Įkraunama...
Įkraunama...

Gal pas mane gyvena bildukas?

ka manot.. g.gif
kambaryje kas kazkiek laiko sedint prie kompiuterio ir ne tik, prie spintos kazkur toks garsas , kurio anksciau nepastebedavau : tiuuu tiuuuuuuuuuuuuuuuuu tiuu ... (tiksliau ttt ten nera.. nzn kaip ta garsa parasyt sad.gif )tas vidurinis tiuuuu ilgesnis visad, noriu vis irasyti bet kaip pagaut.. .. g.gif
nesenai garsas kartojasi kas kazkiek laiko kiek jam norisi, mama sako gal nuo saldytuvo.. g.gif
bet atvaziave pas tevus i nama , ogi ausys stacios tas garsas su mumis ... ohmy.gif
sako mama kad jo niekad ten nebudavo .. scare.gif
Papildyta:
su tuo garsu mes draugaujam gal jau 2 metai
Atsakyti
Pas mus jokių garsų nesigirdi, bet jaučiasi, labai ryškiai jaučiasi kažkas..
ir nepamenu nuo kada, bet gal po vieno giminaičio ligos ir mirties...
Atsakyti
O aš ką tik iš buvusio KGB pastato, ten atrodo dabar genocido muziejus ar kažkaip panašiai g.gif Tai kol apėjau ekspoziciją tikrąja ta žodžio prasme apsirgau: skrandis sustojo, galva įsiskaudėjo, o savijauta tai tokia lyg 10 kilometrų kas būtų ristele pravaręs doh.gif Nu dar niekad man nebuvo taip slogu kaip tame pastate doh.gif Jeigu ne svečiai, kurie norėjo apžiūrėti viską, tai vos tik įėjus būčiau apsisukus ir išėjus doh.gif Gal čia susijaudinimas toks g.gif Nu vos nežliumbiau žiūrėdama į tuos visus vargšų žmonių rankdarbiukus, drabužėlius ir nuotraukas verysad.gif
Atsakyti

Aš panašiai pasijuntu mokyklose, ligoninėse, bažnyčiose, ten kur masinių kapaviečių vietos.. tas slogumas, kančia, tų žmonių mintys , troškimai, kančios tiesiog įsigėrusios į sienas, apėmusios tas vietas.

Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 12 07, 16:35)
O aš ką tik iš buvusio KGB pastato, ten atrodo dabar genocido muziejus ar kažkaip panašiai  g.gif Tai kol apėjau ekspoziciją tikrąja ta žodžio prasme apsirgau: skrandis sustojo, galva įsiskaudėjo, o savijauta tai tokia lyg 10 kilometrų kas būtų ristele pravaręs  doh.gif Nu dar niekad man nebuvo taip slogu kaip tame pastate  doh.gif Jeigu ne svečiai, kurie norėjo apžiūrėti viską, tai vos tik įėjus būčiau apsisukus ir išėjus  doh.gif Gal čia susijaudinimas toks  g.gif Nu vos nežliumbiau žiūrėdama į tuos visus vargšų žmonių rankdarbiukus, drabužėlius ir nuotraukas  verysad.gif

Tu labai jautri. Užsiimi kokiomis nors praktikomis (meditacijomis ir pan.)?
Aš pati tik ne per seniausiai šventose vietose pajutau vibracijas. Ankščiau tikrai nejutau, arba nekreipiau į tai dėmesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuzele @ 2007 12 05, 22:26)
o, gerai tau... O aš namie nejaukiai jaučiuos.. kažkas panašaus į energetinį puolimą... Ką manote?

Tu su juo pamėgink pasikalbėt gražiai.arba meduoliuku kokiu pavaišink.O gal jis ant tavęs pyksta?Tai tada tikrai padėtų kokis gražus pokalbis"prie arbatėlės" thumbup.gif pas mus tai jokių ennergetinių puolimų nebūna ax.gif tik mūsų bildukas labai mėgsta šuniuką pagąsdinti o šiaip tai gana drovus doh.gif .O vakar paišdykavo kaip niekad thumbup.gif (Biškį subariau):Name pas mus yra žirklės,o jis atvažiavo kartu su mum į namą blush2.gif kai egidijus prijungė laidą vakar ryte prie kompo,o žirklės stovėjo kolidoriuje prie telefono (į kurį jungioasi internetas)ir dar šalia vienas pelės ir kompo kontakto laidas.Tai jis paėmęs žirkles ČIAUKŠT! ir nėra laido doh.gif reikėjo į parduotuvę važiuot mano broliui kad laidą naują nupirkt.

Tai sakiau prisiždykavo jau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 12 07, 16:35)
O aš ką tik iš buvusio KGB pastato, ten atrodo dabar genocido muziejus ar kažkaip panašiai  g.gif Tai kol apėjau ekspoziciją tikrąja ta žodžio prasme apsirgau: skrandis sustojo, galva įsiskaudėjo, o savijauta tai tokia lyg 10 kilometrų kas būtų ristele pravaręs  doh.gif Nu dar niekad man nebuvo taip slogu kaip tame pastate  doh.gif Jeigu ne svečiai, kurie norėjo apžiūrėti viską, tai vos tik įėjus būčiau apsisukus ir išėjus  doh.gif Gal čia susijaudinimas toks  g.gif Nu vos nežliumbiau žiūrėdama į tuos visus vargšų žmonių rankdarbiukus, drabužėlius ir nuotraukas  verysad.gif

IX forte labai sunki atmosfera, pirmą sykį buvau vaikas, antrą sykį- prieš kokius 10 metų, po to sykio viskas, daugiau ten kojos nekelsiu, ir nėjau trečią sykį, šeimyną ėjo, o aš automobily laukiau.Tiek skausmo vienoj vietoj dar nebuvau patyrus
Atsakyti
Tu matai... ko tik neb8na blink.gif
Atsakyti
Man ką tik iškilo klausimas, ar intensyvūs emociniai išgyvenimai gali sukelti kažką panašaus namie?
o didelė netvarka namie ir daug seno nereikalingo šlamšto pritraukia žemąsias energijas ir irgi gali kažką reikšti?
o jei dar jaučiama ryški priešprieša tarp namie gyvenančių giminių?
Atsakyti
O man teko gyventi na kaip kotedziukai ten budavo, tai vis girdedavosi uz sienos balsai, tai kazkas kad vis suktels i rozete. Ir is pradziu galvojom, kad cia kaimyne uz sienos linksminasi mus gasdinama, bet po to pasirode, kad tas butas tuscias budavo, niekas jame negyveno... Po to nebkreipdavom demesio smile.gif
Atsakyti
Neradau mobilaus, tai pasakiau, kad kūčių vakarą paliksiu bildukui miežių ant spintos, su sąlyga, jei atsiras mano mobilus iki vakaro.
Po kurio laiko spėkit ką užtikau vibruojant kažką kambary po stalu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuzele @ 2007 12 21, 20:19)
Neradau mobilaus, tai pasakiau, kad kūčių vakarą paliksiu bildukui miežių ant spintos, su sąlyga, jei atsiras mano mobilus iki vakaro.
Po kurio laiko spėkit ką užtikau vibruojant kažką kambary po stalu.  mirksiukas.gif

O tai neimanoma buvo paciai paskambinti telefonu ir išgirsti kur jis vibruoja?
Atsakyti