Įkraunama...
Įkraunama...

Klizmutės

QUOTE(Vilniete25 @ 2007 04 22, 17:51)
Praeita rudenį gimdžiau Antakalnio klinikose. Prieš einant į gimdyklą sesutė davė Mikrolax klizutę ir viską puikiai susitvarkiau.
Ir vaikučiui, kai pilvukas užsikemša, irgi labai gerai.

AK man nedavė jokios klizmos- padarė tą normalią ir viskas blink.gif Gimdžiau 2007,03mėn
O vaikams nieko sau... nepatariu jokių klizmų statyti- juk tai suardo visą mikroflorą... Ir iš kur žinote kiek to skysčio galima vaikui supilt? Iš viso tokį dalyką kaip klizmą galima manau kūdikiams tik su gydytojų priežiūra daryt. blink.gif

QUOTE(**SM** @ 2007 05 08, 21:09)
aš pirkau ir vežiausi, labai geros klyzmutės makrolax, jos mažytės bet patogios  mirksiukas.gif tačiau Kauno klinikose neprireikė, na pasakė kad negali klizmintis, jokiu būdu, nes tada dar skatinamas per greitai gimdymas  smile.gif

O kad taip būtų tikra tiesa... Gal kai kurioms ir skatina. Man ne. Po klizmos sėkmingai atkentėjau dar 13 valandų. Manau kad ir veiksmingumas klizmos jau buvo praėjęs (juk išvalomos ne visos žarnos) g.gif

QUOTE(Ziwiliux @ 2007 08 02, 00:35)
... Ir kudikeliui dariau, kai neprakakijo kelias dienas 

O ką į tai gydytoja pediatrė sako?

QUOTE(Vilmoshka @ 2007 10 22, 16:26)
Aš manau, kad reikalingos.
Aišku, galbūt ne kiekvienai, nes kiekvienos organizmas reaguoja savaip, tačiau juk nenorite ant stalo apsikakoti... ax.gif Atsiprašau už šitą posakį.
Darsyk kartoju, kad tai labai individualu, bet vistik manau, kad geriau jau apsidrausti... O tai paskui nebus kur dėt akis iš gėdos blush2.gif

O aš manau, kad apsikakojau
beee.gif
Nors man klizma buvo daryta- paprasčiausiai jutau, kaip akušerė kažką valė- tai gal ir kakutį... lotuliukas.gif na i kas.Man gėda nebuvo- o ir kokia gėda kai ir taip jos ten visu gražumu mane matė- taip kaip net vyras nėra matęs (mat prie galvos visą laiką prabuvo) Ir brolienė sakė apsikakino- nors abu kartus klizmos buvo statytos. cool.gif
Atsakyti
kai nuvaziavau gimdyt,sesute iskart paklause ar klizmute darysim,padare smile.gif ,po to buvau rami ir nepergyvenau kad kas nutiks smile.gif .
Atsakyti
Manęs taip pat paklausė, ar noriu darytis klizmą ir aš sutikau, nes buvau apsisprendusi. Labai padėjo.
Po gimdymo pirmąkart eidama "rimtam" reikalui pasidariau klizmutę, bet nesuveikė beveik. Net nežnau, ar pirkti šįkart.
Atsakyti
Manęs net neklausė, priėmine gydytojas su kuriuo buvau susitarus akušerei pasakė, susitvarkom kaip priklauso ir viskas, sutvarkė ax.gif
Atsakyti
As tai labai dziaugiuosi kad ligoninej padare klizma,o namie nusipirkau mikrolax,nes tikrai buvo sunku nueiti i toleta,tad jos buvo tikras issigelbejimas thumbup.gif
Atsakyti
As nuvaziau be klizmos savos, tai kai paprsiau kad padarytu paklause ar savo turi, kai paskiau kad ne tai ir nedare, va ir suprask kaip nori g.gif
Atsakyti
gimdžiau antakalny, mano priėmėja pastate klyzmą tai tik atsisėdau ir visaks tiu tiu, aš labai patenkinta, nu man neestetiška, kad vaikeliui gali ko nors užtikšti, nors pati tris dienas prieš gimdant dariau labai minkštai - sako taip organizmas pats ruošiasi gimdymui, mane dar ir apskuto - jei ekstra atveju prireiktu cezario - smile.gif nereikėjo

vaikam manau tik jau spec atveju klyzmutę daryt - mano dukrai reikėjo po operacijos 1 karta , kita diena sesute i šikniuką įkišo tokį vamzdelį ir iškart pramušė

va dabar sužinojau airijoj tai nieks neklyzmuoja - reiks pačiai kaip nors g.gif
Atsakyti
As gimdziau KMUK,pries gimdyma manes paklause kada paskutini kart buvau wc ir pasiule mixrolac klizmute thumbup.gif ir neprisidariau gedos,dar vienos prireike po gimdymo kadangi siuvo tai negalejau rimto reikalo padaryt blush2.gif
Atsakyti
o ar pries cezari daro klizmutes, is kur man zinoti ar nusipirkti tas mixrolax klizmute ar kitokia darys. g.gif
Atsakyti
pries gimdyma nereikejo man nieko,nes atvaziavau jau be vandenu,o ligoninej niekas neklause ir nesiule unsure.gif po gimdymo pavyko paciai su rimtu reikalu susitvarkyti,bet palatos akusere kelis kartus klause ar padariau ar nereikia zvakutes mirksiukas.gif tas klizmutes paskui maziukui panaudojau mirksiukas.gif
Atsakyti
Man neprireikė.Nors ir turėjau nusivežus.Prieš gimdymą vietoj padarė.O po gimdymo tai kurijozas gavosi.Jei neišeini per keletą dienų pati,tai duoda vaistų.Man atnešė,tik susimaišiau,ruošiuos gert...užteko tik kvapo-vos spėjau nubėgt į wc doh.gif lotuliukas.gif
O namie tai pravertė.Labai buvo užkietėję.Vos neverkdavau kai į WC reikėjo eit verysad.gif doh.gif .
Atsakyti
mane gydytoja perspejo kad tureciau klizmute pries gimdyma, ir ji tikrai lb gera ax.gif
Atsakyti