Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų kenkėjai ir ligos

Sveikutes,

Na mano ir geles uzpuole kaip suprantu voratinkline erkute,nes ant kai kuriu voratinkliai prie saknu..Bet pas mus ner tokio akaricido pirkt,o kaip naikint namu salygom?? g.gif Gal kuri patartumet? Dekui
Atsakyti
mane ir taspats uzpuole na tiksliau mano citrinmeduka tai purskiau muiluotu vandeliu tai kazkiek apmazejo bet jauciu siandien pirksiu akaricido..
Atsakyti
QUOTE(rojuko @ 2006 10 10, 14:17)
Sveikutes,

Na mano ir geles uzpuole kaip suprantu voratinkline erkute,nes ant kai kuriu voratinkliai prie saknu..Bet pas mus ner tokio akaricido pirkt,o kaip naikint namu salygom??  g.gif Gal kuri patartumet?  Dekui

Erkė bijo drėgmės. Tai reikia dažnai purkšti, nešti į drėgną patalpą. Kažkur skaičiau, kad reikia gausiai palaistyti ir sandariai užrišti plasmasiniame maišelyje, ir palaikyti keletą dienų. Bet tokią procedūrą nevisos gėlės ištvers doh.gif . Todėl geriausia ieškoti kokio nors akaricido mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2006 10 10, 14:44)
Erkė bijo drėgmės. Tai reikia dažnai purkšti, nešti į drėgną patalpą. Kažkur skaičiau, kad reikia gausiai palaistyti ir sandariai užrišti plasmasiniame maišelyje, ir palaikyti keletą dienų. Bet tokią procedūrą nevisos gėlės ištvers doh.gif . Todėl geriausia ieškoti kokio nors akaricido mirksiukas.gif .

Didelis aciuks.gif uz patarimus,as irgi girdejau,kad muiluota vandeni galima naudot nuo visokiu parazitu brr....Bandysim,gal pades bigsmile.gif
Atsakyti
labas. mano koraline kiauliauoge uzpuole baltasparniai.isbandziau daug visokiu nuodu,bet prie visu tie bjaurybes priprato.gal kas zino gera preparata? wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
Su erkutemies kovoju jau metai. Geriausiai erkute ima decis, tik blogai tai, kad garai gana kenksmingi ir bent 3 paras augala reikia izoliuoti nuo zmoniu. Buvome erkutes jau isnaikine nuo citrinmedziu, bet negalejom apipurksti tos palanges, kur jos stovejo, nes tame kambaryje papuga gyveno.
Dabar jau isnaikinom. Tiesa, tas akaricidas nebrangus-jei gerai pamenu apie 2-3 Lt kainuoja.
Pries taibandek muilu ukisku- nepadejo, bandem ir apristi augala nupurske-apmazejo, bet vel prisidaugino. Tikiuosi, kad kova jau baigem 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o kur akaricidu pirkt yra?
visur ieskau bet nerandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(3ramune @ 2006 07 30, 12:35)
Ačiū, bet aprašymą turiu, o vat nuotraukų ir nemačiau. Merginos, atsiliepkit, kas žinot kur tuos blogiečius galima atžiūrėti ph34r.gif

Gal ir per vėlai aš čia, na bet gal dar pravers:
http://flowersweb.in...pests/index.php
Čia yra nuotraukų.
Papildyta:
QUOTE(darkness_lower @ 2006 10 14, 19:45)
o kur akaricidu pirkt yra?
visur ieskau bet nerandu sad.gif

Senukuose turi būti. Reikia prašyti pardavėjų, nes būna sudėti užrakintoje spintoje.
Atsakyti
Mano 3 kaktusam skydmaris. Kada tik nueinu i Zalia stotele vis uzdaryta schmoll.gif Ka patartumet vietoj ACTARA???
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2006 10 15, 00:53)
Gal ir per vėlai aš čia, na bet gal dar pravers:
http://flowersweb.in...pests/index.php
Čia yra nuotraukų.
Papildyta:
Senukuose turi būti. Reikia prašyti pardavėjų, nes būna sudėti užrakintoje spintoje.

Jo, senukuose turi, ant pokelio tokio nediduko uzpiesta didele erke. Ir dar yra Zaliajam centre, jis dabar yra Kubiliaus g.21.
Atsakyti
Man ant žemės atsirado kažkas balta g.gif Kažkoks pelėsis ne pelėsis, bet labai panašu. Iš pradžių buvo panašu į kažkokias druskų nuosėdas, dabar vietom jau kažkokie pūkučiai atsirado blink.gif
Bet ant pačių gėlių nieko nėra g.gif Čia kas per bezobrazija pas mane auga ir kaip su ja kovot, gal žinot? Galiu nufotografuot, kai namo grįšiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2006 10 21, 09:43)
Man ant žemės atsirado kažkas balta  g.gif Kažkoks pelėsis ne pelėsis, bet labai panašu. Iš pradžių buvo panašu į kažkokias druskų nuosėdas, dabar vietom jau kažkokie pūkučiai atsirado  blink.gif
Bet ant pačių gėlių nieko nėra  g.gif Čia kas per bezobrazija pas mane auga ir kaip su ja kovot, gal žinot? Galiu nufotografuot, kai namo grįšiu  blush2.gif

į kokias žemes sodinai? gal kaitinai namie orkaitėje (ar pan.). Pas mane irgi atsiradęs toks pelėsis. Bet tik ant tų gėlių kurios buvo persodintos į iškaitintą žemę g.gif
Atsakyti