Tai gerai jei jis su gerais ketinimais tas bildukas,o jei ne...O jei jis piktas...Arba reaguoja pagal žmonių nuotaikas...Manyčiau reiktų užsiimt tokiais padarėliais,juk nelabai malonu kai kažkas sukiojasi aplink,o jei dar ir į užpakalį gnaibo...
QUOTE(Jolanta1971 @ 2008 02 19, 13:12)
Tai gerai jei jis su gerais ketinimais tas bildukas,o jei ne...O jei jis piktas...Arba reaguoja pagal žmonių nuotaikas...Manyčiau reiktų užsiimt tokiais padarėliais,juk nelabai malonu kai kažkas sukiojasi aplink,o jei dar ir į užpakalį gnaibo...
Oj dėl to gnaibymo, tai žinokit beveik išsiaiškinau

Stovėjau prieš kelias savaites eilėje prie bankomato. Antakalnyje, prie Šilo tilto yra VB ir šalia bankomatas. Stoviu, laukiu kol moteriškė pasiims pinigėlius. Ateina vyriškis ir atsistoja šalia ir vėl jaučiu, kad prisiglaudė

QUOTE(faustina @ 2008 02 19, 13:04)
Neteko susidurt su bilduku,o ir nenoriu
Kazin galvoju kodel tiek daug zmoniu netiki kad tai egzistuoja? 

gal del to kad is vis daug zmoniu ''niekuo netiki''...

QUOTE(JustinaV @ 2008 02 19, 19:32)
Gal del to, jog arba suvokia kaip ir kodel viskas yra is tikruju, arba bentjau nebando sau nesuprantamu reiskiniu aiskinti savo beribe fantazija, suvokia, jog gamtos procesai yra ivairialypiai ir suvokiami turint tik didziuli ziniu bagaza, suvokiami nebutinai tik mums iprasta vizualia forma ir t.t.

Galbut del to, jog vis daugiau zmoniu supranta, kad tikejimas yra skirtas musu psichologiniam konfortui - vadinamajai sielai, dvasiniai busenai, o ne praktiniam reiskiniu aiskinimui

QUOTE(Satina @ 2006 09 20, 20:23)
Sveiki,
Ką tik pats išsijungė mano televizorius, nors prie distancinio niekas nesilietė gal 10 min
Tad nusprendžiau pasidalyti įspūdžiais, gal atrasiu likimo draugų 
Buvau jau pripratus, kad išjungus televizorių distancinio pultelio pagalba, retsykiais jis pats įsijungdavo. Maniau, gal kas "blogai su kontaktais" (čia brolio žodžiais). Šiandieninį savarankišką išsijungimą jis paaiškino: "turbut kas nors nustatė sleep timer". Tik kad niekas nenustatinėjo. O kai du kartus vieną vakarą pats įsijungė kompiuteris, šito jau niekas negalėjo paaiškint. Visai nebaisu, tik įdomu, kas čia gali būt. Ar aš čia jau tokia visai technikos neišmanytoja ir čia elementarūs reiškiniai?
Ką tik pats išsijungė mano televizorius, nors prie distancinio niekas nesilietė gal 10 min

Buvau jau pripratus, kad išjungus televizorių distancinio pultelio pagalba, retsykiais jis pats įsijungdavo. Maniau, gal kas "blogai su kontaktais" (čia brolio žodžiais). Šiandieninį savarankišką išsijungimą jis paaiškino: "turbut kas nors nustatė sleep timer". Tik kad niekas nenustatinėjo. O kai du kartus vieną vakarą pats įsijungė kompiuteris, šito jau niekas negalėjo paaiškint. Visai nebaisu, tik įdomu, kas čia gali būt. Ar aš čia jau tokia visai technikos neišmanytoja ir čia elementarūs reiškiniai?
besijaudink čia tikriausiai su elektra kažkas nes pas mane dažnai telikas išsijungia

Pažįstamui irgi kompas išsijunginėdavo, kada norėdavo. Įsijungdavo irgi kartais neprašytas, kalti buvo išsipūtę kondensatoriai, o gal ir dar kažkas.
Tik nereikia jau technikos kvailiojimų bildukais aiškinti, na, o kai pradeda daiktai skraidyti, tai jau net ir aš nebeturiu ko pridurt. Reiktų tyrimo. : D
Tik nereikia jau technikos kvailiojimų bildukais aiškinti, na, o kai pradeda daiktai skraidyti, tai jau net ir aš nebeturiu ko pridurt. Reiktų tyrimo. : D
Na o kaip paaiškinti tokį įvykį moksliškai: aš viena namuose, nueinu į virtuvę, darau valgyti, kad neitų dūmai ir kvapai visokie į kitus kambarius uždarau duris būdama virtuvėj. Na pasidarau valgyti, pavalgau, noriu išeiti, o negaliu. Žiūriu durys iš vidaus užrakintos (o duryse tokios rankenos apvalios, ir norint duris užrakinti, reikia pasukti tą pypsiuką) jos kitaip užsitrenti ir užsirakinti negali. Paaiškinkit man kaip pas mane pačios durys man būnant virtuvėje užsirakino? Aš pati jų tikrai nerakinau...
QUOTE(scorpioneeee @ 2008 03 19, 21:56)
Na o kaip paaiškinti tokį įvykį moksliškai: aš viena namuose, nueinu į virtuvę, darau valgyti, kad neitų dūmai ir kvapai visokie į kitus kambarius uždarau duris būdama virtuvėj. Na pasidarau valgyti, pavalgau, noriu išeiti, o negaliu. Žiūriu durys iš vidaus užrakintos (o duryse tokios rankenos apvalios, ir norint duris užrakinti, reikia pasukti tą pypsiuką) jos kitaip užsitrenti ir užsirakinti negali. Paaiškinkit man kaip pas mane pačios durys man būnant virtuvėje užsirakino? Aš pati jų tikrai nerakinau...

QUOTE(scorpioneeee @ 2008 03 19, 21:56)
Nezinau, gal neperskaiciau ko nors, bet idomu pasidare kaip isejai?

QUOTE(Melita. @ 2008 03 19, 23:51)
O argi ji rase,kad isejo?

Nu as ten su tom durim kurioj pusej jin buvo ir kurioj "uzrakintuvas"
susipainiojau

Na kaip išėjau, atsirakinau duris ir išejau, užrakintuvas buvo iš mano pusės, iš virtuvės, duris užrakinti galėjau aš vienintelė, bet aš to tikrai nedariau. Vienintelis būdas jas užrakinti (be to, kad iš vidaus, virtuvės) tai raktu iš kitos pusės, bet namie nieko nebuvo, o raktas kur tai gal jau 5 metus nemačiau, jei rimtai durys užstrigtų ir būčiau ne virtuvėj tektų laužti, nes kitaip neatidarysi, o užrakinta buvo iš vidaus, iš virtuvės pusės, kurioje aš vienintelė tebuvau... išeina durys pačios užsirakino, kol valgyti dariau...