyta, kad mokiaus anglų kalbą, nors ja puikiai susišneku ir suprantu be problemų?
Pirma kalba vokiečių, antra rusų. Anglų mokiaus privačiai ir moku geriau nei tas, kur mokykloj į galvą kemša daugiau nei penkis metus

Paskutiniams dviejiems mokslo metams pasiėmiau anglų vietoj rusų, bet jei rusų žinios būtų geresnės, būčiau ją pasilikus, nors vokiečių ir pirma kalba yra

bet vis tiek įdomu sužinot, kas būtų, jei gu būtų
man atrodo, visai nesvarbu, kaip tu tą kalbą išmokai. Svarbu, kaip tu ją moki. Aš mokykloj anglų labai neilgai mokiaus ir beveik nieko ir neišmokau, nes mokytojos nuolat keisdavosi, noro jokio mokytis nebuvo (mus labai spaudė vokiečių, sustikrinti mokiaus, tai anglų nelabai išeidavo). Tačiau baigus mokyklą labai daug teko internete angliškų puslapių skaityt, ieškot įvairios info universitetui, galiausiai pas mus studijos nuo 2 kurso vien anglų kalba, o vėliau dar paga; Erasmus išvažiavau. Žodžiu nors realiai neturiu jokių įrodymų, kad tą kalbą moku, tačiau kalbu puikiai, vienu metu net galvot buvau pradėjus pusiau angliškai...