Įkraunama...
Įkraunama...

Klizmutės

Abu kartus gimdžiau KMUK ir nei karto klizmutės nedarė... Pirmą kartą įvyko avarija doh.gif , antrą pagimdžiau be avarijų tongue.gif
Atsakyti
O siaube, kaip as cia prisigasdinau doh.gif man nuo vaikystes viduriai uzkieteje, netgi zarna issipletus jau, tai manau tikrai bus problemu unsure.gif viduriai visada pilni, kai daktarai paziuri visada papriekaistauja... pries gimdyma savaite bandysiu maitintis slyvomis, kriausemis, obuoliais, sriubomis zodziu lengvesniu maistu, nes problemos tikrai bus doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 03 12, 13:47-->
QUOTE(Mazyle smile.gif @ 2010 03 12, 13:47)
O siaube, kaip as cia prisigasdinau  doh.gif  man nuo vaikystes viduriai uzkieteje, netgi zarna issipletus jau, tai manau tikrai bus problemu unsure.gif  viduriai visada pilni, kai daktarai paziuri visada papriekaistauja... pries gimdyma savaite bandysiu maitintis slyvomis, kriausemis, obuoliais, sriubomis zodziu lengvesniu maistu, nes problemos tikrai bus doh.gif

Nebijok, kai gimdai, pries viska dazniausiai ir taip paleidzia.
Atsakyti
QUOTE(čiaudanti bitė @ 2010 03 12, 14:16)
Abu kartus gimdžiau KMUK ir nei karto klizmutės nedarė... Pirmą kartą įvyko avarija doh.gif , antrą pagimdžiau be avarijų tongue.gif

Tai teks namie pasidaryt ,kad nebutu man kokiu avariju. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 03 12, 16:23)

As laaabai tikiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 03 12, 14:23)

O man nepaleido nei prieš vieną gimdymą schmoll.gif čia tikriausiai kaip kam ax.gif
Atsakyti
Kai pirma vaika gimdziau tai ACIU DIEVUI niekas net nepasiule, bet viskas buvo svariai, dabar irgi tikrai asisakysiu, geriau as badausiu paskutines savaites, nes bijau tos klizmos labiu nei gimdymo doh.gif
Atsakyti
Dar norejau paklausti ,o ta mikrolax klyzmute veiksminga? nes tokia mazyte atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(čiaudanti bitė @ 2010 03 12, 20:43)
O man nepaleido nei prieš vieną gimdymą schmoll.gif čia tikriausiai kaip kam ax.gif

turbut ne nepastebejai, nes paleidzia jau gimdant, ir gali i tualeta nueiti pati, jei leidzia.
Atsakyti
as labai bijojau klizmos pries gimdyma,bet man niekas nesiule schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(braaskytea @ 2010 03 13, 12:29)
Dar norejau paklausti ,o ta mikrolax klyzmute veiksminga? nes tokia mazyte atrodo  blush2.gif

Veiksminga, aš naudodavau kas kart kai gulėdavau ligoninėj, nes kažkaip vos paguldo į ligoninę, tai man ten lyg "užsiriša". Ir nesvarbu, kad mažytė, bet kai reikia pagelbėja mirksiukas.gif
Atsakyti
abu kartus pasiule ir as sutikau cia 2-oji lig.nors labai bijojau blush2.gif bet tikrai nesigailiu pati paskui ramiau jautiesi kai nereikia i toleta lakstyti thumbup.gif kai gimdysiu trecia tai jei nepasiulis tai pati paprasysiu,nors tai ir labai nemaloni procedura doh.gif
Atsakyti