Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės dviese

As ir is pradziu galvojau apie slaptas vestuves, bet pamasciau, kad negaliu nepakviesti tevu ir broliu. Tai su brangiausiu pasitarem ir nusprendem, kad nekvieciam jokiu n-tosios eiles pusbroliu, pusseseriu, tetu ir dedziu. O bus tik vakariene su paciais artimiausiais man ir jam zmonemis smile.gif bet vistiek suma sumarum gavosi 15 zmoniu smile.gif
Atsakyti
Mes su MB irgi sutarėme, kad pompastiškų vestuvių su pulku ir piršliais, mašinų kolonomis nebus. MB norėjo kuklios ceremonijos tik su liudininkais. Tačiau aš atsiklausiau savo tėvų (nes myliu ir gerbiu juos) ir išgirdau jų nuomonę, kad jie norėtų būti su manimi tokią dieną. Todėl tėvams ir broliams/seserims apie vestuves pasakėme (gal prieš mėnesį g.gif ) ir po ceremonijos (kurioje dalyvavo tik mūsų šeimos) ekspromtu visi nulėkėme prie jūros (netiesa, kad klaipėdiečiams ji nerūpi - visas svarbiausias progas jie švenčia prie jūros), o po to smagiai pasisėdėjome prie kuklaus stalo su tėvais, seneliais ir krikštatėviais. Patikėkite, visiems jiems to reikėjo. O draugams apie savo žingsnį pasakėme tik grįžę iš povestuvinės kelionės (tiesa, buvo ir "susekusių").
Atsakyti
Mes už gero mėnesio ruošiamės tuoktis. Turime dukrytę, tad ši santuoka turėjo įvykti šiek tiek ankščiau. Tačiau neįvyko, dėl to, kad nesusituokėm iš reikalo, girdėjom daug pašaipos ir matėm daugybę nepatenkintų veidų.

Kai nešėm pareiškimus, nusprendėm, kad apie mūsų santuoką sužinos tik patys artimiausiai žmonės - mamos, tėčiai, seneliai, močiutės. Viskas. Iš mano pusės dar žino kolegės, iš MB šefas. Tie, kas griežė dantį ant mūsų to nesužinos.

Ir tai nėra visiškai slaptos vestuvės. Tačiau draugai to nežino.
Mes būsim tokia pat daili pora kaip ir kitos - abu balti, susišukavę, pasipuošę ir t.t. Tik švęsime keturiese... Prie jūros išsinuomavome namelį savaitgaliui su liudininkais. Kai grįšime atšvesime su artimaisiais.
Atsakyti
neketinom daryti jokio baliaus,bet...teks,kadangi atskrenda vyro draugas su zmona,pas kuriuos po vestuviu mes vyksim gyvent(UK,,pades pirmais momentais) biggrin.gif bet ir nieko pries neturiu.tevams nieko nesakom,kadangi nieko gero abudu is ju nematem,o be to,jie pries musu draugyste,tai apie santuoka as isvis bijau pagalvot,ka pasakys...
Atsakyti
QUOTE(- Ryški™ - @ 2008 06 26, 20:42)
Mes už gero mėnesio ruošiamės tuoktis. Turime dukrytę, tad ši santuoka turėjo įvykti šiek tiek ankščiau. Tačiau neįvyko, dėl to, kad nesusituokėm iš reikalo, girdėjom daug pašaipos ir matėm daugybę nepatenkintų veidų.

Kai nešėm pareiškimus, nusprendėm, kad apie mūsų santuoką sužinos tik patys artimiausiai žmonės - mamos, tėčiai, seneliai, močiutės. Viskas. Iš mano pusės dar žino kolegės, iš MB šefas. Tie, kas griežė dantį ant mūsų to nesužinos.

Ir tai nėra visiškai slaptos vestuvės. Tačiau draugai to nežino.
Mes būsim tokia pat daili pora kaip ir kitos - abu balti, susišukavę, pasipuošę ir t.t. Tik švęsime keturiese... Prie jūros išsinuomavome namelį savaitgaliui su liudininkais. Kai grįšime atšvesime su artimaisiais.

Super sprendimas thumbup.gif va tokioms vestuvems pritariu simtu dvidesimcia procentu. As irgi ne visiems zmonems sakau toki dalyka, juk tikriausiai kiekvienas turim nemaloniu mus supanciu zmoniu, tad manau neverta jiems sakyti - laimes nesupras, o tik pavydes.
Taip kad grazios, puikios ir nuosirdzios Jums sventes 4u.gif
Atsakyti
as nesuprantu, atrodo, kad tie kurie tave pagimde ir isaugino, dave viska ka tik galejo suteikti, kad butum laimingiausia yra didziausi priesai, kad jiems net negalima pasakyti apie vestuves g.gif (nekalbu apie tuos kitos rusies tevus verysad.gif ) ir nesvarbu ar tau 20metu ar 30 ar turi 5 vaikus, tevai lieka tevais smile.gif
Atsakyti
Ką manote merginos apie vestuves užsienyje,be svečių? rolleyes.gif Man atrodo tai būtų pati romantiškiausia diena. Be to tai galėtu būti kartu ir medaus savaitėle. O sugrįžus galima padaryti šventę patiems artimiausiems žmonėms... ax.gif
Atsakyti
tokia tema jau yra
Atsakyti
blush2.gif blogai suveikė mano paieškos sistema
Atsakyti
Sveiki, ka manote apie slaptas vestuves? Jei nenorima jokiu sveciu,jiems keliamo baliaus,o norima kad tai butu tik dvieju svente. Tarkim niekam nesakius susituokti ir dviese atsvesti sia svente. Pavyzdziui pasilepinti kokiam spa ar pan. Ir pinigeliu nemazai susitaupytu. Ka jus manote apie tai? g.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
slaptos vestuves, mano nuomone - tik isskirtiniais atvejais, susikloscius kazkokioms nemalonioms sitacijoms.. nes siaip nesuprantu nuo ko cia sleptis g.gif
o kad vestuves butu tik dvieju svente galima surengti ir visiems zinant mirksiukas.gif cia jau nuo zmoniu poziurio priklauso...
netgi kai kuriems atrodo, kad vestuves - tai ir yra pagrinde tas didelis balius doh.gif ir tai judvieju svente ir proga dziaugsmu pasidalinti su visa gimine... taigi kiekvieno teise pasirinkti rolleyes.gif

p.s. savaitgali teko susidurti su pagyvenusio amziaus zmogumi, kuris nesupranta, kaip gali buti vestuves be baliaus, pasak jo tai vos ne baliaus dydis nulemia gyvenimo sekme doh.gif
visi mes skirtingi, ir poziuriai bei suvokimas skirtingas lotuliukas.gif

man asmeniskai slaptos vestuves butu nuobodu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kle0patra: 22 gruodžio 2008 - 09:30
O man atrodo, kad tai galimas dalykas, juk gyvename taip, kaip norime. Jeigu vieniems priimtinos tik dideles sventes su pulku sveciu, tai visai nereiskia, kad ir kitiems tas pats svarbu. Siais laikais visi daro tai, kas patinka, priimtina ir malonu. Pagirtina, jei daroma tik del saves,o ne del kitu. Del kitu gyventi neapsimoka biggrin.gif

Sakyciau- jeigu Jus taip norite - valio 4u.gif
Atsakyti