Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek daug duoda?

Man persilauzimas irgi uzsienyje buvo - teko mokytis anglu kalba ax.gif pradzioje sunku buvo, nes lietuviu nera, mokaisi dar viena kalba, o angliskai normaliai tik destytojai kalba, tad net kelio gatveje nepasakys - jiems dzin klausi angliskai, rusiskai ar lietuviskai mirksiukas.gif po pusmecio jau ir sapnavau, ir masciau angliskai - bet... butina salyga, kad aplinkui lietuviskai ar rusiskai nebutu blush2.gif jei yra, stengiesi bendtauti ta kalba, kuria geriau moki doh.gif nors nezinau, gal taip tik man yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeira @ 2006 09 18, 17:10)
Taigi,mokykloje mokiausi vokieciu ir rusu kalbu, ir tik baigusi ja,supratau kad be anglu kalbos - ne is vietos.Bent kokioje darbovieteje reikalauja angu kalbos ziniu.Bet jau pora metu kaip neprisiverciu lankyti anglu kalbos kursu.Kaip itikinti save ,kad anglu kalba tikrai yra reikalinga mano tolesniam gyvenimui bei karierai?

Supratau, kad nedirbi rolleyes.gif Nes sakai, kad bet kokioje darbovietėje reikalauja anglų kalbos, o neprisiverti mokytis. tai dar gerai gyveni, jeigu neprisiverti mirksiukas.gif

Aš lygiai taip pat mokiausi (buvau mokoma) rusų ir vokiečių kalbų.Anglų išmokau univere.
Kiek daug duoda? DUODA VISKĄ, kas įdomu užsienyje cool.gif , internete... Vargiai beįsivaizduoju savo gyvenimą be anglų kalbos. Gyvenčiau kaip pelkėje, tikriausiai. Dar daug duoda rusų kalba. Tik ne vokiečių. Arba aš su ja ne tiek susidūriau, nors viena iš daugiausiai kartų aplankytų šalių ir yra Vokietija.
Atsakyti
Pritariu ir as,kad anlu kalba siais laikais labai reikalinga.Ir ja tikrai praverstu moketi ir medikams,ir barmenams,ir pardavejoms,ir kt.(kaip kazkuri supermamos dalyve soje temoje rase).
Atsakyti
Rekomenduoju http://www.lcc.lt/LT/
Ir as ismokau tik baigusi mokykla ir dabar sekmingai prie pagrindinio darbo uzsiimu vertimais. Neblogai yra uzsiimti vertimais toje srityje kurioje dirbi, ypac jei yra specifine terminologija. Ir informacijos radimas taip pat buna platesnis. Zodziu pritaikymas yra labai ivairiapusis. Man labai tiko vasaros kursai LCC. Kelias savaites buni tik angliskoje aplinkoje nes visi destytojai yra uzsienieciai. Taigi galima ir naudingai ir idomiai praleist vasaros atostogas Klaipedoje.
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 02 28, 11:38)
Rekomenduoju http://www.lcc.lt/LT/ 
Ir as ismokau tik baigusi mokykla ir dabar sekmingai prie pagrindinio darbo uzsiimu vertimais. Neblogai yra uzsiimti vertimais toje srityje kurioje dirbi, ypac jei yra specifine terminologija. Ir informacijos radimas taip pat buna platesnis. Zodziu pritaikymas yra labai ivairiapusis. Man labai tiko vasaros kursai LCC. Kelias savaites buni tik angliskoje aplinkoje nes visi destytojai yra uzsienieciai. Taigi galima ir naudingai ir idomiai praleist vasaros atostogas Klaipedoje.

ten važiavai jau kažkiek mokėdama kalbą ar ne?ar atvažiuoja ten mokytis tik pradedantieji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanessa: 17 kovo 2007 - 20:05
QUOTE(vanessa @ 2007 03 17, 21:04)
ten važiavai jau kažkiek mokėdama kalbą ar ne?ar atvažiuoja ten mokytis tik pradedantieji?

Vaziavau beveik nemokedama o kita karta jau mokedama. Ten reikia parasyti testa ir nustato i koki lygi pateksi. Destytojai mielai bendraudavo ir laisvalaikiu taip kad rekedavo kazkaip prasimusti su kalba ir rezultatu buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 03 17, 21:09)
Vaziavau beveik nemokedama o kita karta jau mokedama. Ten reikia parasyti testa ir nustato i koki lygi pateksi. Destytojai mielai bendraudavo ir laisvalaikiu taip kad rekedavo kazkaip prasimusti su kalba ir rezultatu buvo thumbup.gif

aš susidomėjau šiais kursais tai norėtųsi kuo daugiau sužinot, matau kad pati ne iš klaipėdos tai kaip ten su gyvenamąja vieta? Kaip tie kursai vyksta, kiek žmonių grupėse būna? Kiek valandų ar kiek dienų per savaitę vyksta?..... Labai mane domina nes pati ne iš Klaipėdos ir tektų gyvent ten.
Atsakyti
QUOTE(vanessa @ 2007 03 18, 03:11)
aš susidomėjau šiais kursais tai norėtųsi kuo daugiau sužinot, matau kad pati ne iš klaipėdos tai kaip ten su gyvenamąja vieta? Kaip tie kursai vyksta, kiek žmonių grupėse būna? Kiek valandų ar kiek dienų per savaitę vyksta?..... Labai mane domina nes pati ne iš Klaipėdos ir tektų gyvent ten.

Apgyvendina bendrabutyje po 4 zmones. Atskiri dusai ir tualetai kiekvienuose kambariuose. Labai geras bendrabutis. Susisiekimas su koledzu irgi geras. Kainuoja 110 lt. Kursai trunka 3 sav. Buna po 4-5 paskaitas per diena. Savaitgaliais nebuna. Buna ivairus uzsiemimai po paskaitu. Grupese buna apie 15 zm. Tiksliai nebezinau. Pati paskutini karta buvau 1994 m. blush2.gif Butina kuo greiciau uzsirasyt nes ne visiems uztenka bendrabucio. Visi destytojai tik kanadieciai ir amerikieciai. Pradedanciuju grupese buna po du destytojus. Na nebezinau kas dar domina bet butinai perskaityk tame tinklapyje pasispaudusi "vasaros kursai" nes ten issamiau parasyta kas kiek kainuoja ir kaip viskas organizuojama.
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 03 18, 18:43)
Apgyvendina bendrabutyje po 4 zmones. Atskiri dusai ir tualetai kiekvienuose kambariuose. Labai geras bendrabutis. Susisiekimas su koledzu irgi geras. Kainuoja 110 lt. Kursai trunka 3 sav. Buna po 4-5 paskaitas per diena. Savaitgaliais nebuna. Buna ivairus uzsiemimai po paskaitu. Grupese buna apie 15 zm. Tiksliai nebezinau. Pati paskutini karta buvau 1994 m. blush2.gif Butina kuo greiciau uzsirasyt nes ne visiems uztenka bendrabucio. Visi destytojai tik kanadieciai ir amerikieciai. Pradedanciuju grupese buna po du destytojus. Na nebezinau kas dar domina bet butinai perskaityk tame tinklapyje pasispaudusi "vasaros kursai" nes ten issamiau parasyta kas kiek kainuoja ir kaip viskas organizuojama.

Labai dėkui už išsamumą 4u.gif 4u.gif
žiūrėjau aš tinklalapyje. Bet dabar pagalvojau,m kadangi gal vyksiu į užsienį tai anglų kalbos kursai užsienyje tą patį duotų ką ir čia, na net nežinau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vanessa @ 2007 03 18, 19:48)
Labai dėkui už išsamumą  4u.gif  4u.gif
žiūrėjau aš tinklalapyje. Bet dabar pagalvojau,m kadangi gal vyksiu į užsienį tai anglų kalbos kursai užsienyje tą patį duotų ką ir čia, na net nežinau.  g.gif

Ziurint kokio lygio kalbos ziniu tau prireiks uzsienyje. Jei kazkokie darbai to nereikalauja tai zinoma kad ten ir ismoksi. Bet nors pradziai ka nors zinot tai butu neblogai nes ir paciai bus lengviau adaptuotis ir galimybes bus platesnes. Na as aisku nezinau tavo planu. Kai as vaziavau i uzsieni atrode kad neblogai moku bet kai ten nuvykau tai viskas atrode ne taip paprasta. Bet per menesi prasilauziau.
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 03 18, 20:39)
Ziurint kokio lygio kalbos ziniu tau prireiks uzsienyje. Jei kazkokie darbai to nereikalauja tai zinoma kad ten ir ismoksi. Bet nors pradziai ka nors zinot tai butu neblogai nes ir paciai bus lengviau adaptuotis ir galimybes bus platesnes. Na as aisku nezinau tavo planu. Kai as vaziavau i uzsieni atrode kad neblogai moku bet kai ten nuvykau tai viskas atrode ne taip paprasta. Bet per menesi prasilauziau.

kolkas pradedu tik mokytis, pagal icc. Žinau kad bus sunku. Bet važiuoti ruošiuos jau neužilgo tai galvoju gal ten visai nieko būtų lankyti kokius kursus, nes vien iš knygų neišmoksiu kalbėt tikriausia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vanessa @ 2007 03 18, 21:48)
kolkas pradedu tik mokytis, pagal icc. Žinau kad bus sunku. Bet važiuoti ruošiuos jau neužilgo tai galvoju gal ten visai nieko būtų lankyti kokius kursus, nes vien iš knygų neišmoksiu kalbėt tikriausia blush2.gif

Imanoma ismokt bet uztruks o gyvas kalbos klausymas ir kalbejimas duoda greitesniius rezultatus. Reiketu ten pasiimt kokius nors kursus nes mokymasis tik is bendravimo duoda viena minusa-nemokesi rasyti.
Atsakyti