Man atrodo, kad nieko tokio atsvesti vestuves tik dviese, bet kam izeisti visus ir daryti tai slapcia??? (esu isitikinusi, kad bent tevai isizeis - ne todel, kad nepakviete ir nedare baliaus, o todel, kad bent jau nepranese...)
QUOTE(Jullaja @ 2008 12 22, 09:45)
bet kam izeisti visus ir daryti tai slapcia???

tikrai artimieji manau isizeistu...
Man irgi vis kyla mintis daryti slaptas vestuves kai pradedu delioti sveciu sarasa
aišku, mano busimasis su tokia mintim nesutiktu niekada

QUOTE(kle0patra @ 2008 12 22, 10:04)
manau, kad reikia ieskoti kompromiso -
jei galvojate apie slaptas vestuves - del finansu - gal vertetu apie tia pasikalbeti su artimaisiais -
jei yra kokia kita priezastis sleptis - tai pabandykite sau atvirai pasakyti - kodel ---ir kaip jausites po to...
ne del finansu, tiesiog nenorim jokio baliaus su gimine, visuotinio prisiliuobimo ir pan. Noertume tik dviese, be nieko kito

QUOTE(Gelaite @ 2008 12 24, 08:25)
ne del finansu, tiesiog nenorim jokio baliaus su gimine, visuotinio prisiliuobimo ir pan. Noertume tik dviese, be nieko kito

tai taip ir darykit,jei norit..as irgi svajojau apie tokias vestuves,tik ne lt o isvaziuot kur i uzsieni ir susituokti kokiuose Maldyvuose ir likti ten medaus men,.bet deja taip ir liko tik svajone ruosiames baliui..nes mb mirtinai norejo kad jo tevai dalyvautu
Tėvai manau turėtu žinot ,kad nusprendėt tuoktis
,bet nebutinai dalyvaut
o kadangi sventė dviejų tai giminėm nebutina netik dalyvaut ,bet ir žinot.Ar jie dalyvaus ar ne visvien
(Mano asmeninė nuomonė) ir aš tokias planuoju vestuves

na ir aš manau, kad baliaus nebūtina daryti, na bet slaptų vestuvių tikrai nenorėčiau

QUOTE(raminta1985 @ 2008 12 27, 22:32)
na ir aš manau, kad baliaus nebūtina daryti, na bet slaptų vestuvių tikrai nenorėčiau 

as irgi taip manau

Man su savo brangiausiu pacios nuostabiausios tokios vestuves atrodo. Kazkur kaimo baznyteleje susituokti o po to tevam pranest, bet deja zinom kad tevai isizeistu ir kiltu nemazas konfliktas. Jie jau musu nepalaiko ir bando perkalbeti kad nedarytume vestuviu kukliu o kviestume pulka sveciu, bet mes to nenorime ir bus 10 zmoniu.
QUOTE(25gelyte @ 2008 12 28, 20:51)
Man su savo brangiausiu pacios nuostabiausios tokios vestuves atrodo. Kazkur kaimo baznyteleje susituokti o po to tevam pranest, bet deja zinom kad tevai isizeistu ir kiltu nemazas konfliktas. Jie jau musu nepalaiko ir bando perkalbeti kad nedarytume vestuviu kukliu o kviestume pulka sveciu, bet mes to nenorime ir bus 10 zmoniu.
cia turbut daugeliui tevu kazkokia nesuprantama trauma, maniskiams lygiai taip pat nesuvokiama, kaip gali nebuti baliaus o tik kazkoks pasisedejimas, ir kaip ne koks 50 zmoniu, o tik 10 ar 15

QUOTE(Gelaite @ 2008 12 24, 09:25)

Esu uz 100% saunuliai karti patirtis namo parode kad tokie sprendimai patys geriausi