QUOTE(Miledi.N @ 2009 01 29, 16:51)
Gal gali iškart receptėlį įmesti, kad nereikėtų visos temos skaityt
Manau, kad kalba buvo apie si troskinuka

Aisku jy dar galima patobulint arba ideti darzoviu savo nuoziura.Man vistiena arba patiekalai su vistiena visada skaniai gaunasi
Sveikos Zepterietės
Vakar dariau "Vištienos troškinį" su Zepter keptuve, nors visa tai galima ir puode pasidaryti:
Įkaitinau keptuvę, sudėjau susmulkintus vištienos 2 ketvirčius (aš tik nulupau odą ir riebalus nupjoviau, kad būtų kuo mažiau cholesterolio), uždėjau dangtį, pakepinau gal 2 min., tada apverčiau ir sudėjau daržoves: 1 morką supjausčiau rieklėmis, susmulkinau 0,5 svogūnų kubeliai, sudėjau žalią 0,5 žiedinio kopūsto, šaldytų brokolių, supjaustytą česnako skiltelę ir įpyliau apie 200 ml vadens su ištirpintu vištienos sultinio kubeliu (vandens galima pilti mažiau, ką aš padarysiu kt. kartą), įdėjau savo mėgstamų priekonių (čia jau jūsų visų plati fantazija, ką mėgstate) ir troškinau ant pačios mažiausios ugnies iki žalio laukelio vidurio (na gal pridėjau kokias 5 minutes) Prieš išjungiant įpyliau grietinės - 2 šaukštus (skaniau gal būtų su grietinėle...) ir viskas, palaikiau gal kokią 20 min. išjungus viryklę ir neatidengus dangčio. Na mano šeimynai labai patiko, labai lengva ir skani vakarienė
(Receptas iš žurnalo "Mano namai" 2009m. sausio mėn. tik aš troškinau pagal ZEPTER rekomendacojas