Įkraunama...
Įkraunama...

Japonų virtuvė

Pramiegojau doh.gif
Dar, kiek mačiau, tęsis ir kitą savaitgalį, tai reikės nepraleist šanso ir pasitobulint. Įdomiausia tai man ryžių paruošimas. Visa kita tai elementaru, bet su ryžiais būna bėdų unsure.gif
Atsakyti
O aš imu tuos Skanėjos "Kibūs ryžiai" (sušiukai nupiešti, beveik 5 lt. dėžutė) ir jokio acto nepilu, man jie sulimpa. Kartais bedruskės vegetos įberiu- gelsvi ryžiai būna. Tas virėjukas irgi juokavo, kad kiekvienoj šaly tie sušiai įgauna "tautinių bruožų" biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai pilu ryžių acto, skaniau taip, sušiško skonio įgauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2008 08 31, 11:35)
Dėkui, džiaugiuosi, kad patinka  bigsmile.gif
Gaila, pati jau kuris laikas negaminu. Nei japoniškų, nei jokių kitokių patiekalų verysad.gif Ir dėl tokios labai žemiškos priežasties - kadangi pastojau, labai pykina nuo kvapų verysad.gif O ypač - neparuošto, žalio maisto... Taigi, mano virtuvė laukia geresnių laikų blush2.gif

Tu saunuole, lb skaniai gamini smile.gif))
bandysiu ir as smile.gif

Japonu ir kinu virtuve žiauriai veeeža smile.gif
Įdomu tik ar tose šalyse ji tokia pat skani mums, europoidams būtų, kai čia pritaikyta mūsų skoniui.
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2008 08 31, 11:35)
kadangi pastojau, labai pykina nuo kvapų verysad.gif

Pykinimas nepraėjo? smile.gif Laukiam naujų įrašų bloge.
Gal netyčia esi bandžiusi gaminti blynelius su kiniškais grybais ir daržovėm? Čane Kaune negaliu atsivalgyt, bet niekaip nesugalvoju, iš ko ta tešla daroma. Kepama aliejuje. Toks traškus, plonas blynelis išeina. Atpjauti sunku net, labai trupa smile.gif
Atsiprašau už OT japoniškų patiekalų temoje apie kiniškus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Candy candy @ 2008 09 10, 15:01)
Tu saunuole, lb skaniai gamini smile.gif))
bandysiu ir as smile.gif

Japonu ir kinu virtuve žiauriai veeeža smile.gif
Įdomu tik ar tose šalyse ji tokia pat skani mums, europoidams būtų, kai čia pritaikyta mūsų skoniui.

blush2.gif Dėkui..

Šiaip MB buvo ir Japonijoj, ir Kinijoj, ir Korėjoj, tai labai sužavėtas jų maistu. Visko ragavo, viskas patiko. Tik Kinijoj buvo kažką užvalgęs, kad teko su WC pabendraut truputį. Bet ten jau, rodos, kažkokios super egzotikos pabandė...

QUOTE(Cinside @ 2008 09 10, 15:15)
Pykinimas nepraėjo?  smile.gif Laukiam naujų įrašų bloge.
Gal netyčia esi bandžiusi gaminti blynelius su kiniškais grybais ir daržovėm? Čane Kaune negaliu atsivalgyt, bet niekaip nesugalvoju, iš ko ta tešla daroma. Kepama aliejuje. Toks traškus, plonas blynelis išeina. Atpjauti sunku net, labai trupa  smile.gif
Atsiprašau už OT japoniškų patiekalų temoje apie kiniškus  smile.gif

ax.gif Jau po truputį praeina thumbup.gif Jei savaitgalį gerai jausiuos, gal jau pabandysiu kažką pagaminti. Pasiilgau iš tikro... rolleyes.gif
Dėl blynelių - nebandžiau. Pabandysiu paieškot kažko tokio, kai tik grįšiu prie gaminimo. Gaila, kad pačiai jų neteko paragaut...
Atsakyti
user posted image

Sushi maki roll

4u.gif
Atsakyti
o gal kas zino ka su zuvim? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,radu jusu temele ir nusprendziau prisijungti,nes esu prijuacianti japoniskai virtuvei mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, turiu jums klausima "uz milijona":
Kaip ten viskas su tuo sushi ???? jum is karto vos paragavus patiko? as siandien pirma syki valgiau blush2.gif iki siol "neatsipaipalioju" : nu didesnio brudo sunku isivaizduot blush2.gif bet cia ko gero mano neislavintas skonis kaltas unsure.gif blush2.gif ypac tas dumbliu (?) apvalkalas i kuri tas sushis isuktas . cia gal kaip ir su pelesiniu suriu? iprast reikia?? g.gif man tie sushi taip graziai, viliojanciai atrodo rolleyes.gif o valdant lyg muilo gabalas butu....
dabar neapsisprendziu ar eit dar syki ju uzragaut ar deti kryziuka ties shituo patiekalu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dooovile: 23 lapkričio 2008 - 22:34
biggrin.gif Man tai skanu... rolleyes.gif O tai gal tuos sušius be nieko valgėt, kad skonis kaip muilo hihihi.gif Su soja ir wasabi niekaip muilo skonio neišgaučiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2008 11 24, 10:00)
biggrin.gif Man tai skanu... rolleyes.gif O tai gal tuos sušius be nieko valgėt, kad skonis kaip muilo hihihi.gif Su soja ir wasabi niekaip muilo skonio neišgaučiau g.gif

turejom ir wasabi ir sojos ir marinuoto imbiero.... nu astru... ale vis vien apie dantis veliasi blush2.gif net ir valgem su lazdelem thumbup.gif
labai tikiuosi kad kada nors antras kartas paliks geresniu emociju ax.gif
Atsakyti