QUOTE(Talkatif @ 2005 09 12, 21:09)
Siaip tai labai padeda beveik nuo visu piktu sliauziku, siurbiku, kramtiku ir t.t. salia augancios kanapes. Labai gaila, bet jos nepadeda nuo erkuciu. Dekui visoms SuperMamoms uz patarimus!! Jus nuostabios! Ir ne jus vienos negalite ramiai praeit pro sodo ir darzo skyriu:)
Tai kad už kanapes nemalonumų su policija galima turėti

Nežinau, ar čia augalų kenkėjai ar kas, bet pas mane ant žemių vazonėliuose atsirado toks kaip pelėsiukas baltas ir pūkuotas ir nežinau nuo ko ir iš kur jis, nukrapštau aš jį, bet vėliau jis vėl atsiranda, tikrai ne nuo drėgmės
, ant augalų kolei kas dar nieko nepastebėjau bet jau pradedu bijoti
, kaži ar jau reikėtų ko griebtis ar gal čia šiaip nuo žemės

taigi su Actara purkškit visus tuos parazitus, kurie čiulpia, griaužia ir skraido, visus, kuriuos galima vabaliukais pavadinti
as su ja ir tripsus iveikiau, i ant žemės musytes, ir baltasparnius nuo nabagės fuksijos. Paskui liko tik lavonus nuo lapu nupūsti

jos yra parduotuvėse, MAXIMA bazėj ir kas fainiausia, tai Kustodijos atstovai atvežą ten, kur reikia. jie parduoda po 20g - 12 lt. liuks daiktas ir nesmirda, tiesa sako nuodingam tai reikia su pirštinėm dirbt (bet ne viena karta sušlapinau rankas ir nieko)
ir dar kažkas čia minėjo, kad su ja galima purkšti augalą tik 2 kartus - nesamonė. saviškes purškiau jau gal kokius 4 - visos iki šiol puikiai auga

jos yra parduotuvėse, MAXIMA bazėj ir kas fainiausia, tai Kustodijos atstovai atvežą ten, kur reikia. jie parduoda po 20g - 12 lt. liuks daiktas ir nesmirda, tiesa sako nuodingam tai reikia su pirštinėm dirbt (bet ne viena karta sušlapinau rankas ir nieko)
ir dar kažkas čia minėjo, kad su ja galima purkšti augalą tik 2 kartus - nesamonė. saviškes purškiau jau gal kokius 4 - visos iki šiol puikiai auga
QUOTE(Tarasca @ 2005 10 04, 14:08)
taigi su Actara purkškit visus tuos parazitus, kurie čiulpia, griaužia ir skraido, visus, kuriuos galima vabaliukais pavadinti
as su ja ir tripsus iveikiau, i ant žemės musytes, ir baltasparnius nuo nabagės fuksijos. Paskui liko tik lavonus nuo lapu nupūsti

Actara neveiksminga nuo erkių

QUOTE(zigzag @ 2005 10 04, 17:22)
O aš kaip tik girdėjau kad nuo erkių veiksminga...

Mano gelėms kažkas atsitiko

QUOTE(Ryziuke @ 2005 11 27, 01:45)

Mano gelėms kažkas atsitiko

amarai. turėtų dar aplinka kur stovi augalas turėti būt apipurkšta kaip kokiu sirupu.
O pvz kokiu sirupu?

QUOTE(Ryziuke @ 2005 11 28, 12:15)
amarų

(amarai purškia savo kokius tai myžaliukus ar pan., kuriuos natur gamtoj skruzdės renka)
Nu as ir supratau kad kazkokiu cheminiu sirupu (o ne pvz braskiniu
). Tai zodziu taip ir ieskoti amaru sirupo?
Aciu, Elos.

Aciu, Elos.

QUOTE(Ryziuke @ 2005 11 28, 12:26)
Nu as ir supratau kad kazkokiu cheminiu sirupu (o ne pvz braskiniu
). Tai zodziu taip ir ieskoti amaru sirupo?
Aciu, Elos.

Aciu, Elos.

Man atrodo, kad ir vėl ne taip Elos patarimą supratai.