Įkraunama...
Įkraunama...

Klizmutės

QUOTE(nep @ 2010 03 13, 11:51)
turbut ne nepastebejai, nes paleidzia jau gimdant, ir gali i tualeta nueiti pati, jei leidzia.

g.gif tai, kad pastebėjau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milija99 @ 2009 06 27, 19:49)
Klizmu ligonineje tikrai niekas nebestato, taigi nebera ir ko bijoti. Yra vaistinese pirkti greito veikimo klizmuciu, pav. Microlax. As ju pora irgi isigijau. Nors pirmas gimdymas, bet manau, pajutus pirmuosius saremius, spesiu tikrai panaudoti dar namuose ir sitaip susitvarkyti. O zarnyno tai tikrai tuscio norisi - maziau problemu ir nepatogumu. rolleyes.gif

O jai paparsyti,kad ligonineje padarytu?tai gal padarys? smile.gif bo kai viskas man prasides manau ne iki klizmu,o be to gyvenime jos neturejus thumbup.gif
Atsakyti
pries 11 metu state klizma ir net neklause nieko doh.gif o su maziuku neteko to malonumo aptureti rolleyes.gif
Atsakyti
Man AK pasakė, kad jei turiu Mikrolax galiu pasistatyti. Na bet man ji nieko nepadėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pries einant i gimdykla, dave kazka, labai gerai sakyciau ax.gif
Atsakyti
o idomu, ar sudetinga ta mikrolax klizmute naudotis? per kiek laiko suveikia?
Atsakyti
man state, taciau net ir pavaiksciojus i tualeta man rodesi kad apsidirbau, nors kaip ten buvo nezinau, man ir vandenys ir kraujai bego, tik jau nebesupratau is kur... blink.gif
klizmutes darymas pries gimdyma man labai pagelbejo, kai pagimdziau... nebuvo kankyniu nueiti i tualeta tongue.gif
Atsakyti
man neprireike jokiu klizmuciu. Su pirmaja klizmavo pries gimdyma, o su antraja su saremiais ir pilva raizyt pradejo.. Zarnynas issivale naturaliai..
Atsakyti
turejau klizmuciu nusipirkus, bet ju taip ir nepanaudojau. Prasidejus saremiams man ir taip isinorejau i vc ir greit padariau ir daug...kazkaip tada nebeliko baimes kad prisidarysiu ant gimdymo stalo..ir nepadariau nieko...po gimdymo norejau jau darytis ta klizmute, nes labai bijojau eiti i vc, bet kazkaip vis stumiau stumiau tam procesui laika...ir pavyko penkta diena naturaliai padaryti smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Aš tikrai patarčiau važiuojant į ligoninę gimdyti turėti su savimi klizmutę. Tiesa, aš jos neturėjau, bet įsigijau vietoje mirksiukas.gif Gimdant tikrai to nesugebėsi kontroliuoti blush2.gif
Dar yra skirtumas ar gimdymas vyksta natūraliu būdu, ar daromas cezario pjūvis. Akušerės aiškino, kad klizmutės skiriasi. Jei su savimi neturėsite klizmutės ir gydytojai apie tai nešnekės, butinai paprašykite, kad padarytų. Tokia mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
as irgi uz klizmutes, gimdymo metu bent jau viena beda is galvos iskrenta smile.gif o gal kas zinot ka daryt, va jau beveik 5 men po gimdymo o viduriai dar vis kieti, klizmuciu neprisistatysiu juk.... gal kas zinot koki produktai laisvina vidurius tik kad nepalaisvetu ir maziukui, nes dar pati maitinu... mastau.gif sad.gif
Atsakyti
Klizmutes pries gimdyma asmeniskai man buvo nepakeiciamas dalykas smile.gif ju deka ligonines klizmos neprireike...smile.gif kiek girdejau si procedura nera maloni smile.gif
Atsakyti