Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek daug duoda?

QUOTE(astukas @ 2007 03 18, 20:59)
Imanoma ismokt bet uztruks o gyvas kalbos klausymas ir kalbejimas duoda greitesniius rezultatus. Reiketu ten pasiimt kokius nors kursus nes mokymasis tik is bendravimo duoda viena minusa-nemokesi rasyti.

tai taip, pati ketinu pagal icc mokytis kalbą. Tikiuos geri kursai

dar jei teko girdėti apie QUICK TEACHER kursus tai tą vieną kompaktą turiu tai iš tų bandysiu tik minusas nemėgstu prie kompo sėdėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanessa: 18 kovo 2007 - 21:26
Galiu atsakyti tema - matyt duoda....

As anglu kalba mokiausi nuo antros klases, ir jau nuo tada 17 metu - ir matyt neblogai gavosi nes praktikoj panaudoju labai sekmingai ir kasdien - man butu sunku be anglu - begaliniai reikalingos informacijos klodai yra nemokami internete. Skaitau ir rasau kaip gimtaja, susikalbu ir suprantu pasirodo irgi neblogai - teko isitikinti praktikoj, kai vienintele is visos grupes zmoniu sugebejau susisneket su Skotais padoriai (svarbiausia juos suprast kai riekia smile.gif ).
Zodziu panaudoju labai labai, neiisivaizduoju kaip butu jei nemokeciau...

O stai turiu pora draugiu kurios nemoka anglu.. Tai iki siol jos neranda normalaus darbo - pati joms buciau galejus pasiulyt po 3 - 4 variantus, bet visur pakisdavo koja kad su uzsieniu reik bendraut... tai va taip..
Atsakyti
As ir jaucios kaip be ranku be anglu kalbos, visus reikalavimus atitinku, o anglu kalbos ner ir visur durys uzdaros schmoll.gif
Atsakyti
Ši kalba yra labai naudinga, pravertė man ir Škotijoj, ir Airijoj, ir kasdieniniam darbe, o ir paskaitos dažnai būdavo angliškai ar bent jau medžiaga iš ko ruoštis. Va ir dabar vėl angliškai bus. mano žinių lygis šios kalbos yra tikrai aukštas, niekada nejaučiau jokių barjerų būnant užsienyje dėl kalbos. Ačiū anglų k.mokytojoms... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte:) @ 2007 03 20, 17:51)
As ir jaucios kaip be ranku be anglu kalbos, visus reikalavimus atitinku, o anglu kalbos ner ir visur durys uzdaros schmoll.gif

ir as taip pat jauciuos, bet kad negaliu prisiverst mokytis doh.gif
Atsakyti
Anglu kalba svarbi net labai ir kuo toliau tuo darysis svarbesne. Isvis kuo daugiau uzsienio kalbu zinai tuo daugiau pliusu turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2006 12 18, 06:04)
Man persilauzimas irgi uzsienyje buvo - teko mokytis anglu kalba  ax.gif  pradzioje sunku buvo, nes lietuviu nera, mokaisi dar viena kalba, o angliskai normaliai tik destytojai kalba, tad net kelio gatveje nepasakys - jiems dzin klausi angliskai, rusiskai ar lietuviskai  mirksiukas.gif po pusmecio jau ir sapnavau, ir masciau angliskai - bet... butina salyga, kad aplinkui lietuviskai ar rusiskai nebutu  blush2.gif  jei yra, stengiesi bendtauti ta kalba, kuria geriau moki doh.gif  nors nezinau, gal taip tik man yra  unsure.gif

Man taip pat buvo.Mokykloje mokiausi anglu ir rusu k,tad anglu k. nebuvo svetima,bet kai pirma karta teko atskristi i Londona, supratau,kad nieko nesuprantu blink.gif .Tarimas mokykloje buvo visiskai skirtingas negu UK.Po men pradejau dirbti ir persilauziau,pradejau suprasti ka man sako zmones ir pati pradejau pagaliau juos suprasti. Nebeliko baimes,kuri dazniausiai uzblokuoja visa supratima ir visas zinias mirksiukas.gif
Atsakyti
Anglu kalbos naudingumu nekiek neabejoju mirksiukas.gif Mokykloje lyg zinodama mokiausi biggrin.gif Mano vyras angliakalbis, taip isejo, kad ir gyvenu JAV. Tai dabar antroji gimtoji kalba vos ne. Labai naudinga. Siu dienu Lietuvoje firmos daugiau pradeda bendrauti su uzsienio kompanijom, tuo labiau investitoriai is kitu saliu, Europos sajunga..siom dienom, kaip niekad svarbu moketi anglu kalba. Didesnes karjeros galimybes, tuo labiau keliaujant padeda susisneket mirksiukas.gif Tikrai verta.
Atsakyti
Aš tai neįsivaizduoju, ką daryčiau be anglų kalbos. Rusų kalbos normaliai va nemoku, todėl man prieinamos literatūros studijoms ir pomėgiams ratas ir taip sumažėja. O jei dar nemokėčiau ir anglų... verysad.gif
Pas mus per paskaitas labai nemažai reikia skaityti visko anglų kalba, tai nemokantys labai vargsta. O vienintelis patarimas jiems iš dėstytojų: mokykitės anglų kalbą.

Todėl man atrodo, kad jei tik yra galimybių, tai šitą kalbą labai pravartu išmokti 4u.gif .
Atsakyti
man tai dabartiniam darbe visai anglu kalbos nereikia, nors moku ja puikiai. O kai ieskojau darbo, tai toks jausmas kad tos anglu is vis nereikejo, tik rusu, kurios jau as nemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2007 04 25, 09:40)
man tai dabartiniam darbe visai anglu kalbos nereikia, nors moku ja puikiai. O kai ieskojau darbo, tai toks jausmas kad tos anglu is vis nereikejo, tik rusu, kurios jau as nemoku lotuliukas.gif

Su tuo, ieškodama darbo, dabar susiduriu ir aš. Ieškau darbo Vilniuj, tai visur prašoma rusų kalbos, o apie anglų praktiškai niekas ir neklausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 04 25, 12:09)
Su tuo, ieškodama darbo, dabar susiduriu ir aš. Ieškau darbo Vilniuj, tai visur prašoma rusų kalbos, o apie anglų praktiškai niekas ir neklausia  g.gif

gal cia jau normalu kad visi turi moket, o kadangi jaunimas jau nebetaip moka rusu tai ir reikalauja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti