Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės dviese

Mes apie slaptas vestuves pamastydavome tik tada, kai negyvai sunervindavo artimi zmones su savo norais, pageidavimai, patarimais MUSU vestuviu klausimais....
Taciau tai tik nevilties sauksmas buvo.... ax.gif biggrin.gif
Vestuvės buvo thumbup.gif
Nuostabi diena bigsmile.gif
Nei uz ka neatsisakyciau jos... Ir neisivaizduoju, kad tokia diena salia manes nebutu teveliu, broliu.... unsure.gif
Atsakyti
Mano svajonių vestuvės turėtų būti be galo romantiškos ir kolkas kitokių nei susituokti dviese kur nors pasaulio pakrašty, aš neįsivaizduoju. Visaip bandau galvoti, bet man daug žmonių, kaimo sodybos, krūvos maisto, o iš kitos pusės ir kuklios vakarienės restorane neatrodo romantiškai...
Dauguma apie slaptas vestuves kalba tais atvejais, kai arba nesutaria su giminėm, arba neturi/gaili daug pinigų.
O aš noriu romantiškos šventės mums, bet kolkas nei šokiai (nekenčiu šokti), nei degtinė, nei lėlių vystymas ar masinė pijankė man neatrodo romantiškai, o kažkokio kitokio scenarijaus nesugalvoju sad.gif

Ir kai kada nors ateis ta diena, kai reikės pradėti planuoti savo vestuves, labai tikiuosi, kad mūsų artimieji bus supratingi smile.gif
Atsakyti
Mūsų vestuvės sakyčiau buvo labai slaptos, iki paskutinės minutės niekas net nežinojo, kad i ceremoniją važiuoja smile.gif dalyvavo tik tėvai, sesuo ir vienas draugas, kuris žadėjo, kad vis tiek pagaus kai ženytis susiruošim smile.gif labai smagi šeimyninė šventė išėjo smile.gif
Atsakyti
o as noreciau vestuviu dviese. tiesiog noreciau ta diena tik su savo zmogumi praleisti, uzsideti suknele, pasisamdyti fotografa ir taip praleisti tokia diena. nemegstu buti demesio centre, jausciausi isitempusi ir negaleciau megautis svente. mano busimasis ne lietuvis, musu tevai nesusisneketu, mano mamai butu nuobodu.tada reiktu kviestis pora draugiu, o jei as kviesciausi draugiu, jis kviestu savo draugus ir t.t. ir t.t. be to abudu studentai, o tai reiskia neturim pinigu.... ech merginos, tikras galvosukis tos vestuves doh.gif verysad.gif
Atsakyti
mes su busimuoju irgi nutareme, kad vestuves bus tik 4-iese su liudininkais. Musu tevai dar nera pazistami, tai ta pati vakara pakviesim juos "supazindinimui" ir tuo paciu pranesime dziugia zinia. Bijau tik vieno, kad tevai suzinoje tokia naujiena neisizeistu...
Atsakyti
Tas ir baisiausia, kad nuolat turi galvoti - kaip jausis ir ka galvos seimos nariai. As irgi absoliuciai nenoriu vestuvinio baliaus, taupyt kelis metus, planuot visus metus, eit is proto, jei kas ne pagal plana, gaist laika priiminejant tokius sprendimus kaip 'serveteles ant stalo - gelsvos ar melsvos...' O paskui per "svente" visa laika but isitempus ir nuolat bijot, kad kazkokia smulkmena gali sujaukti svente, puoseleta kelis metus?.. O ka jau kalbet apie visos gimines pamaitinima ir nurgirdyma.. Tikrai nekvepia romantika ir dziaugsmu.. Gerai, kad mano tevai supratingi, patys irgi baliaus nedare, o va mano brangiausiojo gimine mirtinai isizeis, nes ju nuomone kaip tik baliai ir vienija gimine! verysad.gif

As noreciau kur nors dviese toli nuo visu, o paskui jau uzsimint artimiesiems, kad mes JAU. Bet mano brangiausias priesinasi. Tai belieka tik susirasyt ir tiek.. Jau kaip ir nutarta buvo, tai jis manes viena diena lyg tarp kitko klausia - tai gal spali nueinam, susirasom? Kazkaip baisu pasidare, smestelejo mintis - o ka darysiu, jei po keliu metu uzsimanysiu tos baltos tortines sukneles ir jei suprasiu, kad verta kelis metus arti VIEN TIK tam, kad nugirdyciau gimines ir artimuosius.. Bet drauges paguode: tokiu atveju kelsim vestuves su baznytine ceremonija. Tai dabar as rami, jei kartais ir pasikeistu mano nuomone po 5 ar 10 metu.. smile.gif
Atsakyti
O as daznai pagalvoju apie slaptas vestuves. Mano busimas vyras - uzsienieti. Tarkim - isvaziuoji i Vokietija su juo pasimatyti, ir grizti jau istekejusi, smagu:)
Atsakyti
Man tai nepatinka ši idėja. Mano draugai taip ėmė ir padarė, tai kažkaip net pasveikinti neišėjo,o gal ir nesinorėjo po to schmoll.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės, mes taip pat galvojame apie savo šventę tik su liudininkais..nueisim susirašysime, pasidarysime foto sesija kad butų atminčiai graži šventė įamžinta, vėliau i kokį restoraną nuvažiuosime ir tada galiausiai važiuotume i vos ne kitą lietuvos galą pas mano tėvelius... nesinori pompastiškų vestuvių.. už tuos pinigėlius geriau kur nuvažiuosim pailsėti..o kad "pjankės" kažkam nebus manau kad dėl to jie išgyvens..nes šventė yra tik mūsų.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(loruki @ 2009 10 14, 13:58)
sveikos mergaitės, mes taip pat galvojame apie savo šventę tik su liudininkais..nueisim susirašysime, pasidarysime foto sesija kad butų atminčiai graži šventė įamžinta, vėliau i kokį restoraną nuvažiuosime ir tada galiausiai važiuotume i vos ne kitą lietuvos galą pas mano tėvelius... nesinori pompastiškų vestuvių.. už tuos pinigėlius geriau kur nuvažiuosim pailsėti..o kad "pjankės" kažkam nebus manau kad dėl to jie išgyvens..nes šventė yra tik mūsų.... wub.gif

Saunuoliai!!:) Kuo didziausios sekmes jums!!! Tegul kiti geria uz jusu laime ir sveikata uz savo pinigus!:) O kas tikrai nores Jus pasveikinti - tas ir veliau pasveikins!
Atsakyti

Saunuoliai!!:) Kuo didziausios sekmes jums!!! Tegul kiti geria uz jusu laime ir sveikata uz savo pinigus!:) O kas tikrai nores Jus pasveikinti - tas ir veliau pasveikins!

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi nenorim dideliu vestuviu. Ne del to, kad pinigeliu truktu, tesiog nenorim pompastikos smile.gif
Atsakyti