Įkraunama...
Įkraunama...

Klizmutės

Sveikos
Aš tikrai patarčiau važiuojant į ligoninę gimdyti turėti su savimi klizmutę. Tiesa, aš jos neturėjau, bet įsigijau vietoje mirksiukas.gif Gimdant tikrai to proceso nesugebėsi kontroliuoti blush2.gif
Dar yra skirtumas ar gimdymas vyksta natūraliu būdu, ar daromas cezario pjūvis. Akušerės aiškino, kad klizmutės skiriasi. Jei su savimi neturėsite klizmutės ir gydytojai apie tai nešnekės, būtinai paprašykite, kad padarytų. Tokia mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
Gimdžiau prieš metus VGN, tai paklausė ar norėsiu. Kadangi buvau savaitę pragulėjus patologiniam sk. ir nuo visų košių ir ligoninės maisto visi viduriai buvo užsikišę, tai man laaaaabai padėjo. Niu nežinau jei per gimdymą visą tą grožį išleidus būčiau blush2.gif
Atsakyti

Pasiule klizma pirmam gimdyme, sake greiciau procesas pajudes ax.gif , nieko baisaus, kad organizmas issivalo, manau i gera isejo, nes galiausiai prireike extra cezario, nezinau kaip butu jei po operacijos to reikalo butu prireike, taigi geriau apsidarausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justmoon @ 2010 03 24, 13:15)
Sveikos 
Aš tikrai patarčiau važiuojant į ligoninę gimdyti turėti su savimi klizmutę. Tiesa, aš jos neturėjau, bet įsigijau vietoje  mirksiukas.gif  Gimdant tikrai to proceso nesugebėsi kontroliuoti blush2.gif
Dar yra skirtumas ar gimdymas vyksta natūraliu būdu, ar daromas cezario pjūvis. Akušerės aiškino, kad klizmutės skiriasi. Jei su savimi neturėsite klizmutės ir gydytojai apie tai nešnekės, būtinai paprašykite, kad padarytų. Tokia mano nuomonė  ax.gif

Pritariu didis.gif
Atsakyti
pries metus gimdzieu trakuose, manes irgi neklause noriu, ar ne, padare ir ramu
kai gimdysiu antra noreciau irgi , kad padarytu smile.gif
Atsakyti
Aš irgi tik už, bet vat klizm ir sąrėmių kokteilis, tai žiaurus, gal kad pas mane jau buvo didelis atsidarymas, bet žiauriai saldu buvo.
Atsakyti
QUOTE(justmoon @ 2010 03 24, 13:15)
Gimdant tikrai to proceso nesugebėsi kontroliuoti  blush2.gif

drinks_cheers.gif
jei man nepasiūlys - prašysiuos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamytėEvelina: 29 kovo 2010 - 22:57
Kai atvažiavau gimdyti dukrytę manęs paklausė ar reikia klizmos, atsakiau :"būtinai" smile.gif keistai į mane pažiūrėjo akušerė kažkodėl g.gif
Labai džiaugiuosi, kad pasidariau, nes būčiau tokiam kvapelyje gimdžius rolleyes.gif Nuo stūmimo net tiesioji žarna išsivertė, atgal ją turėjo sukišti, tai tikrai apsi.... būčiau unsure.gif
Atsakyti
Matyt, jei jaučiate, kad kažkas žarnokuose dar yra, tai gal ir verta pasidaryti. Man tai dar namie per sąrėmius į tuliką labai varė, tai tikrai viską padariau, ką galėjau, o paskui jau liko tik gimdymo veikla. Klizmutės ir nesiūlė, ir nebuvo jokių nemalonumų iš ano galo smile.gif
Ale klaidą padariau, kad jau įtardama sąrėmius dar susigundžiau keksiuką suvalgyt. Tai teko išvemt.. (fui fui).
Atsakyti
man siule jau tada, kai kojos nelaike nuo saremiu skausmo. tada tik galva papurciau. neaps...au, taciau pasigailejau kad nepasidariau, nes kuri laika, kol protas visai neaptemo, ir netapo nusispjaut, labai bijojau aps... blush2.gif
Atsakyti
teko gimdyti Kaune,tai niekas net nesiule jokios klyzmos.Nors jau ir skatinamieji buvo ideti....Nuo 7ryto iki 9 vakaro...Tai per ta laika leido valgyti,aisku nereikia prisikirsti kaip medkirciui.Viskas buvo OK ir be klyzmos.Na o kai dare operacija,tai jau dare....
Atsakyti
klizmutės man nepadėjo, suveikė tik klizma biggrin.gif
Atsakyti