labai įdomi tema

mano naminukas ar kažkas kitas pradėjo reikštis po kūčių. Kūčių vakarą palikau dalį vaišių ant stalo nakčiai, ir balsu pasakiau savąjam, tegul pagal tradiciją ir dvasios pasivaišina. Jis tik šyptelėjo, ai, galvoja, jai

Mes jau senokai su juo diskutojam ar yra dvasia, siela ir panšiom temom, jis viską bando paaiškinti moksliškai, taip pat ir naminukų temą, tiek durų darinėjimus, šviesos išsijunginėjimus, kompiuterio įsijungimą ar išsijungimą, bet kai išsijungė šaldiklis, iš rozetės "išlipo" šakutė, kur niekas negali prieiti, tai ilgai mąstė

ir po to neužtikrintai pareiškė, kad dėl vibracijos.

O aš žinau, kad tai niekaip neįmanoma, nėra ten tos vibracijos ir šakutė ilgiausia, čia taip naminukas, jam skeptikui, bando įrodyti, kad ne viską fizikiniais dėsniais paaiškinsi. Žinau, kad pas mus namuose kažkas dar gyvena be mūsų, bet lyg ir gerietis, labai taupo elektrą

, aš jam palieku kartais lėkštelėje kokį skanėstą (paskui po dienos ar poros dienų į maišelį - benamiams). Neužilgo po to, kai pradėjo reikštis naminukas, vyksta ir kitas labai įdomus dalykas, tai nuolatos pasikartojantys skaičiai

, bet čia jau kita tema
Galiu pasakyti, kad dar prieš porą metų buvau ateistinių pažiūrų, bet pagaliau įvykiai vienas po kito privertė praregėti, kad yra ne tik materialus pasaulis

.
Jei turi gerąjį naminuką, tai sugalvojus kraustytis į kitą vietą gyventi, neužmiršk pasivadinti jį sus savimi. Rusai turi tokį paprotį, išsikraustydami į kitus namus ištaria šiuos žodžius < Domovoi, domovoi pošly so mnoi > bet tik tuomet jei tikrai gyvenimas šiuose namuose buvo puikus. Žinoma čia tik prietaras, tačiau vaišes ant stalo taip pat palikai ne šiaip sau