Įkraunama...
Įkraunama...

Klizmutės

Mano ginekologė sakė nusipirkti gimdymui mikroklyzmutę,bet gimdykloj pasakė,kad neprireiks,neprireikė ir po,neprireikė vakučiui ax.gif
Atsakyti
Man klizmute pasiule daktaras su kuriuo buvau susitarusi ir zinot, visai liuks dalykas. Viena tai, kad as menesi iki gimdymo viduriavau, tai buvau rami, kad nieko blogo nenutiks per gimdyma, o antra po gimdymo ne is karto norejosi rimto reikalo.
Atsakyti
As gimdziau Kauno klinikose. Gimdykloje kai paprasiau klizmutes tai pasake kad dabar niekas jau ju nestato..O man kazkaip norejosi jos- na kad po to stangu metu nebutu netiketumu..Taip ir klizmos niekas nepadare- o gimdziau nakti ( i vaistine nenubegsi). g.gif Bet po to kai pasikeite pamaina dar karta paprasiau klizmos ( gimdziau ilgai doh.gif ) ir atsake kad geriau be ju - nes kaip akusere issireiske - "besistanginant mus apipurskia " . Tai supratau kad jau geriau ir be jos doh.gif O mikrolax padejo po gimdymo kai reikejo rimtesnio tualete padaryti ( oj kosmaras buvo) nors su klizmute gal ir kiek lengviau doh.gif
Atsakyti
man nereikejo prasyt - padare klizmute pries gimdyma, todel buvau rami, kad nebus nelaimiu ant gimdymo stalo ax.gif
Atsakyti
manau, kad reiketu pasiimti 2-3 vnt. su savimi i gimdymo namus, kad ejimas i tulika po gimdymo nevirstu kosmaru..ypac jei sius. naudotis lengva. geriau pasiimti daikciuku visiems gyvenimo atvejams smile.gif
Atsakyti
As galvoju, kad kievienai individualiai, kitoms gal del sventos ramybes reikia, bet man nereikejo (bet as uzsispyrusi) ir akusere taip pat nerekomendavo....niekada nebuvau dariusi(pirma gimdziau naturaliai, nereikejo) ir aisku nenusileidau ir pasidariau, o paskui gailejausi kad bereikalo doh.gif , kadangi tas prievartinis issitustinimas man sukele didesni hemaroju, P.S. antra pati negimdziau nebe buvo kaip, dare cezari.....ir po to jauciau kelias dienas toki diskonforta tustinantis. Ir tikrai negaliu sakyt, kad gimdymo pasekme, kadangi jokiu stumimu gimdymo metu nebuvo.
Atsakyti
man daktare iskart pasake, jau kai pajusiu saremius iskart reikia namie issiklizmuoti...na as taip ir padariau bet man ten nelabai jauciu suveike...o gal ir nebuvo kam ten suveikti blink.gif kai nuvaziavau i priimamaji, manes paklause ar klimute pasistaciau namie, pasakiau kad taip bet jin nesuveike, sako nieko tokio, bet patys klizmos jau nebestate...o ant stalo tai net nzn ar pridariau ko ar ne blush2.gif , nepajutau ax.gif ir jei buciau padarius, maziausiai man tai butu rupeje, nes tuo momentu apie nieka nebeiseina ir galvoti...be to daktarai gi visko yra mate, ir i tai jie manau jokio demesio nebekreipia mirksiukas.gif
Papildyta:
siule daktare po gimdymo pasistatyti klizmute, kad lengviau i toleta butu nueiti, bet man tos klizmutes nera malonus dalykas, tai nusprendziau be ju nueiti i tole....ir pavyko mirksiukas.gif nors laaaaabai bijojau, nes buvau siuta, ir laaabai bijojau kad isnaujo neplysciau nes darkart siuvimo nebeistverciau doh.gif
Atsakyti
buvau ir as nusivezusi i GN tas klizmutes bigsmile.gif bet kai pasakiau savo dakatarei kad galvoju kad reiketu pasidaryti klizmute tai daktare pasake kad neverta jos daryti g.gif tad paklausiau thumbup.gif ir tikrai manau kad kazka padariau gimdant bet man jau tas neberupejo per tuos skausmus o ir gydytojams tai atrodo naturalu ir normalu tongue.gif kaip mano gydytoja pasake jai dar geriau kad nedariau tos klizmutes, nes sako kad matosi ar gimdyve stumia gerai g.gif
Atsakyti
as buvau nusivezusi mikroklizmute, bet priimamajame pasake, kad efektyviau bus jei suleis ju klizma, tai as nesipriesinau.na, ju klizma tikrai nemaza pasitaike,tai tulike praleidau nemazai laiko nors ir saremiai kankino tuo metu.o savo sunaudojau namie grizusi, nes viduriu uzkietejimas buvo, taciau ji is tiesu man neveike smile.gif
Atsakyti
o manęs nuvažiavus į priimamą net nepaklausė. Tik žiūriu jau ruošia kažką blink.gif Tą klizmavimo aparatą pirmą kartą mačiau:bijau . Kažkaip supratau kas tai ir pasisiūliau pati pasidaryti atsivežtą klizmutę, bet neleido. Sakė, kad jų kur kas geresnė. Na tai ir nesipriešinau. Bet po gimdymo, po siuvimo tai sunaudojau dvi blush-anim-cl.gif . Man tai labai padėjo, nes baisiai bijojau, kad siūlės nesutrūktų. Tad manau pora klizmučių nepakenktų įsimesti, jas gi parduoda ir vienetais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbail: 07 sausio 2008 - 11:33
aš nusipirkau dvi...jeigu spėsiu kai užeis sąrėmiai, tai pasidarysiu, jeigu ne, tada liks po gimdymo jeigu prireiks. Kai buvau paskaitėlėse akušerės sakė, kad jau neebdaro tų klizmų, kadangi leliukas lįsdamas užspaudžia išeinamąją angą ir vistiek apsikakojam ar būna padaryta klizma ar ne, tai yra normalus dalykas ir jos visiskai natūraliai tai priima, sako gimdyvė net nejaučia, kad kažkiek pakakoja, jos iš karto nuvalo....sakė mažiausiai apie tai galvokit. Apsidraudimui nusipirkau, bet nemanau, kad čia turim ko gėdytis...turim susikoncentruoti ties pačiu stūmimu, o ne galvoti kaip aš atrodau smile.gif
Atsakyti
Ligonineje pastatytos klizmos nepamirsiu niekada gyvenime doh.gif .Dabar man juokinga, bet tada atrode, kad zarnos lauk iseis, is tuliko neisejau ilgokai doh.gif
Atsakyti