Įkraunama...
Įkraunama...

Klizmutės

QUOTE(Katukė @ 2010 03 30, 16:35)
Kai atvažiavau gimdyti dukrytę manęs paklausė ar reikia klizmos, atsakiau :"būtinai" smile.gif keistai į mane pažiūrėjo akušerė kažkodėl  g.gif
Labai džiaugiuosi, kad pasidariau, nes būčiau tokiam kvapelyje gimdžius  rolleyes.gif Nuo stūmimo net tiesioji žarna išsivertė, atgal ją turėjo sukišti, tai tikrai apsi.... būčiau  unsure.gif

as labai atsiprasau... kaip tai net tieisoji zarna issiverte ir atgal ja reikej sukisti... dar ir tokiu bajeriu buna, kaip tai, as dar karta persiprasau, ka jis is ten islindo....? blink.gif
Atsakyti
Kadangi veiksmas prasidejo velai vakare, tai jua buvau namuose issik... kai nuvaziavau i ligonine ir paklausiau ar reikia ka nors daryti siuo klausimu, tai liepe nesijaudinti - viskas yra naturalu... biggrin.gif Taciau matyt man pakako to karto namuose, nes i tualeta rimtam reikalui uzsimaniau tik sekancios dienos vakare...
Atsakyti
QUOTE(Katukė @ 2010 03 30, 15:35)
Nuo stūmimo net tiesioji žarna išsivertė, atgal ją turėjo sukišti,

eiktusau, vargšė
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 07, 19:56)
as labai atsiprasau.

nu būna. gi hemorojus.
aš už klizmas. apsivaryt iki ausų nesinori rolleyes.gif
Atsakyti
Su pirmaja klizmos negavau, nors ir pati prasiau. Dabar ruosiuosi daryti namie, tik man ydomu ar vienai galima tokia procedura pasidaryti?
Atsakyti
buvau nusipirkus klizmuciu ir veziausi i ligonine, taciau nereikejo. Kai prasidejo saremiai visai ne galvoje buvo, kad dar darytis klyzma. Nuvaziavus i ligonine padare ir labai dziaugiuosi, nes po gimdymo tris paras nereikejo sukti galvos kaip eiti i wc tustintis. Taciau jau po gimdymo valgiau dziovintas slyvas mirkytas karstam vandenyje, virtus burokeliu su aliejumi, tai labai padejo. Siaip maitinant, jei sukieteja viduriai reikia stengtis viska valgyti su aliejumi ,jis naturaliai ir labai gerai padeda.
Rekomenduociau virtus burokelius su aliejumi prie mesytes pasidaryti ,nes tada ir kraujas greiciau atsistato ir viduriai susitvarko. O klizmute reiktu bent viena nusipirkti, jei vis delto nepadetu ,kad turet po ranka ir nesukti galvos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano prasymu padare sifonine klizma, kuri neprilygsta klizmutem Microlaxo tipo, man net nebuvo klausimo daryt ar ne smile.gif
tik apsikakot vis tiek nesugebeciau, nes prireike extra CP lotuliukas.gif
Atsakyti
Gimdziau Airijoje. Nedare jokios klizmos, as ir neprasiau.. Nieko negrazaus ir neatsitiko blush2.gif
Atsakyti
Gimdziau KMUK, tai klizmos nedare... Beto jau ir gimdymo palata atlekem su 10cm atsidarymu... biggrin.gif
Po gimdymo paklausiau ar daro, tai sake, kad ja nebe, nes viskas yra naturalu ir nereikia cia nieko daugiau... Sake, kad kartais, jei moteris nespedavo issitustinti po klizmos - rezultatas budavo daaaaag blogesnis, nei kad butu be klizmos... blush2.gif
Atsakyti
Mano drauge neseniai VGN gimde tai nedare, nors jinai ir prase, sake kad cia atgyvena ir dabar jau nedaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxsxx @ 2010 05 15, 19:55)
Gimdziau KMUK, tai klizmos nedare... Beto jau ir gimdymo palata atlekem su 10cm atsidarymu...  biggrin.gif
Po gimdymo paklausiau ar daro, tai sake, kad ja nebe, nes viskas yra naturalu ir nereikia cia nieko daugiau... Sake, kad kartais, jei moteris nespedavo issitustinti po klizmos - rezultatas budavo daaaaag blogesnis, nei kad butu be klizmos...  blush2.gif

drinks_cheers.gif ta pati mums akusere pasake. Ji sako, kad joms zymiai lengviau koki kieta nuvalyti, negu po tos klizmos skyscius.....Jei nedarete klizmos, tai ir nezinote, kad kartais ir po pusvalandzio ir po valandos skysciai isbega....O siaip organizmas dazniausiai per saremius speja viska pasalinti smile.gif tai del tokiu dalyku nereikia pergyventi. Ko tik tos akuseres nemato smile.gif
Atsakyti
Pirmą gimdžiau su klizma ir tiesą pasakius nežinau, ar per gimdymą bėbėgo dar kokie skysčiai ar ne. Dabar bijau, kad gal teks gimdyti be klizmos, kad jau nebedaro, ir visai to nenoriu schmoll.gif . Kažkaip ramiau susitvarkius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 05 29, 16:27)
Pirmą gimdžiau su klizma ir tiesą pasakius nežinau, ar per gimdymą bėbėgo dar kokie skysčiai ar ne. Dabar bijau, kad gal teks gimdyti be klizmos, kad jau nebedaro, ir visai to nenoriu schmoll.gif . Kažkaip ramiau susitvarkius smile.gif

Manau, kai gimdai negalvoji apie tai ar pasidarei klizma ar ne ir ar nutiks kas nors smile.gif Mano manymu tai naturalus dalykas, prie kurio gydytojai yra priprate. Kodel nebijome, kad is tos vietos skysciai gimdymo metu bega. Gal tai slapimas? smile.gif Jei jau taip bijote, tai galite pati Microlaks klizma namuose pasidaryti smile.gif
Atsakyti