QUOTE(Candy candy @ 2008 09 10, 15:01)
Tu saunuole, lb skaniai gamini

))
bandysiu ir as
Japonu ir kinu virtuve žiauriai veeeža

Įdomu tik ar tose šalyse ji tokia pat skani mums, europoidams būtų, kai čia pritaikyta mūsų skoniui.

Dėkui..
Šiaip MB buvo ir Japonijoj, ir Kinijoj, ir Korėjoj, tai labai sužavėtas jų maistu. Visko ragavo, viskas patiko. Tik Kinijoj buvo kažką užvalgęs, kad teko su WC pabendraut truputį. Bet ten jau, rodos, kažkokios super egzotikos pabandė...
QUOTE(Cinside @ 2008 09 10, 15:15)
Pykinimas nepraėjo?

Laukiam naujų įrašų bloge.
Gal netyčia esi bandžiusi gaminti blynelius su kiniškais grybais ir daržovėm? Čane Kaune negaliu atsivalgyt, bet niekaip nesugalvoju, iš ko ta tešla daroma. Kepama aliejuje. Toks traškus, plonas blynelis išeina. Atpjauti sunku net, labai trupa
Atsiprašau už OT japoniškų patiekalų temoje apie kiniškus

Jau po truputį praeina

Jei savaitgalį gerai jausiuos, gal jau pabandysiu kažką pagaminti. Pasiilgau iš tikro...
Dėl blynelių - nebandžiau. Pabandysiu paieškot kažko tokio, kai tik grįšiu prie gaminimo. Gaila, kad pačiai jų neteko paragaut...