Įkraunama...
Įkraunama...

Klizmutės

QUOTE(Renyte @ 2006 10 08, 16:59)
Sutinku su tavim  drinks_cheers.gif Bet man gydytoja sake, kad vistiek kai kurios apsisika po klizmos, sake, kad ner ko gedintis, gydytojai priprate prie tokiu dalyku  smile.gif

O man tai ne del gydytoju baisu, bet kad leliukas tik gimes i ta s... neissiteptu doh.gif
O jei is baimes dar vidurius paleis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(medituk @ 2006 10 10, 16:08)
O man tai ne del gydytoju baisu, bet kad leliukas tik gimes i ta s... neissiteptu doh.gif
O jei is baimes dar vidurius paleis doh.gif

Nebijok, gydytoja ar akusere staigiai nuvalo nuo uzpakalio, bent man taip sake, kad vaiko neistepliotu mirksiukas.gif
Atsakyti
pati ta tema pradejau, pati ir atsakysiu smile.gif
as pirmus saremius pajutau nakti, tai nebeprisivalgiau ir visgi pasistaciau ta klizmute. nu zinokit, gerai ten viskas - greit ir efektyvu thumbup.gif
ir ligoninej niekas net neklause, nesiule padaryt, todel dziaugiausi, kad pati susitvarkiau drinks_cheers.gif ir gal man taip pasiseke, gal sutapo, gal klizmute isvale viska, bet neteko apsidirbt 4u.gif
nors jei tektu, ne jokia ne tragedija - tikrai jau ten tai neberupi lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai vežiausi į ligoninę microlax klizmutę (neatsimenu, kas pstarė), bet man vistiek statė klizmą su vandeniu. Viską išvalė, tad jaučiausi labai gerai ir jokios baimės neliko. Oi, nenorėčiau ant gimdymo stalo "apsidirbti". blush2.gif
Atsakyti
As gimdziau pirma vaikuti VGN. Kai tik nuvaziavau gimdyti, be jokiu kalbu ir kalusimu klizma pastate.
Ir gimdymo metu jokiu problemu nebuvo, nei apsidariau, nei vaikuti istepiau.
Jeigu nepastato, reikia pasiprasyti. Nes tikrai gimdymo metu visko gali atsitikti.
Atsakyti
Kai vaziavau gimdyti antra kart veziausi Mikrolax klizmutes. Man zymiai maloniau jas naudoti, negu tas kurias stato ligonineje , o ypac praverte po gimdymo, kai buvo nedidelis hemorojus doh.gif
Atsakyti
Praeita rudenį gimdžiau Antakalnio klinikose. Prieš einant į gimdyklą sesutė davė Mikrolax klizutę ir viską puikiai susitvarkiau.
Nors namuose su mažu leliuku, toks dalykas labai praverčia. Ir mamytėms po gimdymo būna, kad sunku reikaliuką padaryti, tai tada mikrolaksas labai padeda.
Ir vaikučiui, kai pilvukas užsikemša, irgi labai gerai.
Atsakyti
aš pirkau ir vežiausi, labai geros klyzmutės makrolax, jos mažytės bet patogios mirksiukas.gif tačiau Kauno klinikose neprireikė, na pasakė kad negali klizmintis, jokiu būdu, nes tada dar skatinamas per greitai gimdymas smile.gif
Atsakyti
g.gif kiek skirtingu nuomoniu... siaip kai gimdziau pirma karta, tai padare man ta reikaliuka ligoninej, kai vandenys nubego - nieko baisaus, nelabai maloni procedura bet siaip reikalas butinas, nes juk geriau pasidryti, nei paskui gimdant labai nemaloniai pasijusti jei ka... blush2.gif
siiap as kiek girdejau is kitu, tai mikrolaksas nelabai efektyvus, cia paskaiciau kad kai kurioms veikia. gal ir gerai atsargai tureti, jei pvz po plysimu siouvimu uzkietes viduriai. gal ir reiks irasyti i saraseli.
P.S. AK visuomet daro kai gimdai pati.
Atsakyti
sveikutes..tai mikrolaxo klizmutes galima naudoti ir kudikiams.. g.gif Nes kai pirkau negavau jokio aprasymo lapelio.O ant pacios tubeles neparasyta.Is kur jus zinote??? smile.gif
Atsakyti
Microlax klizmutės tikrai nepamainomas daiktas po gimdymo thumbup.gif
Atsakyti
Buvau prisipirkus ir as tu Microlax. Tikejausi pries gimdyma pasidaryt. Mano gimdymo namuose visai klizmu nedaro, jei prisidirbi ant stalo, tai tuoj personalas iskuopia (sako, o ko cia gedytis, juk naturalu viskas) blink.gif
Tai man kazkaip nekaip pasirode, todel buvau pasiruosusi namie issiklizmuot. Bet kai prasidejo skausmai, ne iki klizmu buvo doh.gif
O ar pridirbau ant stalo, tai net nezinau. Sako, nesijaucia tokiu dalyku, o personalas taktiskas, nieko nesako biggrin.gif
Daar uztat labai pravercia. Sunaudojau ir tas, ir nauju dar nsipirkau. Ir kudikeliui dariau, kai neprakakijo kelias dienas thumbup.gif
Atsakyti