Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto gaminimas su Zepter

QUOTE(Magira @ 2009 11 06, 23:34)
Sveikos.Pirma karta tikrai prisvilinau kugeli.Nes laukiau kol pakils ikais.
Dabar jau ismokau .Pilu tarkius i neikaitinta keptuve ir kepu ant silpnos ugnies.Yra pora gudrybiu .Pirmoji tarkiai neturi buti labai skysti ir krakmolo nedaug jis svyla.Antra reikia dangti pastoviai kelnoti ir ranksluosciu ji isvalyti (nusausinti) is vidaus.Cia man pasake moteris kuri tuos puodus pardave.O trecia kad iskepta kugeli reikia palaikyti koki 20 min uzdengta poude kad nuo dugno atsoktu.Na man tai skaniai iskepa tik zinoma neisvaizdus ,bet dedu i lekste dugnu i virsu.Tiesa ragauju is vidurio su sakute kada tarkiai nebetraska tai ir kugelis iskepes,nes is spalvos nelabai ka suprasi.
na tai skanaus 4u.gif

na o man konsultante sake, kad iskepus kugeli reikia padeti su visa keptuve ant apversto kombi dubenelio, tada greiciau atsoka. tik zinoma pati nesu kepus kugelio tai nezinau ar isties tai veikia. biggrin.gif
Atsakyti
vakar dariau šonkauliukus su kopūstais skaniai gavosi thumbup.gif sudėjau į keptuvę suprieskoniuotus šonkaulius o ant viršau kiek tilpo raugintus kopūstus. Viską sudėjau į šaltą keptuvę. Baigiant kept dar ant viršaus uždėjau pomidorų padažo.
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2009 11 10, 11:08)
vakar dariau šonkauliukus su kopūstais skaniai gavosi thumbup.gif sudėjau į keptuvę suprieskoniuotus šonkaulius o ant viršau kiek tilpo raugintus kopūstus. Viską sudėjau į šaltą keptuvę. Baigiant kept dar ant viršaus uždėjau pomidorų padažo.

As darau panasiai, tik sonkaulius dedu i ikaitinta keptuve arba puoda, kad jie apkeptu, po to dar morku, svogunu ir tada kopustus ir pilu truputi vandens ir aisku prieskoniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2009 11 10, 15:10)
As darau panasiai, tik sonkaulius dedu i ikaitinta keptuve arba puoda, kad jie apkeptu, po to dar morku, svogunu ir tada kopustus ir pilu truputi vandens ir aisku prieskoniai  thumbup.gif

Super, turbūt labai skanu. O kiek kaitinate?
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 11 10, 13:17)
Super, turbūt labai skanu. O kiek kaitinate?

Kaip ir kiekviena karta jeigu ka nors noriu apkepti kaitinu kol po keptuve laksto vandens rutuliukas smile.gif Ir visada tam paciam inde kepu morkytes ar svogunus.Anksciau kol situ indu neturejau tai zaidimas ilgesnis budavo biggrin.gif
O siandien vyrui pusryciam iskepiau kiausiniene.Sake pati skaniausia pasaulyje blush2.gif Nu piz...c kaip skanu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2009 11 10, 15:28)
Kaip ir kiekviena karta jeigu ka nors noriu  apkepti kaitinu kol po keptuve laksto vandens rutuliukas  smile.gif Ir visada tam paciam inde kepu morkytes ar svogunus.Anksciau kol situ indu neturejau tai zaidimas ilgesnis budavo  biggrin.gif
O siandien vyrui pusryciam iskepiau kiausiniene.Sake pati skaniausia pasaulyje  blush2.gif Nu piz...c kaip skanu  lotuliukas.gif

Kiaušinienės dar nebandžiau, reikės pabandyti tik va nežinau kaip ir bijau, blush2.gif
O šonkauliukus kai kepat su kopūstais apkepus dangtį uždengiat apketus kauliukus ir kiek tada dar pakaitinate?
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 11 10, 13:48)
Kiaušinienės dar nebandžiau, reikės pabandyti tik va nežinau kaip ir bijau, blush2.gif
O šonkauliukus kai  kepat su kopūstais apkepus dangtį uždengiat apketus kauliukus ir kiek tada dar pakaitinate?

Pabandykit tikrai labai skanu essen.gif Darau labai ivairiai, esu kazkur rasiusi.Na o siandien dariau taip
Truputi pakaitnau keptuve, idejau sviestuko ir sudejau supjaustytus svogunus.Pakepinau truputi ir sudejau plonai supjaustytus pievagrybius, tada uzdengus pakepinau ant pacios silpniausios ugnies.Suplakiau 4 kiausinius su prieskoniais ir uzpyliau.Vel uzdengiau.prisipjausciau alyvuogiu ir ant tu kiausiniu sudejau.Vel uzdengiau smile.gif Tada susitarkavau suri ir ant virsaus uzdejau. Kai sonai buvo iskepe o vidurys dar nelabai tai i krasciuka truputi karsto vandens ipyliau, uzdejau krapu ir pipiriuku.Pora min ir isjungiau.Gavosi lyg pica lyg apkepas, nu tikrai labai skanu ax.gif
Pribegdama per kelis kartus rasiau tai gal nelabai vykusiai aprasiau, bet tikuosi suprasit blush2.gif
O sonkaulius pakepinu atidengus, tada sudedu morkas ir svogunus, jeigu noris kartais ipilu slakeli aliejaus ir tada uzdengus patroskinu kelias min.Po to kopustus sudedu ir jau verdu uzdengus.
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2009 11 10, 16:49)
Pabandykit tikrai labai skanu  essen.gif Darau labai ivairiai, esu kazkur rasiusi.Na o siandien dariau taip
Truputi pakaitnau keptuve, idejau sviestuko ir sudejau supjaustytus svogunus.Pakepinau truputi ir sudejau plonai supjaustytus pievagrybius, tada uzdengus pakepinau ant pacios silpniausios ugnies.Suplakiau 4 kiausinius su prieskoniais ir uzpyliau.Vel uzdengiau.prisipjausciau alyvuogiu ir ant tu kiausiniu sudejau.Vel uzdengiau  smile.gif Tada susitarkavau suri ir ant virsaus uzdejau. Kai sonai buvo iskepe o vidurys dar nelabai tai i krasciuka truputi karsto vandens ipyliau, uzdejau krapu ir pipiriuku.Pora min ir isjungiau.Gavosi lyg pica lyg apkepas, nu tikrai labai skanu  ax.gif
Pribegdama per kelis kartus rasiau tai gal nelabai vykusiai aprasiau, bet tikuosi suprasit  blush2.gif
O sonkaulius pakepinu atidengus, tada sudedu morkas ir svogunus, jeigu noris kartais ipilu slakeli aliejaus ir tada uzdengus patroskinu kelias min.Po to kopustus sudedu ir jau verdu uzdengus.

Ačiū bandysiu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes o kopustai sviezi ar rauginti?
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 11 10, 17:54)
Sveikutes o kopustai sviezi ar rauginti?

Rauginti smile.gif Bet gali buti ir sviezi, skonio reikalas ax.gif Tada viskas dar trumpiau smile.gif
Atsakyti
Maistas siuose puodose super gaunasi, man tai patinka sriubas juose virti. greita ir patogu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asdova @ 2009 11 11, 08:32)
Maistas siuose puodose super gaunasi, man tai patinka sriubas juose virti. greita ir patogu! thumbup.gif
O kas nepatogaus paprastuose puoduose, verdant sriubas biggrin.gif
Atsakyti