Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės dviese

Būtų labai įdomu sužinoti ir amžiaus kategoriją, tų kurios už ar prieš. Visada maniau, kad jaunesnės nuotakos nori labiau pasipuikuoti ir pūstos suknelės ir ... ir .... O kai praeina romantiškas amžius visa tai jau nesvarbu. Būdama romantiško amžiaus labai svajojau apie pūstą suknelę. Paskui visa tai praėjo. Tačiau, kai pradėjau ruoštis vestuvėms ir vėl noriu būti princese, nors man jau ne 20 ir ne 25. smile.gif
Atsakyti
Labai man idomi ši diskusija pasirodė. Mes su maniškiu irgi jau pagalvojame apie vestuves (del tam tikru priezasciu jos greiciausiai ivyks tik kitais meteliais), taiciau as siaubingai pasimetusi - baltos sukneles norisi, šventes - norisi, o baliaus - net smile.gif. Po to pradedu galvoti apie draugus, kuriu as tiesiog negaliu nepakviesti (ne del to, kad jie įsizeistų, bet del to, kad norėčiau tokią dieną su jais savo džiaugsmu pasidalinti), ir jau gaunasi kokie 40 žmoniu. Daug. Tai man kilo tokia ideja - o jei sukviesti visus pazistamus prie baznyciuos, ten juos pavaisinti sampu ir uzkandziais, paplepeti, pasifotkint o po to tik su giminem artimiausiais (teveliai, brolis) važuoti švesti? tuomet visiems malonu ir faina ir niekas nesijaus pamirštas.

o del slaptų vestuvių - sąžiningai, jei kurie mano artimiausi draugai susituoktų slapta, nepasakę, jausčiausi nemaloniai. Ne įsižeisčiau, bet man tai nebutų malonu išgirsti. ir ne dėl to, kad nepakvietė - juk ne visus gali pakviesti i pati šventimą, bet dėl to, kad tokią diena nepasidalino savo džiaugsmu, nesuteikė galimybės juos pasveikinti ir pasidžiaugti už juos, bažnyčioje ar metrikacijos biure smile.gif
Atsakyti
Noreciau slaptai, nes taip maziau streso, panikos smile.gif
Tik dviese ir i kelione smile.gif
Bet nusprendem, kad paskviesim pacius artimiausius visi 30 susidaro smile.gif
Bet kelione stresams pamirsti bus thumbup.gif
Atsakyti
littlehellcat:
"Labai man idomi ši diskusija pasirodė. Mes su maniškiu irgi jau pagalvojame apie vestuves (del tam tikru priezasciu jos greiciausiai ivyks tik kitais meteliais), taiciau as siaubingai pasimetusi - baltos sukneles norisi, šventes - norisi, o baliaus - net smile.gif. Po to pradedu galvoti apie draugus, kuriu as tiesiog negaliu nepakviesti (ne del to, kad jie įsizeistų, bet del to, kad norėčiau tokią dieną su jais savo džiaugsmu pasidalinti), ir jau gaunasi kokie 40 žmoniu. Daug. Tai man kilo tokia ideja - o jei sukviesti visus pazistamus prie baznyciuos, ten juos pavaisinti sampu ir uzkandziais, paplepeti, pasifotkint o po to tik su giminem artimiausiais (teveliai, brolis) važuoti švesti? tuomet visiems malonu ir faina ir niekas nesijaus pamirštas."

na taip fainas dalykas 2in1 bigsmile.gif bet...
kai visi susirinks prie baznycios ir ateis laikas sventimui... kaip tada tipo pasakai kitiems viso gero mes varom svest su tevais o jus nevaziuojat? ax.gif

niekaip nesugalvoju kaip viska suderint kad visi butu patenkinti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2008 02 19, 14:42)
Pasakyčiau kitaip: su kitais bet kada gali pasidžiaugt, tai kodėl būtent tą jums abiems svarbią dieną nepasidžiaugus tik dviese?  mirksiukas.gif Juk tuokiesi su tau svarbiausiu žmogumi, o ne su gimine, draugais...

visiskai pritariu drinks_cheers.gif is pradziu planavome isvykti i kokia Jamaika ir ten susituokti, bet geriau apsvarste nusprendem, kad geriau mes susituoksime mazoje baznyteleje, po to su liudininkais nuvaziuosim kur papietauti. o kelione pasidovanosim sau ilgesne ir jau bus viskas: ramu ir gera. tai tiek blush2.gif beje tevams ir visiems kitiems zadam pranesti apie si ivyki tik po vestuviu. siaip ar taip niekam manau jokios nuostabos nebus, nes mes jau kartu 5 metus gyvename ir maza leliu turime blush2.gif tai bus tik musu jausmu ir seimos iforminimas oficialiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Skamba graziai, bet liudininkais gal imkit tevus ir po to visiems kitiems pasakysit. Nes tevams labai skaudu, kai nuo ju slepiami tokie dalykai...
Atsakyti
gal taip ir padarytume, taciau teveliai gyvena Lietuvoje, o mes zadame tuoktis ten, kur gyvename, t.y. UK blush2.gif
Atsakyti
Na ka... as suprantu poras, kurios nori atsvesti dviese, kurioms svarbus pats ivykis, o ne balius su buriu sveciu. Taciau as manau, kad tie, kurie NIEKO nesako savo tevams, broliams ar seserims, yra patys didziausi egoistai pasaulyje. schmoll.gif vyras/zmona, kad ir koks mielas/a yra siuo metu, po keliu ar keliasdesimties metu gali buti didziausias priesas (tfu tfu tfu, niekam is esamu ar busimu nuotaku/zmonu to nelinkiu), o seima visuomet lieka seima. Prasau isidemeti, kad as cia savo pasvarstymuose nekalbu apie asocialias seimas, paliktus vaikus, ar tevu didziuli nepritarima santuokai (tarp kitko, ir tada butu gerai informuoti, kad tai ivyks, bet be paaiskinimu, kada - po metu ar desimt, o gal jau rytoj..).
Mano asmenine nuomone - jokia kelione neatstos kuklaus atsventimo su artimiausiais zmonemis, kurie jums tik gero linki. Nu bet cia aisku kaip kam.
O dabar papasakosiu.. turiu du brolius, vyresnius, abu jau vede. Vyriausias susituoke slapta, nesake nieko nei tevams, nei man, nei broliui. Turbut nei viena is Jusu negali isivaizduoti, kaip buvo skaudu. Ne tiek man ir broliui, bet tevams, ypac mamai... kuri tiek daug gyvenime del jo prisikentejo ir tiek jam padejo....

Na o antrasis brolis.. atrodo, turejo pavyzdi kaip nereikia daryti, bet.... pranese man ir MB,kad tuokiasi (mazdaug pries savaite) ir pakviete but liudininkais. Buvom. Musu mamai pasakiau as, mama nusimine, kad jie jai to nepasake, bet vis tiek ruosesi vaziuot kartu su mumis pasveikint. Taciau brolis su dabar jau zmona jai nieko nesake iki pat galo, net nesake, kad tuokiasi. Tai mama ir nebevaziavo, o veliau tik susitikus pasveikino. O tadien po ceremonijos CM mes keturi ir mano brolienes tevai visi sventem, torta valgem, sampana gerem, o mano mama viena kazkur kitam mieste sedejo...
Del tevo tai kazkiek suprantu, jis apskritai pries santuoka nusistates (mano tevai issiskyre), bet su mama mano abu broliai pasielge kaip paskutiniai parsai... Jie turbut niekada gyvenime taip ir nesupras, kaip toks poelgis mus visus iskaudino.

O vienas MB brolis savo tevams pranese likus porai savaiciu.. kai visi kaimynai zinojo, o tevai - nieko... Manot, saunu? As tai ne.

Todel as niekada net nesusimasciau, kad mano vestuvese galetu nedalyvaut mano artimiausi zmones. Kai pasakem mano tevui, kad tuoksimes, jis tik taip liudnai syptelejo "tai anu (broliu) vestuviu nemaciau, negi tavasias matysiu?" Neisivaizduojat, kaip sirdi uzgavo si jo islikus nuoskauda...
As tik linkiu, kad NIEKADA neiskaudintumet savo artimu zmoniu, nesvarbu, ar slaptomis vestuvemis, ar kitais poelgiais. Visuomet pries zengdamos koki zingsni pagalvokit - kaip butu, jei su Jumis taip pasielgtu Jusu vaikai?...
Aisku.. gal kai kas ir apsidziaugia - tipo kaip gerai, man jokiu islaidu, rupesciu ne nebuvo.. Bet tokiu zmoniu, nemanau, kad daug...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aridax: 12 balandžio 2008 - 14:12
mano bus tokios vestuves. tai musu svente. tai musu pazadas. teveliams pranesime po to. gal pakveisim kada vakarienes. bet ta intymumo akimirka kai pazadesiu "ir ligoj ir varge..." noriu, kad butume dviese. kad galetume be stresu ar graziai suknele atrodo ar nuotraukos grazios bus ir ar sveciams viskas gerai - isgyvent ta akimirka. suprantu tas, kurios nori sventes. bet mums tai dvieju zmoniu sprendimas. o vestuves jei bus poreikis galima atsvesti kada nors. yra gi tu progu visokiu kur sventi ir linksminies. bet vestuves tai pazadeti savo gyvenima, padovanoti ir gauti neikainojama dovana. mano tevai supras. patys taip tuokesi. be pompastiku. kiekvienam savo..
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2008 04 12, 16:07)
Na ka... as suprantu poras, kurios nori atsvesti dviese, kurioms svarbus pats ivykis, o ne balius su buriu sveciu. Taciau as manau, kad tie, kurie NIEKO nesako savo tevams, broliams ar seserims, yra patys didziausi egoistai pasaulyje.  schmoll.gif vyras/zmona, kad ir koks mielas/a yra siuo metu, po keliu ar keliasdesimties metu gali buti didziausias priesas (tfu tfu tfu, niekam is esamu ar busimu nuotaku/zmonu to nelinkiu), o seima visuomet lieka seima. Prasau isidemeti, kad as cia savo pasvarstymuose nekalbu apie asocialias seimas, paliktus vaikus, ar tevu didziuli nepritarima santuokai (tarp kitko, ir tada butu gerai informuoti, kad tai ivyks, bet be paaiskinimu, kada - po metu ar desimt, o gal jau rytoj..).
Mano asmenine nuomone - jokia kelione neatstos kuklaus atsventimo su artimiausiais zmonemis, kurie jums tik gero linki. Nu bet cia aisku kaip kam.
O dabar papasakosiu.. turiu du brolius, vyresnius, abu jau vede. Vyriausias susituoke slapta, nesake nieko nei tevams, nei man, nei broliui. Turbut nei viena is Jusu negali isivaizduoti, kaip buvo skaudu. Ne tiek man ir broliui, bet tevams, ypac mamai... kuri tiek daug gyvenime del jo prisikentejo ir tiek jam padejo....

Na o antrasis brolis.. atrodo, turejo pavyzdi kaip nereikia daryti, bet.... pranese man ir MB,kad tuokiasi (mazdaug pries savaite) ir pakviete but liudininkais. Buvom. Musu mamai pasakiau as, mama nusimine, kad jie jai to nepasake, bet vis tiek ruosesi vaziuot kartu su mumis pasveikint. Taciau brolis su dabar jau zmona jai nieko nesake iki pat galo, net nesake, kad tuokiasi. Tai mama ir nebevaziavo, o veliau tik susitikus pasveikino. O tadien po ceremonijos CM mes keturi ir mano brolienes tevai visi sventem, torta valgem, sampana gerem, o mano mama viena kazkur kitam mieste sedejo...
Del tevo tai kazkiek suprantu, jis apskritai pries santuoka nusistates (mano tevai issiskyre), bet su mama mano abu broliai pasielge kaip paskutiniai parsai... Jie turbut niekada gyvenime taip ir nesupras, kaip toks poelgis mus visus iskaudino.

O vienas MB brolis savo tevams pranese likus porai savaiciu.. kai visi kaimynai zinojo, o tevai - nieko... Manot, saunu? As tai ne.

Todel as niekada net nesusimasciau, kad mano vestuvese galetu nedalyvaut mano artimiausi zmones. Kai pasakem mano tevui, kad tuoksimes, jis tik taip liudnai syptelejo "tai anu (broliu) vestuviu nemaciau, negi tavasias matysiu?" Neisivaizduojat, kaip sirdi uzgavo si jo islikus nuoskauda...
As tik linkiu, kad NIEKADA neiskaudintumet savo artimu zmoniu, nesvarbu, ar slaptomis vestuvemis, ar kitais poelgiais. Visuomet pries zengdamos koki zingsni pagalvokit - kaip butu, jei su Jumis taip pasielgtu Jusu vaikai?...
Aisku.. gal kai kas ir apsidziaugia - tipo kaip gerai, man jokiu islaidu, rupesciu ne nebuvo.. Bet tokiu zmoniu, nemanau, kad daug...

saunuole mergyt 4u.gif mane net sugraudino tavo nuomone,istikruju pagalvojau ir budama mama nenoreciau kad taip man padarytu mano vaikai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2008 04 18, 03:05)
saunuole mergyt 4u.gif mane net sugraudino tavo  nuomone,istikruju pagalvojau ir budama mama nenoreciau kad taip man padarytu mano vaikai smile.gif

As irgi ne. smile.gif Niekas gi nevercia daryt baliu ir maitint puse gimines, ar kad neimanoma tadien but vieniems, jei noro yra. Taciau jei tevai, mus pagimde, augine, visa gyvenima buve salia, nera verti zinot, kad ju dukra/sunus isteka... g.gif
Atsakyti
Mes tuoksimes tai draugai tik keli zino,brolis zino,nes su zmona bus liudininkai.Su jais atsvesim vakare ir viskas, nenoriu jokiu baliu ax.gif nes galvoju praejo tas laikas kad balius kelt,dar plius dukryte didele ir po ligos tai bus kaip bus ir gerai good.gif
Atsakyti