Dar, kiek mačiau, tęsis ir kitą savaitgalį, tai reikės nepraleist šanso ir pasitobulint. Įdomiausia tai man ryžių paruošimas. Visa kita tai elementaru, bet su ryžiais būna bėdų
Pramiegojau
Dar, kiek mačiau, tęsis ir kitą savaitgalį, tai reikės nepraleist šanso ir pasitobulint. Įdomiausia tai man ryžių paruošimas. Visa kita tai elementaru, bet su ryžiais būna bėdų
Dar, kiek mačiau, tęsis ir kitą savaitgalį, tai reikės nepraleist šanso ir pasitobulint. Įdomiausia tai man ryžių paruošimas. Visa kita tai elementaru, bet su ryžiais būna bėdų
Aš tai pilu ryžių acto, skaniau taip, sušiško skonio įgauna
QUOTE(Kirameki @ 2008 08 31, 11:35)
Dėkui, džiaugiuosi, kad patinka
Gaila, pati jau kuris laikas negaminu. Nei japoniškų, nei jokių kitokių patiekalų
Ir dėl tokios labai žemiškos priežasties - kadangi pastojau, labai pykina nuo kvapų
O ypač - neparuošto, žalio maisto... Taigi, mano virtuvė laukia geresnių laikų 
Gaila, pati jau kuris laikas negaminu. Nei japoniškų, nei jokių kitokių patiekalų
Tu saunuole, lb skaniai gamini
bandysiu ir as
Japonu ir kinu virtuve žiauriai veeeža
Įdomu tik ar tose šalyse ji tokia pat skani mums, europoidams būtų, kai čia pritaikyta mūsų skoniui.
QUOTE(Kirameki @ 2008 08 31, 11:35)
Pykinimas nepraėjo?
Gal netyčia esi bandžiusi gaminti blynelius su kiniškais grybais ir daržovėm? Čane Kaune negaliu atsivalgyt, bet niekaip nesugalvoju, iš ko ta tešla daroma. Kepama aliejuje. Toks traškus, plonas blynelis išeina. Atpjauti sunku net, labai trupa
Atsiprašau už OT japoniškų patiekalų temoje apie kiniškus
QUOTE(Candy candy @ 2008 09 10, 15:01)
Tu saunuole, lb skaniai gamini
))
bandysiu ir as
Japonu ir kinu virtuve žiauriai veeeža
Įdomu tik ar tose šalyse ji tokia pat skani mums, europoidams būtų, kai čia pritaikyta mūsų skoniui.
bandysiu ir as
Japonu ir kinu virtuve žiauriai veeeža
Įdomu tik ar tose šalyse ji tokia pat skani mums, europoidams būtų, kai čia pritaikyta mūsų skoniui.
Šiaip MB buvo ir Japonijoj, ir Kinijoj, ir Korėjoj, tai labai sužavėtas jų maistu. Visko ragavo, viskas patiko. Tik Kinijoj buvo kažką užvalgęs, kad teko su WC pabendraut truputį. Bet ten jau, rodos, kažkokios super egzotikos pabandė...
QUOTE(Cinside @ 2008 09 10, 15:15)
Pykinimas nepraėjo?
Laukiam naujų įrašų bloge.
Gal netyčia esi bandžiusi gaminti blynelius su kiniškais grybais ir daržovėm? Čane Kaune negaliu atsivalgyt, bet niekaip nesugalvoju, iš ko ta tešla daroma. Kepama aliejuje. Toks traškus, plonas blynelis išeina. Atpjauti sunku net, labai trupa
Atsiprašau už OT japoniškų patiekalų temoje apie kiniškus
Gal netyčia esi bandžiusi gaminti blynelius su kiniškais grybais ir daržovėm? Čane Kaune negaliu atsivalgyt, bet niekaip nesugalvoju, iš ko ta tešla daroma. Kepama aliejuje. Toks traškus, plonas blynelis išeina. Atpjauti sunku net, labai trupa
Atsiprašau už OT japoniškų patiekalų temoje apie kiniškus
Dėl blynelių - nebandžiau. Pabandysiu paieškot kažko tokio, kai tik grįšiu prie gaminimo. Gaila, kad pačiai jų neteko paragaut...
o gal kas zino ka su zuvim?
Sveikutes,radu jusu temele ir nusprendziau prisijungti,nes esu prijuacianti japoniskai virtuvei
Merginos, turiu jums klausima "uz milijona":
Kaip ten viskas su tuo sushi ???? jum is karto vos paragavus patiko? as siandien pirma syki valgiau
iki siol "neatsipaipalioju" : nu didesnio brudo sunku isivaizduot
bet cia ko gero mano neislavintas skonis kaltas
ypac tas dumbliu (?) apvalkalas i kuri tas sushis isuktas . cia gal kaip ir su pelesiniu suriu? iprast reikia??
man tie sushi taip graziai, viliojanciai atrodo
o valdant lyg muilo gabalas butu....
dabar neapsisprendziu ar eit dar syki ju uzragaut ar deti kryziuka ties shituo patiekalu
Kaip ten viskas su tuo sushi ???? jum is karto vos paragavus patiko? as siandien pirma syki valgiau
dabar neapsisprendziu ar eit dar syki ju uzragaut ar deti kryziuka ties shituo patiekalu
QUOTE(Kirameki @ 2008 11 24, 10:00)
turejom ir wasabi ir sojos ir marinuoto imbiero.... nu astru... ale vis vien apie dantis veliasi
labai tikiuosi kad kada nors antras kartas paliks geresniu emociju








