Įkraunama...
Įkraunama...

Gal pas mane gyvena bildukas?

QUOTE(Selena7 @ 2009 05 11, 12:06)
Taigi jie nagli valgyti maisto materialaus dalyko , taip manau kad jie pasiima energija

Jie tikrai nagli,jei jau baladojasi ir ramybę trikdo.
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 03 20, 13:53)
as gyvenu prie pat 9-o forto, bet ten lankytis irgi  nemegstu.. Nieko labai as ten nejauciu,bet nakti praeit pro tas vietas nesirysciau..
Kai kraustemes ten gyvent ( 9-as fortas ant kalno o mes gyvenam pakalnej) vis masciau ar nebus blogos energijos musu name ir aplinkui,bet kazkaip jos nejauciu,
miegam puikiai,vieta labai patinka.. kazin tai reiskia,kad musu aplinka neuztersta?? kaip tai galima buitiskai patikrint??

Jei vieta itin kaip sakant uztersta,tai ir geles neaugtu,zmones nuolat sirgtu,nyktu ar butu nerviski ar kazkas "nesavo"...O buitiskai paprastas zmogus gali savo busta patikrinti pvz virgulemis smile.gif
Atsakyti
aš neturiu bilduko. ar mano namai užkeikti? unsure.gif
Atsakyti
[quote=adaptacijaa,2009 05 12, 00:14]
aš neturiu bilduko. ar mano namai užkeikti? unsure.gif
[/quo

Namai tikrai nėra užkeikti jei juose nesigirdi bilduko šėliojimo garsų, manau reikia džiaugtis, kad įmanoma ramiai gyventi
Atsakyti
Namai tikrai nėra užkeikti jei juose nesigirdi bilduko šėliojimo garsų, manau reikia džiaugtis, kad įmanoma ramiai gyventi

Manai pries tai parasyta klausimas buvo pa priklom biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gratira @ 2009 05 10, 23:31)
labai įdomi tema smile.gif mano naminukas ar kažkas kitas pradėjo reikštis po kūčių. Kūčių vakarą palikau dalį vaišių ant stalo nakčiai, ir balsu pasakiau savąjam, tegul pagal tradiciją ir dvasios pasivaišina. Jis tik šyptelėjo, ai, galvoja, jai fool.gif   Mes jau senokai su juo diskutojam ar yra dvasia, siela ir panšiom temom, jis viską bando paaiškinti moksliškai, taip pat ir naminukų temą, tiek durų darinėjimus, šviesos išsijunginėjimus, kompiuterio įsijungimą ar išsijungimą, bet kai išsijungė šaldiklis, iš rozetės "išlipo" šakutė, kur niekas negali prieiti, tai ilgai mąstė wacko.gif ir po to neužtikrintai pareiškė, kad dėl vibracijos.  schmoll.gif O aš žinau, kad tai niekaip neįmanoma, nėra ten tos vibracijos ir šakutė ilgiausia, čia taip naminukas, jam skeptikui, bando įrodyti, kad ne viską fizikiniais dėsniais paaiškinsi. Žinau, kad pas mus namuose kažkas dar gyvena be mūsų, bet lyg ir gerietis, labai taupo elektrą hihihi.gif, aš jam palieku kartais lėkštelėje kokį skanėstą (paskui po dienos ar poros dienų į maišelį - benamiams). Neužilgo po to, kai pradėjo reikštis naminukas, vyksta ir kitas labai įdomus dalykas, tai nuolatos pasikartojantys skaičiai bigsmile.gif , bet čia jau kita tema ax.gif 
Galiu pasakyti, kad dar prieš porą metų buvau ateistinių pažiūrų, bet pagaliau įvykiai vienas po kito privertė praregėti, kad yra ne tik materialus pasaulis  thumbup.gif .

Jei turi gerąjį naminuką, tai sugalvojus kraustytis į kitą vietą gyventi, neužmiršk pasivadinti jį sus savimi. Rusai turi tokį paprotį, išsikraustydami į kitus namus ištaria šiuos žodžius < Domovoi, domovoi pošly so mnoi > bet tik tuomet jei tikrai gyvenimas šiuose namuose buvo puikus. Žinoma čia tik prietaras, tačiau vaišes ant stalo taip pat palikai ne šiaip sau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manomega: 14 gegužės 2009 - 10:10
Del isinesimo i kita vieta...
as taip pat pasiemiau naminuka kai persikrasuciau
o idomumas tas, kad visai nebenoriu grizti ten kur anskciau gyvenau. Vakar buvau nuvykusi i buvusia gyvenama vieta , tai taip galvojau kaip as cia gelejau gyventi , jokiu sentimentu nebeliko . O buvo issikrasutyti sunku labai ir su asarom smile.gif o dabar noriu tik i savo naujuosius namus kur ir gyvenu su naminuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 05 14, 11:30)
Del isinesimo i kita vieta...
as taip pat pasiemiau naminuka kai persikrasuciau

Selena,na idomu,o kaip tu ji pasiemei? smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Visos temos neskaiciau, bet zinau ir dar tokiu dalyku, kaip naminukai, bet tai visiskai skirtingi dalykai. Tai va. Mes su drauge kazkada diskutavom ta tema, mat jos drauge irgi turi naminuka. Tik va kad jis jau uznesa visai nebe i naminuka, o i poltergeista. (dvasia kilnoancia daiktus, dauzancia lekstes, trikdancia nervus, sargdinancia ivairiom ligom ir dar visokiu blogybiu darancia)
O viskas buvo taip:
Gyveno mergaite su mama bute, o netoli ir kareivines buvo. Apsigyveno pas jas ir naminukas. Tiesa, jis buvo geras, bet jos ji supykde. Ir zinot kaip? Jos pasikviete kuniga jog namu pasventintu. (nusibodo joms tie bildejimai ir krabzdesiai is spintos) Tuomet gal kokius metus nesirode naminukas, bet pasirodes sukele namuose tikra sumaisti. Is spintos girdejos ne bildejimai, bet sienos braizymai. Pradejo daiktai duzt. Ypac naktimis. Kraitydavo po dvi tris lekstes iskarto. unsure.gif
Bet susitvarke. Issikrauste is namu ir najus namus pasventinno pries ten apsigyvenant. Lyg ir gerai jau viskas mirksiukas.gif
O gal dar pas ka toks piktybinis bildukas-naminukas gyveno? O gal ir poltergeista kas turejo? Kaip tverketes?
Atsakyti
Turi ir mes naminuka. Senai iterinejau kad namuose kazkas gyvena bet galvojau kad veles, kelias naktis vyra skelesi ir ieskojo kas namuose nakti vaiksto, galvojo kad vagys. po keliu naktu as ji pavmaciau, kybo toke i troli panasi butybe (na taip piesiami pasaku knygutese troliai) ir sako kad nedaryciau taip,. zodziu kazkas jam nepatiko ka as darau bet jis konkreciai nieko nepaske.
Padejau duonos pieno keleta menesiu ramu buvo dabar vel naktimis baldosi ir diena karta guliu o duru stiklas kad ims virpeti, paprasiau liautis liovesi, vakar gulim su vyru ir girdim i balkono stikla kazkas baldosi , vyras atsikele viskas ramu zmoniu nera.
As tada turejau bute remonta tai svetimi du zmones vis budavo o ir turejau skristi i Turkija, tai sakyti nereikia kad kai nuo kiekvieno lektuvo krestelejimo siaubas apimdavo. o lektuvas kaip niekada trantas buvo ir skiridau as kaip skardineje, o pries akis naminukas su savo zodzeis kad nereikia nedaryk taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZAIKA2: 14 lapkričio 2011 - 11:53
o tai tuos naminukus dar galima pamatyti???
as irgi gyvenu ne vienisa, o is pat pradziu tai labai pykomes. ir kol as vyrui irodziau... bet dabar tai sventai tiki kad mes ne vieni.
pradejom gyvent, as dekretinėse vyras i darbą, po 5 minučiu kažkas į duris beldžias- begu atidaryt, ten nieko... taip kiekviena ryta, jau po kurio laiko net ebegdavau zinojau kad tas selioja. pasakoju vyrui- tas juokias- sako vejas cia gal koks, zodziu bando paaiskint normaliai, pagal "paniatkes" smile.gif
ateina savaitgalis. vel rytas, vei i duris kazkas bildu-baldu-bu, as ramiai miegu, zinau kad naminukas durnavoja o mano vyras tik pramerke akis, pamate mano sypsena, ir taip atsargiai pakele galva (issigando matyt, kad as teisi) ir pirmu taikymu prie duru, o ten aisku nieko. jis i lova- vel belstis pradejo.... zodziu itikino...
po to prasidejo dar didesni durnavojimai, mane labai isgazdino kai iejau i kambari, o is lempos issoko iljyciaus lempute, pas mus jos tada liustra buvo tokia su gelem i virsu ziurinciom tai kad ta lempa iskristu ji turejo issisukt ir dar pasokt gerokai. as taip uzsiutau, sakiau kad varytu is mano namu, kad as ji ismesiu, kad kuniga paslepsiu... nus ir spekit ka... ramu. kita vakara ejau miegot ir nesiausi vandens prie lovos ir lygioj vietoj taip ant laiptu nukritau,lyg kas pastumes butu o visas vanduo kazkaip keistai man ant galvos... tada jau nejuokinga pasidare, juk skaiciavau paskutines nestumo dienas.
grizau i svetaine, atsistojau ant stalo ir atsiprasiau naminuko, ir paprasiau, kad jei gyvenam kartu tai gal galimim bent nesipykti.
nuo to laiko gyvenam draugiskai, jis manes negasdina as jam irgi priekaistu neturiu bet maistelio nepalieku, reikes gal pamyleti kada...
Atsakyti
Na nepatinka mano naminukui kai mes ryte ilgai miegam vis bando is lovos mus isvilioti tai miegamojo duru stikla jis baldo ir tokiu didziuliu dazniu kad atrodo jog i namus perkunas trenke, tai i balkono stikla baldosi is pradziu galvojom kad vaikai bet kai nieko nepamate vel atsigulem tas vel baldosi. Bet jis pas mane bent jau liaunasi baladotis kai as ji subaru, skau netrukdyk miegoti eik i virtuve baladotis, tada jis liaunasi.
As tokia baile gyvenime visada visko bijojau o adabar va prasau turiu nematoma nuomininka ir jau beveik nebijau.
Atsakyti