Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto gaminimas su Zepter

QUOTE(vestė21 @ 2009 10 30, 12:24)
ačiū. reikės savaitgalį išsikepti.

prasom, i sveikata 4u.gif
Atsakyti
kepiau kugelį, truputį prikepė keptuvės dugnas, bet visumoje skanus gavosi ir negalėjau patikėti, kad taip greitai iškepė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2009 11 02, 13:35)
kepiau kugelį, truputį prikepė keptuvės dugnas, bet visumoje skanus gavosi ir negalėjau patikėti, kad taip greitai iškepė schmoll.gif


tai kiek laiko kepė?
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 11 02, 13:52)
tai kiek laiko kepė?

nu nuo pat pradžiū uždėjus iki pastovėjimo išjungus ugnį apie valandą. Man keiščiausiai tai buvo, kad ugnį ant pačio mažiausio užstatai ir ten taip greit iškepa, o orkaitėje įjungi nemažą temperatūrą ir dar ilgiau kepa. Kiek energijos sutaupai thumbup.gif gal aš ir per ilgai pakepiau ir dėl to prikepė dugnas.
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2009 11 03, 18:00)
nu nuo pat pradžiū uždėjus iki pastovėjimo išjungus ugnį apie valandą. Man keiščiausiai tai buvo, kad ugnį ant pačio mažiausio užstatai ir ten taip greit iškepa, o orkaitėje įjungi nemažą temperatūrą ir dar ilgiau kepa. Kiek energijos sutaupai thumbup.gif  gal aš ir per ilgai pakepiau ir dėl to prikepė dugnas.


o kiek užkaitinote, kiek rodyklė pakilo
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 11 03, 17:11)
o kiek užkaitinote, kiek rodyklė pakilo

buvo pakilusi iki žalio lauko galo po to jau išjungiau ir po kokia dešit minučių vėl įjungiau ir pakepiau dar apie 10min. paskui išjungus dar pastovėjo apie 15min. Nu tiksliai laiko neskaičiavau rolleyes.gif
Atsakyti
Paskaitinėjau kelis puslapius atgal ir susidomėjau, o kugelį jūs kepėt ant plytelės viršaus ar orkaitėje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2009 11 04, 17:14)
Paskaitinėjau kelis puslapius atgal ir susidomėjau, o kugelį jūs kepėt ant plytelės viršaus ar orkaitėje?  g.gif

ant viršaus
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2009 11 04, 17:44)
ant viršaus



O apverčiat ar perkepa ir taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2009 11 05, 10:57)
O apverčiat ar perkepa ir taip?  4u.gif

versti nereikia iškepa labai gerai thumbup.gif dagtį tik uždengus visada laikyk ir tarkių perdaug į keptuvę nepripilk, nes kai pradeda kepti pro kraštus sunkiasi jei labai pilną pripili.
Atsakyti
Sveikos.Pirma karta tikrai prisvilinau kugeli.Nes laukiau kol pakils ikais.
Dabar jau ismokau .Pilu tarkius i neikaitinta keptuve ir kepu ant silpnos ugnies.Yra pora gudrybiu .Pirmoji tarkiai neturi buti labai skysti ir krakmolo nedaug jis svyla.Antra reikia dangti pastoviai kelnoti ir ranksluosciu ji isvalyti (nusausinti) is vidaus.Cia man pasake moteris kuri tuos puodus pardave.O trecia kad iskepta kugeli reikia palaikyti koki 20 min uzdengta poude kad nuo dugno atsoktu.Na man tai skaniai iskepa tik zinoma neisvaizdus ,bet dedu i lekste dugnu i virsu.Tiesa ragauju is vidurio su sakute kada tarkiai nebetraska tai ir kugelis iskepes,nes is spalvos nelabai ka suprasi.
na tai skanaus 4u.gif
Atsakyti
As tai visuomet ant pacios maziausios ugnies zepteryj gaminu ir per daug (pagal instrukcija) vandens pripilu. Bet visuomet laaabai skaniai viskas iseina. Visada isjungiu ugni, kai rodyklyte geltonos zonos pradzia pasiekia, ir niekada neatidarineju dangcio. Pagal kvapa orientuojuosi. Kai maistas iskepa ar isverda, ji uzuosti gali, tad tik tuomet atidengiu ir i lekste dedu biggrin.gif
Atsakyti